Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pier_Dolle

Przyjmę / oddam

Polecane posty

dokladnie o ten mi chodzilo. koniec z balaganem 🖐️ kiedy bedziesz w okolicy? autorze ale ja je musze na juz oddac bo mam juz 2 psy w domu i nie mam gdzie ich trzymac wiec musze szybko znalesc im nowy dom.najlepiej okolice choszczna ewentualnie zachodniopomorskie

koniec nie doczytalam ok 15 bedziesz :P szybko czytalam o co chodzi i pogubila troche tresci :)

mam jeszcze do oddania prefuny nowe w orginalnym opakowaniu Mel Merio i raz uzyty balsam ochronny ziajka dla dzieci 25 PF

gosianica zobacz jaka dziwna sprawa :P My oddajemy a nikt nie chce . Takich rzeczy jeszcze nie było.

a no :) ja juz jedna zamienna transakcje zakoczylam.jeszcze na tym topiku koniec z balaganem :) i mam nadzieje ze papierowe nozyczki zadowolona bo ja tak :) pozdrawiam

W ogóle to organizujemy też akcję choinkową i potrzebujemy prezentów dla naszych podopiecznych więc jak ktoś by coś miał co nadawałoby się na drobny prezent to proszę o kontakt :)

Coś w tym stylu :) Tylko problem jest w tym , że mieszkamy w innych końcach Polski więc ja tylko mogę prosić o coś i kierować wysyłki od dobrych ludzi tam do nich :)

aha rozumiem :) dobry pomysl z ta akcja sama kiedys chcailam cos takiego wykombinowac ale znam tu ludzi i wiem ze to by nie wypalilo

Ja spodziewałem się chyba zbyt wiele , bo myslałem, że znajdzie się chociaż kilka osób , które mają coś do oddania. Może i niektórzy mają takie rzeczy, ale nikomu SIĘ NIE CHCE robić w swoim życiu zamieszania i lecieć na pocztę wysłać paczkę ...

chyba. na tamtym topicu nam sie udalo mze tu tez sie rozkreci.wszystko zalezy od czasu :) poczekamy zobaczymy

ja moge orzyjac ciuszki dla dziewczynek dwie w wieku 9-10 lat i dwie 5-6 lat chlopczyk w wieku chyba 12 lat a chlopiec 2 lata, dodam ze to rodzenstwo. Rodzina nie ma pieniedzy, ostatnio zawiozlam worek ciuszkow na starsze dziewczynki, kurtka czapki spodnie dlugie, jedna od razu sie ubrala i cieszyla jak nie wiem co:)))) jestem z dolnoslaskiego. Pomagam tej rodzinie bo to dzieci mojej mamy brata ktory pije a zona dba o te dzieciaczki jak sie da, nigdy nie pila i nie palila, bieda w domu ze maks, moi rodzice nie utrzymuja ontkatow przez brata. Ale ja znam cala rodzinke i serce mi sie kraja.

ja moge orzyjac ciuszki dla dziewczynek dwie w wieku 9-10 lat i dwie 5-6 lat chlopczyk w wieku chyba 12 lat a chlopiec 2 lata, dodam ze to rodzenstwo. Rodzina nie ma pieniedzy, ostatnio zawiozlam worek ciuszkow na starsze dziewczynki, kurtka czapki spodnie dlugie, jedna od razu sie ubrala i cieszyla jak nie wiem co:)))) jestem z dolnoslaskiego. Pomagam tej rodzinie bo to dzieci mojej mamy brata ktory pije a zona dba o te dzieciaczki jak sie da, nigdy nie pila i nie palila, bieda w domu ze maks, moi rodzice nie utrzymuja ontkatow przez brata. Ale ja znam cala rodzinke i serce mi sie kraja.

Gość
mam 2 reklamowki ciuchow, glownie bluzek, rozm m/l

Gość mloda mamusia synusia
Jestem mloda mamusia slicznego chlopczyka ktory ma niespelna 2 miesiace... Jestem dumna bardzo z tego bo to najwieksze szczescie ajkie moze spotkac w zyciu kobiete. Jednak jest i druga strona medalu... Zanim maly przyszedl na swiat pracowalam na czarno oczywiscie nie przysluguje mi zaden urop platny... Moj maz stara sie jak moze zeby zapewnic nam wszytsko to co najlepsze... ale czasami jest bardzo ciezko... dlatego zwracam sie z prosba... moze posiada Pani po swoich pociechach jakies ubranka ktore gdzies leza bezuzytecznie i chcialybyscie sie nimi podzielic... Jest mi bardzo ciezko jesli musze wybierac czy kupic chleb czy pampersy czy moze odlozyc na jakies ubranko... Bardzo chetnie przyjme po jakims bobasku ciuszki. Pozdrawiam

Gość moze ma ktos niepotrzebne
buty damskie 40,spodnie 34 na wzrost 172,kurtke zimową s?

Gość moze ma ktos niepotrzebne
ze swojej strony moge oddac spodnie r.27 i ubranka 6-9miesięcy.

Gość katarzynawoda
Witam mamuśki przeglądałam ostatnio szafę moich dzieci i mam wiele zadbanych ubranek w rozm. 0-80 Dla dziewczynek i chłopców Jeśli jesteście zainteresowane to piszcie na email, prześlę zdjęcia. Na pewno będziecie zadowolone katarzynawoda@op.pl 517 500 190 Wrocław

Gość katarzynawoda
Witam mamuśki przeglądałam ostatnio szafę moich dzieci i mam wiele zadbanych ubranek w rozm. 0-80 Dla dziewczynek i chłopców Jeśli jesteście zainteresowane to piszcie na email, prześlę zdjęcia. Na pewno będziecie zadowolone katarzynawoda@op.pl 517 500 190 Wrocław

Gość yititity
no to przyjeżdzajcie do mnie moja babcia tyle szmat zbiera (szmat czytaj WSZYSTKO) od zasranych wazoników świeczników rzeczy po swoich dzieciach ktore juz 40 lat są na swoim, kanapy stare kij ze w swoim pokoju ma dwa ze juz wejsc nie mozna, kwaty przede wszystkim sztuczne, co jeszcze... gazówka zepsuta chociaz ma już nową, stara lodówka pewnie też by się znalazła... pierzyny, no szafy stare a w nich strae buty i to 100 par z przed wojny, kartony ciul ze puste a moze akurat kiedys cos tam schowa... myslicie ze robie sobie jaja? ... pisze calkiem powaznie. gdybym mogla to bym wszystko oddala.