Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiaaa kalinneeczki

Zabawy z malym dzieckiem.

Polecane posty

W co bawicie sie z 7- miesiecznym dzieckiem.Jak dlugo sie bawicie, ile w ciagu dnia czasu zajmuje wam zabawa z waszym dzieckiem?

Gość inna00
witam cie widze ze chyba my tu tylko mamusie na tym forum bo reszta to ciezarne :P ja mam córke 10 msc i tez nie wiem jak sie z nia bawic bo ona wszystko obgryza ksiazek nie słucha jeszcze :/i to tak nie wiadomo jak:/ a co wogóle dajesz swojemu dziecku do jedzenia??

Gość inna00
witam cie oj widze ze my tu same na tym forum jako matki reszta to ciezarne jeszcze.ja mam córke 10 msc i tez nie mam koncepcji jak sie z nia bawic bo ona wszystko obgryza ,ksiazek jeszcze nie słucha itd.A co podajesz swojemu dziecku do jedzenia?

Moja corcia od uordzenia jest na butelce. O to jej jadlospis: 6- 180 ml mleka 10-11- kaszka 14-15 obiadek( zupka lub warzywka z mieskiem) 17- deserek( jakis serek lub jakis owoc) 19-19.30- mleka z kleikiem 210ml W miedzy czasie zje chrupki kukurydziane, biszkopta i wypija ok.200-250 ml soczku lub herbatki.

Gość inna00
moja ma 8 zabków i wsumie wsuwa parówki cielece,płatki z mlekiem , jajecznice kaszki tez lubi nestle albo bobowita,bułke z mlekiem tez mleko nan 3 tez podaje rano i na wieczór na obiad tez ziemniaki z sosem ,kotlet mielon,kurczak do tego biszkopty,chrupki kukurydziane , jabłko,banan ,brzoskwinia,jogurt,smakija:D.Ale na zabawy nie mam pomysłów:(

Gość dla półrocznego synka
Witam! W tym tygodniu pytałam jaką zabawą można zmęczyć pół roczne dziecko, żeby bez problemu zasypiało i odzew był taki sam jak w tym temacie. Mój temat to był: plan dnia. No cóż, ja robię miny, mówię, śpiewam, trzymam, żeby stał na nogach i sobie "potańczył", zabieram do lusterka-mega radość....i nic więcej nie przychodzi mi go głowy. Poza tym podaję grzechotki, gryzaki i kubek niekapek, który obecnie służy tylko do zabawy. a też mnie ciekawi co można by robić z takim dzieckiem do 1 roku życia.

Widze ze nie tylko ja mam z tym problem.