Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla odmiany...

Nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić...

Polecane posty

Gość dla odmiany...
Kol. Baronie, kierowany szacunkiem dla Twojej osobistości łagodnie proszę o przeczytanie wszystkiego, co w tej sprawie napisałem. :)

Gość dla odmiany...
I co, Sprawna, masz zamiar robić po tych kluskach? Aż drżę na samą myśł, że taka uprawa seksu, jaka kolacja. Kluski z serem!

Gość andeńka
daczego myślisz ze wszystkie kobiety pragną świec,kolacji i jakiś innych romantyzmów idiotyzmów dla mnie to pozerstwo,ale jakby mi ktoś powiedział jak w tym filmie to jedząc ten makaron wywierciła bym chybba tyłkiem dziurę w krześle z niecierpliwości

Gość Sprawna inaczej
Baron, masz rację, ale jak sobie człowiek parę razy coś napisze czarno na białym, pomyśli, czy powie, to może w to uwierzyć - że zdrowy rozsadek jest w stanie wygrać. Tym bardziej, ze doświadczenia wiele uczą....

Gość dla odmiany...
Normalna kobieta, podobnie jak w przypadku jedzenia, pragnie różnych rzeczy w tej dziedzinie. Cała sztuka, żeby potrafić urozmaicać wiadome menu. :)

Gość dla odmiany...
Pod tymże wszelako warunkiem, iż człowiek posiada zdolność do czegoś takiego, jak autorefleksja. :)

Gość Sprawna inaczej
Po tych kluskach mam zamiar użalać się nad swoim losem. :)

Gość dla odmiany...
No dobra, moi mili. Już dawno główny wątek nam umknął, a mój czas się kończy. Dziękuję za dyskusję i bardziej bądź mniej otwarte popieranie przedstawionej przeze mnie tezy. Adję. :)

Gość Sprawna inaczej
większość przedstawiciel naszego gatunku jednak nie traci zdrowia psychicznego, ani nie jest masochistami, więc do jako takie autorefleksji jest zapewne zdolna. No

Gość dla odmiany...
Wiesz co, Sprawna? To może i dobrze, że wieczór skończy się tylko na kluskach. Zawsze jeden temat mniej do frustracji. :)

Gość dla odmiany...
Mylisz się koleżanko. Rozmawiałem niezbyt dawno z psychiatrą, nauczycielem akademickim. Zrobił swoim studentom, studentom psychiatrii test, który zwyczajowo wypełniają pacjenci z podejrzeniami schizofrenii i depresji. Był przerażony wynikami testu, oraz skalą zjawiska.

Gość Sprawna inaczej
To dzisiaj dzień malkontenctwa masz, Psełdo? :)

Gość dla odmiany...
To nie jest żadne malkontenctwo. To jedynie próba skomentowania przypadku każdej obywatelki, która zechciała zabrać głos. Również Twojego. :)

Gość Sprawna inaczej
Ups, to ja się cieszę, że mam już z górki. Może pożegnam jeszcze w miarę normalny świat. ;-)

Gość Sprawna inaczej
aha, czyli wg Ciebie ja się wszystkim frustruję, tak?

Gość dla odmiany...
Cóż można sądzić inaczej zważywszy na fakt, co masz zamiar zjeść na kolację. A dodając do tego drugi fakt, iż po zjedzeniu klusek nie czeka Cię żadna uprawa seksu, to wniosek, że jesteś w stanie skrajnej desperacji, nie wymaga żadnego przebłysku geniuszu intelektualnego. :)

Gość dla odmiany...
Swoją drogą i tak mogło być gorzej. Bo szczęśliwe omija Cię uprawa seksu - źródło kolejnej silnej frustracji. :)

Gość dla odmiany...
A teraz w w nogi.

Gość dla odmiany...
ale nim wezme nogi za ps, przyznam sie z nieukrywana niesmialaoscia, ze nie mam penisa:classic_cool: ale lechtaczke i szukam chetnej milej i rozwaznej na mila propagandowa pogadanke przy swiecach z biedronki zakupionych na zblizajace sie swieto ....nie wspomne coby nie psuc nastroju

Gość Nickt_ważny
Dzień dobry. :-) Późno już...

Gość Nickt_ważny
Teraz jest jeszcze później...

Gość irmiiinaa
kobiety myślącej i niezależnej zniewolić się nie da, mnie żaden nie wziął i nie weźmie na słówka choćby nie wiem jak piękne były, a wspólczuję głupoty moim znajomym, które jak usłyszą od jakiegoś faceta, że są cudowne, to szczają po gaciach hahaha żałosne

Gość osoba.
Naprawde daje wam cos dowartosciowanie sie na kafe ? Widac golym okiem, ze jedna osoba tu sciemnia.

Gość Nickt_ważny
Dopiero co siadłem do komputra, Luśka. Zamyśliłem się nad felietonem redaktora Mazurka w Rzeczposospolitej a nawet dokonałem małego wpisu pod pseudonimem "Sasza". :)

Gość Nickt_ważny
Ma się rozumieć, że to żałosne. Ale ja nie miałem na myśli ligi podwórkowej w tej dziedzinie. Szło mi raczej o coś w rodzaju poziomu Ligi Mistrzów...

Gość Nickt_ważny
Zapewne jest mowa o mojej skromnej osobistości... Tak jest! Ściemniam, ile tylko dusza zapragnie. :)