Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskmos2

głupkowaty problem, ale jednak

Polecane posty

Gość eskmos2

Posluchajcie nie jestem juz nastolatka, ale mam dziwny problem. Poznalam chlopaka w necie, mieszkamy w zasadzie w tej samej miejscowosci, na gg sie nam fajnie rozmawia i on by chcial sie spotkac, ale mnie krepuje fakt i w ogole mnie to strasznie zniechceca, ze on wyglada jak model, a ja jak szara myszka. Na zdjeciach mu sie podobam, ale wiecie jak to jest wysylam mu najladniejsze ujecia. Ponadto, ja jestem drobna, mala, a on wysoki, wysportowany, duzy facet. On kupuje ciuchy, buty za jakies tragicznie duze pieniadze, a ja jak kupie cos raz na pare miesiecy za normalna cen, to jest dobrze. Sama siebie przekonuje, ze to nie ma znaczenia, a jednak boje sie z nim spotkac. Jeszcze zapomnialam o tym, ze on ma duzo znajomych, jest otoczony ludzmi, a ja prawie wcale nie mam. I co zrobic w takiej sytuacji?

Gość eskimos2
nie wiem co jest. Posluchajcie nie jestem juz nastolatka, ale mam dziwny problem. Poznalam chlopaka w necie, mieszkamy w zasadzie w tej samej miejscowosci, na gg sie nam fajnie rozmawia i on by chcial sie spotkac, ale mnie krepuje fakt i w ogole mnie to strasznie zniechceca, ze on wyglada jak model, a ja jak szara myszka. Na zdjeciach mu sie podobam, ale wiecie jak to jest wysylam mu najladniejsze ujecia. Ponadto, ja jestem drobna, mala, a on wysoki, wysportowany, duzy facet. On kupuje ciuchy, buty za jakies tragicznie duze pieniadze, a ja jak kupie cos raz na pare miesiecy za normalna cen, to jest dobrze. Sama siebie przekonuje, ze to nie ma znaczenia, a jednak boje sie z nim spotkac. Jeszcze zapomnialam o tym, ze on ma duzo znajomych, jest otoczony ludzmi, a ja prawie wcale nie mam. I co zrobic w takiej sytuacji?

Gość fgsgfsfdsdfd
Co ci szkodzi - przeciez jak mu sie nie spodobasz, to sie swiat nie zawali. W ogóle nie patrz na to tak, ze idziesz tam, żeby on zdecydował, czy sie nadajesz - tylko ze ty idziesz zdecydowac, czy on się nadaje

Gość 21typ
zostalo ci tlyko sprobowac sie spotkac wtedy sie przekonasz

a moze on Ci sie nie spodoba na tym spotakniu :P nie zakladaj od razu, ze Cie oleje - skoro chce sie spotkac tzn ze mu sie podobasz. A co bedzie na spotkaniu to bedzie... pomysl ze czasem spotyka sie miss i model i po 30 min maja siebie dosyc :) nie panikuj!!

Gość eskimos2
Tak mowicie? no to moze i faktycznie sie zdecyduje, ale strasznie sie krepuje.

kazdy model nawet najpiekniejszy moze mic wady :) moze sie okazac ze sie nie dogadacie, ze on bedzie smęcił, ze bedzie się zachowywał jak debil... i to Ty uciekniesz z krzykiem? a moze znudziły mu sie puste panny z solarium i chce normalnej dziewczyny ? :) jak nie zaryzykujesz to sie nie dowiesz :)

Gość eskimos2
Zgadza sie, tylko to ryzyko mnie tak duzo kosztuje :)

Gość jhkkhfkhdkjs
e tam, nic cię nie kosztuje, tylko wymyślasz problem - idź i niczeym sie nie przejmuj

Gość bezubezubez
wbijaj na randkę z nim i nie rób problemów tam gdzie ich nie ma:) Zawsze najgorszy jest mezalians intelektualny, a majątkowy a tym bardziej wizualny to mały pikuś. Powodzenia:)

Gość bezubezubez
wbijaj na randkę z nim i nie rób problemów tam gdzie ich nie ma:) Zawsze najgorszy jest mezalians intelektualny, a majątkowy a tym bardziej wizualny to mały pikuś. Powodzenia:)

Gość eskimos2
do mnie to okreslenie bardo pasuje ;) Wiecie o tym nie pomyslalam, ze on mi tez wyslal najlepsze ujecia! ehh Musze leciec, dziekuje Wam bardzo, wzrosl we mnie entuzjazm, chyba faktycznie dam sobie szanse.

Gość feministka0099
Lepiej sprawdz czy nie ma kolo siebie zony dziecka dziewczyny nie znasz go nie wiesz kim jest moj tez oklamywal alski ze sam mieszka a jesli chodzi o jego rzeczy bogaci ludzie sa chytrzy a co kogo to obchodzi co ty kupujesz i nie oceniaj go po tym co ma tlyko jaki jest

Gość feministka009
Lepiej sprawdz czy nie ma kolo siebie zony dziecka dziewczyny nie znasz go nie wiesz kim jest moj tez oklamywal alski ze sam mieszka a jesli chodzi o jego rzeczy bogaci ludzie sa chytrzy a co kogo to obchodzi co ty kupujesz i nie oceniaj go po tym co ma tylko jaki jest

Gość eskimos2
do mnie to okreslenie bardo pasuje ;) Wiecie o tym nie pomyslalam, ze on mi tez wyslal najlepsze ujecia! ehh Musze leciec, dziekuje Wam bardzo, wzrosl we mnie entuzjazm, chyba faktycznie dam sobie szanse.