Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najpierw seks czy miłość

Najpierw miłość czy seks? Co waszym zdaniem powinno być w związku pierwsze?

Polecane posty

Gość Najpierw seks czy miłość

Wasza opinia?

Gość Psedłonim_
To przecież oczywiste. Na pierwszym miejscu powinna być zawsze uprawa seksu. Trzeba sprawdzić dobrze, w kim się lokuje uczucia i emocje. Zakochasz się, a potem się okaże, że w łóżku masz fajtłapę.

Gość najpierw milosc bo ona jest
najwazniejsza

Gość wszystko jest do wyuczenia
a ja zawsze bylam dobra i chetna do pomocy nauczycielka.

Gość najpierw milosc
:-)

Gość a prawiczkow tez uczylas
?

Miłość. Chociaż jeśli ktoś ma duży popęd to pewnie dla niego seks :P

jak dla mnie seks... przypuścmy że się zakocham w super facecie, po roku super związku idziemy do łózka i co? totalna klapa... i teraz pytanie... zostac z facetem ktory jest super ale odmawiac sobie seksu przez reszte czasu, zdradzać go czy zostawić ze złamanym sercem? już wole sie przekonac o tym jak nam w łózku bedzie po miesiącu i wtedy zadecydować niz obudzić się z ręką w nocniku po roku lub 2 latach...

nie jest łatwo jednoznacznie stwierdzić co powinno być w związku pierwsze bo to zależy od ludzi w nim będących. może być tak że przez wielką miłość narodzi się cudowny seks, a może być też tak że z czystej namiętności narodzi się piękna miłość. zbyt dużo czynników na to wszystko wpływa żeby określić co powinno być pierwsze. każdy sam to poczuje. tak jest przynajmniej moim zdaniem :)

No dobra. Ale ile się słyszy o chłopakach którzy zupełnie nie szanują dziewczyn, które szybko idą z nimi do łóżka? :P Nie ma co, to ryzykowna metoda jeśli chce się znaleźć fajnego faceta na dłużej.

śp. komiczne powiadał najpierw jest sex, potem dłuuuuugo nic a potem jest miłość i ja się z nim zgadzam :classic_cool:

Lily - jak dla mnie normalny facet ktory zasługuje na uwagę nie oleje dziewczyny tylko dlatego, ze po miesiacu sie z nim przespała - jesli dodatkowo bedzie super dziewczyną, super kochanką to logiczne że jej nie zostawi. Poza tym wiadomo, ze kobieta nie powinna wskakiwac do łózka facetowi ktory wyrał ja na imprezie jakimś tanim tekstem albo dobiera sie do niej po 30 minutach. Trzeba umiec dostrzegac takich typków :) A jesli ją zostawi, to po prostu nie był ten facet - i prawda jest taka, ze nawet po roku związku, po tym 1 seksie tez mogłby powiedziec jej "pa", bo po prostu to nie było to.

verdine20 ---- Być może, tylko, że takich facetów jest bardzo dużo... Im młodsi tym większy odsetek. Ja bym wolała nie ryzykować :P Jeszcze facet by mi w czasie jakiejś kłótni wypomniał, że szybko mu do łóżka wskoczyłam. A poza tym jakoś nie wyobrażam sobie seksu bez uczucia. Jaka to niby przyjemność? Zwykłe spółkowanie.

A poza tym jakoś nie wyobrażam sobie seksu bez uczucia. Jaka to niby przyjemność? Zwykłe spółkowanie. ale czasem na to uczucie możemy czekac bardzo długo (jak było w moim przypadku) przez co marnujemy kilkanaście miesięcy na głupie czekanie... Poza tym kobiety powinny podchodzić do spraw seksu mniej emocjonalnie i nie angażowac się juz po kilku spotkaniach. Gdyby traktowały seks jako miła forme spedzenia czasu - łatwiej byłoby im się podniesć gdyby zwiazek nie wypalił.

Gość najpierw zrobić dziewczynie
czy chłopakowi egzamin w łóżku, jak zda to kontynuować znajomość, jak nie zda to olać, bo seks jest przecież najważniejszy w związku.

najpierw jest seks, a potem miłość. I nie chodzi o to, że trzeba kogoś wybóbować. Po prostu najnormalniej w świecie na to, żeby pojawiła się miłośc potrzeba czasu, i to niemało. Oczywiście nie jest powiedziane, że musimy iść ze sobą do łóżka "na sucho" ;) - może być wzajemna fascynacja, zauroczenie itd., ale wbrew temu, co się wielu ludziom wydaje, od tego do miłości jest jeszcze daleko. Dlatego najpierw jest kontakt fizyczny, w tym również seks :)

Gość a u mnie była najpierw miłość
a potem był seks

Gość veridne 20 masz 20 lat
i juz gadasz o seksie bez milosci. jak 20 latka idzie z kims do lozka bez milosci i to pomiesiacu spotykania sie, to do porzadnych dziewczyn raczej nie nalezy. ma raczej luzne zasady moralne

Gość verdine 20 masz 20 lat
poza tym jak bedziesz z kazdym isc do lozka po miesiacu to bedziesz miala na sumieniu wielu facetow i bedziesz miec opinie latwej

poza tym jak bedziesz zdejmowac bielizne przed kazdym po miesiacu to bedziesz miec w zyciu wiele partnerow i bedziesz miec opinie dosc latwej

:D zal Ci ?:D tak mam 20 lat i od ponad 2 lat super faceta :D a Ty nie wiesz po jakim czasie poszłam z nim do łózka wiec nie wymyslaj :) pozdrawiam :)

Poza tym kobiety powinny podchodzić do spraw seksu mniej emocjonalnie i" i nie tylko do spraw sexu ;)

Gość a jak się zdarzy wpadka
po miesięcznej znajomości (nic nie zabezpiecza przecież na 100%) to co - dalej czekać aż przyjdzie miłość? A jak nie przyjdzie?

nie wiem jaka jest twoja sytuacja, ale poglady glosisz okropne. u mnie dziewczyna, ktora z kims poszla do lozka po miesiacu jest skreslona

"nic nie zabezpiecza przecież na 100%" dobra, dobra ... bzdurne gadanie małolatów :P Nie jest tak znowu łatwo zajśc w ciążę, a jak się trochę myśli, to luzik - mozna szaleć na maxa i wpadki sie nie zaliczy :P

Gość a jak się zdarzy wpadka
a jeśli nie mozna stosować antykoncepcji hormonalnej?

za to i tak beda konsekwencje moralne, bo kobieta ktora z kims poszla szybko do lozka cnotka i aniolem juz nigdy nie bedzie i zawsze bedzie kontrowersyjny pod wzgledem moralnym

wam kobietom naprawde tak trudno sie wstrzymac?

Gość a u mnie chłopak
który pójdzie z dziewczyną szybko do łóżka jest skreślony