Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 15, 2010 wary być może ty masz----> ładnie sie spisałaś idziesz do kotła.:DOpuszczona głowa,rozdzierający płacz ale nikaki idziesz i basta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj Lucek Napisano Luty 15, 2010 złego licho nie bierze;-) a juz napewno nie takie udawane jak Ty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 ostra aż tu cIe przywiało ? :D :D :D :D :D :D O nasze rowki sie nie martw :d Bardziej martwilabym sie o Twój , bo widocznie cos CIe w niego uwiera, skoro o tym piszesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 15, 2010 http://www.dajcalusa.pl/40732 =--------Cholerka dla ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Ostra wiem, ze tu zagladniesz, wiec napisze CI jedno. Myślałam, ze niżej nie upadniesz. Bynajmniej nie chodzi mi o to, ze zaszczyciłaś nas na naszym topie. ALe o to, ze pokazałas jak jesteś pusta i prosta. Jestes pierwszą "dojrzałą kobietą" ktorą "znam" która jest tak ordynarna i wulgarna. Nawet glen ( chyba) który pisze o kupach jest subtelniejszy. :) Skoro to Twoj sposób, żeby sie pokazac, to powodzenia :) Jeszcze niedawno akceptowałam CIe i starałam być wobec CIebie ok. Wiesz dlaczego. Z powodu dziecka. Ale teraz pokazałas jaka jesteś ograniczona. Szkoda mi Ciebie. Naprawdę. Wiem, ze mi zaraz odryziesz sie, ale mnie to nie rusza. Z każdym Twoim postem jest mi cIebie coraz bardziej zal. Juz nawet nie chce mi sie CI dowalać. Bo za każdym razem myśle sobie co się stało, ze tak sie zachowujesz. Nie zamierzam już pisać z Toba, do Ciebie, ani o TObie. Dla mnie Twoja osoba jest zakończonym tematem. Trzymaj sie ostra i życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Lucyper to taki spóźniony walentynkowy? :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Eeee tam... Cholerka, jesli o mnie chodzi to soba na zdjęciu wywołuje całkiem pozytywne wrażenie :p :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 klon_ dla mnie temat juz nie istnieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Rzekłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 15, 2010 ooooo to właśnie cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 A zatem niech się stanie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Dobra, ja juz idę. Zaglądnę w tym tygodniu i mam nadzieje, ze będzie spokojnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 "Zaglądnę w tym tygodniu i mam nadzieje, ze będzie spokojnie" To zdanie jest wewnętrznie sprzeczne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Oj, klon_ nie czepiaj się :p. Żałuje tylko, ze przyczyniłam sie do tej całej bezsensownej, żałosnej burdy :O Zaglądnę kiedyś znienacka :;) Tak lepiej? ;) Milego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 to ja też mogę obiecać, że postaram się być grzeczna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 a ja nic nie obiecuje, bo nigdy nie podkladalam sie pod tepe szczały i nie uawalam, ze mnie nie wqoorwiaja:) co tam co tam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 przepraszam czy tu biją ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 15, 2010 ehh zdzira, porobiło sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq ---> Czasem nawet nogami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś z boku stoi i patrzy Napisano Luty 15, 2010 Musze to napisac bo nie wytrzymam :P Na degeneratow nie wchodze bo zaraz bluzgi. Nie wierze ze to ktos od was wyzywal Ksene a najlatwiej jest oskarzac bez dowodow. Mozna ksene lubic albo nie ale ktos jest podly i z kompleksami. Zeby cudze dziecko tak wyzywac, dzecko nic niewinne. Mysle ze to mogl byc ktos z degeneruchow nawet. Skoro oni moga oskarzac to i ja. Tylko kabel sie ladnie zachowal dzisiaj a oni na niego z ryjem wyskoczyli. Patologia normalnie.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś z boku stoi i patrzy Napisano Luty 15, 2010 I nie dajcie sie degeneratom, to chamy i prostaki sa, swojego zagryza i wkopia do dolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Mało o nich wiem, ale to chyba jeszcze dzieciaki są. Może powinny dorosnąć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 w doopie mam degeneruchow, ale cos tam pijawa o mnie dzis brzdaknela, wiec przed chwila odpowiednio sie do tego ustosunkowalam na degenruchach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 15, 2010 Aż się boję zajrzeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 spoko loko, generalnie panie P. i K. splywaja mi ciepla uryna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamilleekk11 Napisano Luty 15, 2010 http://infobot.pl/r/1BD5 sprobujcie tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 co tu taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 spytałem czy tu biją ... i dostałem po ryju od Klona :D ze szkiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 15, 2010 wlasnie wpiertalam wlasnorecznie zrobione toramisu nie bic sie tu, bede waszym osobistym poslancem pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach