Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla odmiany...

Nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić...

Polecane posty

Gość dla odmiany...

Nie mam na myśli, oczywiście, siły fizycznej czy przewagi psychicznej, jaką nad kobietą posiada mężczyzna. Mówię o zniewoleniu się zupełnie dobrowolnym, a więc o stanie oczekiwanym i pożądanym przez kobietę...

Gość dla odmiany...
To nie działa. :(

Gość dla odmiany...
Chętnie i z przyjemnością bym to zrobił. Ale jak tego dokonać, skoro Retro się schowało?

Gość mylisz sie.......
zniewalac mozesz siebie i prymitywne panienki. czlowiek rozumny nie pozwoli sie zniewalac, manipulowac soba, przestawiac po katach. na drzewo pawianie/pawianico ! :P

Gość dla odmiany...
Retro się schowało być może ze strachu, iż zostanie zniewolone...

retro nawet gdyby się nie schowało nie dałoby się zniewolić o czym wiem ja, ty i retro :classic_cool:

Gość dla odmiany...
Spieszę z wyjaśnieniem - ta durna maszynka wcięła mój wpis o tym, że nie mam wcale na myśli zniewalania kobiety przez mężczyznę przy pomocy siły fizycznej czy jakiegoś rodzaju szantażu. To w ogóle nie wchodzi w grę. Zniewolenie kobiety przy pomocy napomkniętych środków to nic innego, jak gwałt. Nie o gwałt mi chodzi. Mi chodzi o stan zniewolenia kobiety przez mężczyznę, akceptowalny i pożądany przez kobietę, celem zaznania męskości.

Gość dla odmiany...
Mylisz się, Ike, Twoje stanowisko nie mieści się w formule, iż nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić. No, chyba że Retro nie jest kobietą...

Gość dla odmiany...
Mylisz się, Ike, Twoje stanowisko nie mieści się w formule, iż nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić. No, chyba że Retro nie jest kobietą...

Gość be 52
celem zaznania meskosci.... podpadlam w gleboka zadume na tym stwierdzeniem smialem.

nie kłam ja widzę twój pierwszy post "Nie ma na świecie takiej kobiety, której nie jestem w stanie zniewolić. Każdą biorę na pieczoną kaczkę a wieczór kończę uprawą seksu." i co ??:P

Gość be 52
jest pewiem drobny problem z wegetariankami ;)

Gość dla odmiany...
Dziękuję, Baranino. :-)

Gość be 52
jest pewiem drobny problem z wegetariankami ;)

Gość dla odmiany...
I nic, Ike. Załóżmy, że ta cytata, to moje. :-) Z głęboką satysfakcją stwierdzam, że zarówno Ty, jak i nasza Baranina, dużo przywiązujecie większą wagę do tego, co piszę, niż byłybyście się skłonne przyznać. Nawet same przed sobą. :-)

Gość hahaha cudni jestescie
ja tez koncze moje wieczory uprawa seksu i nie musze na to poswiecac biednej kaczki w ofierze... A moj chetny niewolnik bardzo lubi zaznawac kobiecosci :)

Gość dla odmiany...
Cześć, Ty moja Latającaq Forteco na Raciczkach. :-) Nie tak dawno wspominałem Ciebie.

psedłuś od przywiązywania wagi do twoich niektórych powiedzeń- do zniewolenia- droga dłuuuga , wyboista i kręta:)

Gość be 52
mam nadzieje, ze dobrze wspominales ;)

Gość dla odmiany...
Zapewniam Cię, koleżanko, że uprawa seksu po spożyciu smakowitej, pieczonej kaczki jest bez porównania bardziej satysfakcjonująca, niż po spożyciu piccy z marketu. Zapewne nie miałaś okazji porównać...

Gość dla odmiany...
Zapewniam Cię, koleżanko, że uprawa seksu po spożyciu smakowitej, pieczonej kaczki jest bez porównania bardziej satysfakcjonująca, niż po spożyciu piccy z marketu. Zapewne nie miałaś okazji porównać...

Gość dla odmiany...
Z sympatią wspominałem. :)

Gość dla odmiany...
Z sympatią wspominałem. :)

Gość be 52
no nie mialam okazji, bo jakos nie chciales mnie nigdy zniewolic, o ja bieeeeeeeeedna, nieszczesliwa :)

Gość be 52
a przy jakiej to okazji? ma teraz starsznie duzo roboty. fajnie, bo interes sie kreci, ale czasu na zbytki malo.

Gość dla odmiany...
Już samo to, Ike, że je znasz, wiesz gdzie odnaleźć i przytaczasz wskazuje, że stałem się dla Ciebie kimś w rodzaju autorytetu. Zainteresowanie z Twojej strony jest pośrednim dowodem na prawdziwość przedstawionej przeze mnie w temacie tezy. :)

psedło w takim wypadku ja jestem autorytetem 9/10 kafeterii:) bo znają całe moje życie i pamiętają każde słowo napisane przeze mnie na kafe więc jak widzisz jesteś przy mnie pikuś :classic_cool:

Gość be 52
oto rozmowa dwoch medrcow ;)

Gość dla odmiany...
Jakoś tak bez okazji, Baranino. Nie wiem, czy kiedyś już zeznałem, ale ja uwielbiam kobiety z poczuciem humoru. :)