Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 y.o. virgin

Czydziestoczyletni prawiczek.

Polecane posty

Gość 33 y.o. virgin

Mam czydzieściczy lata. Jestem prawiczkiem. Głosowałem na PiS. Chce mi sie... chce mi sie... chce mi sie... przeleciałbym nawet jakąś grubiutką fajną laskę, żeby tylko pozwoliła mi zobaczyć jak to jest się kochać. Ale nie mam szczęścia do kobiet. Próbowałem wiele razy i nic. Dziś wrócę do domu zjem obiad obejrzę klan i plebanię, potem wiadomości i znowu położę się spać z jedną myślą opętańczo szalejącą pod pokrywą czaszki łączącą elektrochemicznie neurony i wysyłającą impulsy do kręgów lędźwiowych. Włączę komputer, ustawię zdjęcie jpg i tak będę polerował pytonga. I tak już od piętnastu lat. I tak przez następne piętnaście. I następne. I następne. Ad mortem defecatam. Nie mam szans. Trudno przyzwyczaiłem się.

Gość Stary obleśny brzuchaty łysy
Poka fote!

Gość nie chce być złośliwa ale
nie mogę się oprzeć: TRZYDZIEŚCI TRZY! Zapamiętaj :)

Gość dsaa
interesujace . JA znam jednego prawiczka ktory ucieka przed kobietami , bo stwierdził ze gdyby został ojcem to chyba by sie powiesił . Nie mialby wtedy czasu na rock@rollowy styl zycia

Gość Hugh Hefner
Prawiczku współczuję. Ale mam dla ciebie radę. Idź do kiosku i kup se playboya.

Gość Larry Flynt
Prawiczku, ja też ci współczuję. Ale nie kupuj Playboya bo się spedalisz. Kup prawdziwy męski magazyn Hustler. Dostaniesz płytkę gratis. I mamy ładniejsze foczki, co to cipek nie zakrywają, a nie jak te cnotliwe niewydymki z Playboya, co to każdą już Hefner przed sesją zdążył przemiętolić.

Gość Hugh Hefner
Morda w kubeł Larry. Zazdrościsz mi bo ja jeszcze mogę, a ty już nie. A w ogóle te twoje modelki to kurwiszony z burdelów Nevady. A moje fajne i czyste foczki.