Kika3 0 Napisano Październik 28, 2009 ostatnio zauważyłam, ze w tym sklepie mają super promocje na kosmetyki, czy ktoś z was robi tam zakupy? zastanawiam się nad perfumami, są naprawdę niedrogie i do tego oryginalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoł jakie fascynujące Napisano Październik 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tanis_a 0 Napisano Październik 29, 2009 Potwierdzam i zachęcam. ja zawsze jak ma chandre to uderzam do S-Pharm po cos pachnącego. Ostatnio nabyłam już perspektywicznie w ramach prezentu świątecznego dla mojego kochania wode Armaniego w baaardzo atrakcyjnej cenie. Jak nie macie pomyslu i za duzo kaski radze udac sie wlasnie do tej apteko-drogerii:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubikowa2 Napisano Październik 29, 2009 Tak , to prawda ,maja tam dosyc tanie perfumy ,ale jednak na tanio.pl te same perfumy sa jeszcze tańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rubikowa2 Napisano Październik 29, 2009 Tak , to prawda ,maja tam dosyc tanie perfumy ,ale jednak na tanio.pl te same perfumy sa jeszcze tańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wujka 21 Napisano Październik 29, 2009 Tak, ale na w necie musisz jeszcze doliczyć koszty przesyłki i możliwosc otrzymania podróbek ( niestety ) Warto czekac w Super pharm na promocje, które co tydzien sie zmieniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alka7 0 Napisano Listopad 4, 2009 Dziś byłam w Superpharmie i już wiem, że prezenty na święta mam raczej z głowy :D Co prawda kupiłam tam dopiero kosmetyki dla mamy, ale dla mężulka też coś na pewno wybiorę. Mogłabym może coś znaleźć na allegro taniej, ale chyba nie będę ryzykować, tu i tak jest tanio i nikt nie wcisnie mi podroby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka77 0 Napisano Listopad 6, 2009 ja z mama tez w zeszlym roku kupilam na prezenty perfumy w SP. teraz sie zaczelam dopiero rozgladac za ofertami i zapachami. raczej boje sie ryzykowac z kupowaniem przez internet. tak ide na zakupy, powacham sobie i czerpie przyjemnosc z kupowania na promocjach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach