Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pier_Dolle

Przyjmę / oddam

Polecane posty

Temat o rzeczach, których chcesz się pozbyć ale szkoda wyrzucić (bo jeszcze kiedyś się przyda) i o rzeczach, które są Ci potrzebne ale nie masz kasy... Wszystko oddajemy za darmo opłacając tylko koszty wysyłki... Zacznę ... Przyjmę ubrania używane ubrania nr 34-40 dla dzieci z rodzin wielodzietnych i najbardziej potrzebujących (Taka akcja zorganizowana przez moją siostrę w naszej gminie). Ubrania dla dziewczynek najlepiej w takim stanie aby dało się w nich chodzić do szkoły... Z góry dziękuję w imieniu swoim i dziewczynek za wszelką pomoc .

no i bardzo piekny jest ten topik nie mam na razie nic do oddania ale jak cs bedzie napisze zaraz i dodaje do ulubinych i codziennie bede pdbijała bo popieram takie akcje

Gość
pier daj maila albo npisz mi, pokombinujemy

Jeśli ktokolwiek byłby zainteresowany pomocą lub dodatkowymi informacjami o naszej akcji to zostawiam swoje gg : 11181534 :)

Dzień dobry :) Jak nikt nic nie chce oddać to ja zacznę . Oddam rowerek dla dziecka z doczepionymi z boku kółkami. Stan średni. Ładny rower, ale rzucony był gdzieś w trawę na podwórku i tak przeleżał pół roku. Wymaga odmalowania i chyba wymiany łańcucha. Później wstawię zdjęcie. Ze względu na to, że jest spory chyba tylko odbiór osobisty :)

Gość eqo
mogę oddać ubrania, mam trochę nieużywanych

Zamiana z czego na co ? :) ego daj znac mi na maila . Będziemy wdzięczni za każdą pomoc :) pier_dolle@wp.pl . Pozdrawiam !

Nie wierzę, że nie ma tu ludzi chcących pomóc :( Widocznie to forum jest za mało polważne na takie tematy...

Gość gfvrw3g
cha,cha,cha :-) ale dobre:-) Autorko,Ty przyjmiesz ubrania dla potrzebujacych ...i potem tez rzeczy na bazarach sie znajda lub w necie na str.gdzie mozna sprzedac takei rzeczy :-)

ja tu jestem i zagladam.juz byl taki temat ale nie moge go znalesc. a ja mam na zamiane puzzle 5 szt 3x1000, 2x500

Gość gfvrw3g
Co lepsze dla siebie lub na sprzedaz,co gorsze biedniejszym :-)

gfvrw3g nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć , ale mam jedną prośbę ... Nie nazywaj starego chłopa "autorką" i nie insynuuj, że noszę damskie ubrania bo ktoś przeczyta i będzie się ze nie śmiał :D Wracając do tematu ... Czy nikt nie chce tego rowerka ? Może teraz temat ruszy i ktoś przeczyta i się zainteresuje.

gosianica przesłodkie te psiaki :) Ja będę potrzebował dużego psa w przyszłym roku (kwiecień/maj) więc jak nie uda Ci się ich oddać to wezmę :)

Gość Koniec z bałaganem w chałupie
Wybaczcie off topa, ale chyba jade do R. kolo 15 (to do Gosianicy) :D

Gość efwqefn
Pier_Dolle nie wiedziaąłm,z ejestes chłop :-) A po 2 stary chłop tez przekrety robi :-) wiec Ty na pewno je robisz.

ania45 po dużo starszych ? Ja potrzebuje rozmiar 34-40 . Moja siostra jest opiekunką starszych dziewczynek, ale mogę zapytać kto zajmuje się młodszymi i wtedy dam znać :)