Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi problem

głupi probloblem

Polecane posty

Gość głupi problem

Mamy iść z chłopakiem na parapetówkę do Jego kolegi z pracy a ja normalnie się boję. Chodzi o to że jak mój chłopak opowiada o swoim koledze to mam wrażenie jakby ten kolega żył sobie w takim swoim idealnym świecie i wszystko co ma jest najlepsze rodzina dziewczyna mieszkanie itp. a jego guru to siostra i ojciec to co Oni powiedzą jest święte i na pewno jest tak jak oni mówią. Mój facet mówi że jak coś nie spasuje jego siostrze to automatycznie u niego też jest skreślone, coś lub ktoś! Wiem, jestem dorosła i powinnam być sobą(jak zawsze) ale normalnie nie wiem jak mam się zachować w towarzystwie. Miała ktoś taką sytuację??? Poradźcie coś bo na samą myśl o tej imprezie ciarki mnie przechodzą.

Gość głupi problem
Mam głupi problem i mam nadzieję że ktoś coś doradzi. Mamy iść z chłopakiem do Jego kolegi z pracy na parapetówkę. Ten kolega żyje sobie w swoim idealnym świecie w którym prawie wszystko jest idealne tzn. on jego rodzina to co robią i posiadają.Jego guru to ojciec i siostra to co oni powiedzą jest święte i skoro coś mówią na pewno tak jest! Jeśli coś lub ktoś źle wypadnie przed jego siostrą automatycznie jest skreślone u Niego. Przyznam szczerze że na samą myśl o tej imprezie przechodzą mnie ciarki bo nie mam pojęcia jak się zachowywać w ich towarzystwie. Wiem, jestem dorosła i powinnam być sobą zresztą jak zawsze ale czuję niesamowitą presję jak przed jakimś egzaminem. Nie jestem idealna i mam obawy czy zdam egzamin w tym jego idealnym świecie a chciałabym się czuć dobrze w towarzystwie znajomych mojego chłopaka.

Gość badz soba...
po co grac kogos kim sie nie jest?

Gość głupi problem
właśnie nie chce grać nikogo bo nie lubię nienaturalności i tego jak ktoś coś udaje tylko sam fakt że tam wszystko będzie takie najlepsze z kolegą mojego chłopaka i jego siostrą na czele mnie stresuje. Normalnie chyba będę bała się odzywać żeby nie strzelić jakiejś gafy

Gość masz kompleksy głupia pipo
to nie oni sa praoblemem tylko problemem jest to że czujesz sie od nich gorsza i boisz sie żeby oni tego nie zauważyli :D wyniosłaś tych ludzi na piedestał, a tymczasem to zwykłe głupki które srają, pierdza dłubia w kinolach i są często żałośni...idź tam z nastawieniem że robisz im łaske swoja obecnościa i powinni cię po stopach całowac że w ogóle zgodziałas się zaszczycic ich nędzna imprezkę swoja obecnością

Gość głupi problem
bardzo mnie to dręczy ale wiem jak bardzo mój chłopak chciałby żebym poszła z nim i nie chcę mu tego robić:( już mu napomniałam że może nie pójdę ale On nawet nie dopuszcza do siebie takiej myśli

Gość głupi problem
do masz kompleksy głupia pipo----> to było dobre i dotarło do mnie:D dzięki za te słowa:D nie jest tak że mam kompleksy i ich wyniosłam na piedestał bo znam tych ludzi tylko z opowiadań mojego chłopaka ale może to jest jakieś rozwiązanie zwyczajnie nie czuć się stłamszoną tylko pewną siebie babką:)

ja bym sie nie przejmowala ot skoro taki on jest no sory to co masz wdac sie w laski rodzicow kolegi ? pfff badz soba nie udawaj nikogo innego..

Gość głupi problem
chyba macie racje bycie sobą to na pewno najlepsze rozwiązanie tylko jak nabrać pewności siebie?

Gość głupi problem
wiecie co podbudowaliście mnie :) macie rację będę sobą w końcu to nie wizyta u prezydenta;) tylko u jakiegoś pajacykowa;)

Gość głupi problem
tak majeczko masz rację i jak o tym pomyślę to lżej mi się robi:) coś dzisiaj straszne problemy z tym kafe

Gość nie warto
przejmować się takimi ludźmi! bądź sobą!