Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Iwan Widzę, że wszystko bo mina już nie groźna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tortura orencz Napisano Kwiecień 26, 2010 bążur aster, mario czy psp? a ja juz w piatek rano wyjezdzam do krakowa i tak sie zastanawiam, czy skapna sie dzis ze to ja popsulam ten komputer w pracy czy nie)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 leniwiec- czyli szarlotka aktualna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 zdzira mnie ignoruje :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 26, 2010 ależ mi się szalenie podoba ten nick "bążur" :D Od razu przypomina mi się reklama Heyah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tortura orencz Napisano Kwiecień 26, 2010 nikogo nie ignoruje:D:D gram w literaki i zaraz musze spadac robic gazetke do pracy:o rew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 zdzirka i te jej literaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tortura orencz Napisano Kwiecień 26, 2010 no dobra, musze spadac ale bede pewnie po 17tej milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POTIKI KIKI 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 10:49 [zgłoś do usunięcia] bążur Już sie mnie nie musisz bac Tzn. do najblizszej zimy tortura nie nie nie Super mario to napewno nie ya-------> obiecałem ci,że nie będe ci wchodził w drogę czy jesteś Iwą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Widelec....szarlotka aktualna :D:D:D Iwan.....ale ja mogę Ci teraz po dobroci oddać futerko ;) ale na zimę chcę zwrot :P Zdzira...Ty ostatnio coś wybuchowa jesteś :O A ja się grzecznie pytam....co się dzieje z Cholerką???? [zły[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Dzięki, Ozy. A co byś polecił początkującym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Grzecznie odpowiadam, że jestem zabiegana na całego. Dopiero wróciłam i dopadłam na chwilke kompa w celu edukacyjnym,a tak przy okazji zaglądnęłam do Was. ALe pamietam o Was i jak tylko znajdę 5 min to zaglądnę. Cóż wiecej napisać... Przyjemnego dłuuuugiego ( u mnie będzie trwał 5 dni ) i buziaki dla Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 *weekendu :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elo elo tri dwa zero Napisano Kwiecień 26, 2010 tzipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 widzisz, Leniwiec, fioletowe widelce mi nie przeszkadzają, ale generalnie nie lubię kolorów pokutniczych i nie do twarzy mi w nich :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Aster. Ile byłabyś skłonna zapłacić za koszulkę z wydrukowanym: KAFEZDZIRA [Zaczyman myśleć powoli o rozkręceniu własnego interesu] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 chollerka...to częściej się ujawniaj...:P Jolkaza....to pech że nie lubisz żałobnego koloru :O A chciałam Cię zabrać na drinka, jak będziesz w Stolycy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 zdzirka wysławiaj się :-O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 a teraz nic nie piszesz pewnie napiertalasz w te literaki :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ŚL-->>> ja ujmę to tak.Jak nie karzesz mi zakładać na siebie, granatowej spódnicy i białej bluzki, to pójdę na ustępstwa :):|:) i na drinia, tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 :D :D :D stopka super !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Jolkaza...niech Ci będzie :) A zapraszam na drinka...nawet Ci postawię...jednego :P Zdzira....Młoda Ci coś często choruje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 psychiczna u mnie też jakoś podejrzanie dobrze się wsystko układa. Mieszkanie jest, jutro podpisujemy umowę, właściciel nam nie robi problemów, więc jeszcze 4 tyg. i przeprowadzka :) Do tego w domu jakoś spokojnie, nerwów mało. Co to się dzieje :D Leniwiec - a mnie na drinka nie zapraszasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 27, 2010 a ja tam sie nawet ciesze. Wiem, że będzie ciężko, ale zmienie miejsce, przeprowadzam się na drugą stronę Wisły więc to zupełnie inny swiat, nowi sąsiedzi, inna droga do pracy, ja to lubię takie rzeczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 To po której stronie Wisły teraz będziesz ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 dziołchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 faceci :D :D klony ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 I chopy tysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach