Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się sama siebie

mam męża i boję się

Polecane posty

Gość boję się sama siebie

ze mogę go stracic dlatego ze w pracy pojawił się nowy pracownik... widze jak na mnie patrzy ja odwracam wzrok ale w srodku mięknę boję się ze kiedys mogę nie wytrzymac...

i niech mi ktoś powie, że małżeństwo to jakikolwiek argument za trwałością związku, jak tu baby prezentują takie zjeebane podejście do życia :o

Gość a co w tym dziwnego
Mój eks mąż też popatrzył na stażystkę i już była w ciąży :D Niektórzy mają naprawdę zajeeeeeebiiiiiisteeeee spojrzenie!

>>bydlak, rozumiesz, ze walnales wlasnie bardzo udany oksymoron ? :o no co ty nie powiesz

Gość BUAHAHAHAHAHAHAHAHhaha
do zawsze szczery ... dobre spostrzeżenie faceci nie są LEBSI

Gość ritarosa
jak tak się zastanawiam to faktycznie faceci są nie lepsi...

znaczy lubisz równac w dół, tak? bydlak, nie pisz farmazonow, natura ludzka jaka jest kazdy widzi, to ze od wiekow ugruntowalo sie, ze zdrada kobieca jest rzadsza to glownie dlatego, ze kiedys kobiecie za zdrade grozila smierc oraz dlatego, ze kobiety sie najczesciej zdrada nie chwala a prawda jest oczywista, obie plcie zdradzaja na potege, w miare po rowno :-) i masz racje, instytucja malzenstwa nie ma tu nic do rzeczy

Gość samirrra1982
może i jest to myślenie wielu kobiet ale i mężczyzn... i to jest smutne :( dlaczego jak już się zwiążemy z kimś nie możemy być wierni i nie szukać kogoś innego... :(

dlaczego jak już się zwiążemy z kimś nie możemy być wierni i nie szukać kogoś innego. mozemy, ale nie chcemy a to zasadnicza roznica - EGOIZM sie klania

>>kiedys kobiecie za zdrade grozila smierc w krajach, które w tradycji mają odpowiednie traktowanie kobiet, nadal tak jest 😴

Gość samirrra1982
może i masz rację nie chcemy... tylko nie raz jest tak że jedna strona bardzo chce a druga nie... i rani tą osobę po kryjomu choć mniej by bolało gdyby od początku się o tym wiedziało ... :(

tylko nie raz jest tak że jedna strona bardzo chce a druga nie... i rani tą osobę po kryjom trudno zeby ranila otwarcie, prawda? :-) to wciaz to samo - EGOIZM

Gość samirrra1982
dobrze niech będzie egoizm tylko czy w tym wypadku oboje są egoistami??? raczej nie a druga strona cierpi i to jest niesprawiedliwe...

Gość samirrra1982
nie coś Ty nie poważnie...wogóle rozwinął się jakiś dziwny temat i jeszcze czynnie biorę w tym udział ale to chyba dlatego że zaintrygowały mnie wypowiedzi pana ZAWSZE SZCZERY

Gość bydlak ona ma meza wiec
sie waha, gdyby nie miala, juz by pofrunela, wiec jednak malzenstwo cios daje

sie waha, gdyby nie miala, juz by pofrunela, wiec jednak malzenstwo cios daje to nie malzenstwo to daje, co wiecej, bardzo mozliwe, ze gdyby meza nie miala, to spojrzenie niezakazanego wtedy pana nie byloby juz tak kuszace - LUDZKA NATURA

Gość samirrra1982
ooooo widzę że dużo wiemy o ludzkiej naturze i zakazanych owocach... ciekawe czy ze swojego doświadczenia???