Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSiuuuNiaaaaa

jaka kare byscie wybrali

Polecane posty

Gość KaSiuuuNiaaaaa

moja matka zlapala mnie na plenie fajek i powiedziala, ze kare mam wybrac sobie sama a do wyboru mam lanie na goly tylek co piatek przez trzy miesiace, zawieszenie kieszonkowego na trzy miesiace, szlaban na wyjscia po 18 na 3 miesiace. moge sie zastanowic do jutro bo jak powiedziala - kazda z tych kar oduczy mnie palenia raz na zawsze. rodzice nie pala. do tego powiedziala, ze nie powie ojcu bo gdyby ojciec sie dowiedzial to mialabym wszystkie trzy kary a tak mam wybrac jedna. nigdy mi nie bili, to byloby moje pierwsze lanie. powiedziala, ze wszystko przejdzie ale nie palenie w tym wieku. mam 13 lat.

Gość to teraz
czas udowodnic, ze jestes juz taka dorosla, jak sama myslalas i zdecyduj sie na ktoras z kar. Ja z Toba nie jaralam fajek, zeby Ci pomoc

Gość umarlamwlasnie
buahahahhahahaha :D

Gość Romano Sexmacher
Zbieraj lańsko na goła dupę to i roochać ci się nie zechce

Gość Romano Sexmacher

Gość
zalosna prowo a jesli to nie prowo to twoi starzy to debile :/

Gość KaSiuuuNiaaaaa
smiejecie sie a to powazny problem. nigdy nie dostalam lania ale moze to da sie przezyc, z drugiej strony jak dostane w piatek wieczorem lanie to wiadomo, ze z bolacym tylkim nie wyjde. jak bede miala szlaban po 18 to tez nigdzie nie wyjde, nawet do kolezanki i gdzie zapale? zaraz sie starzy zorientuja. jak zatrzymaja kieszonkowe to nie kupie fajek albo bede musiala sie zapozyczac. kurde, moja matka to jednak inteligentna osoba.

Gość Romano Sexmacher

Gość Romano Sexmacher

skoro jesteś dorosła żeby palić to jesteś dorosła żeby wybrać karę:-D............. a ty piszesz że nie wyjdziesz żeby zapalić żenada . Jak dla mnie mama za dużo czasu Ci dała .

Gość KaSiuuuNiaaaaa
latwo wam mowic. moja matka jest przebiegla ot co. ona zna sie na ludziach. mysle, ze dala takie rzeczy do wyboru bo myslala, ze wybiore szlaban. nigdy mnie nie bili no ale teraz to nie wiem, mowila powaznie. zastanawiam sie czy to boli. w sumie raz na tydzien moze do przezycia i tylko przez trzy miesiace. zapowiedziala 20 razy paskiem bo tyle jest fajek w paczce. z kieszonkowego ciezko zrezygnowac a szlaban na trzy miesiace - toz to ochujac mozna.

Gość migotka18
Za karę będzie anal tylko się odesraj

Gość tomeq_74
i co wybrałaś lanie?