Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla odmiany...

Nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić...

Polecane posty

Gość dla odmiany...
Cóż zrobić, znam moją wartość i wiem, jak jestem postrzegany przez atrakcyjne kobiety...

Gość andeńka
makarony są seksi jeżeli już,jak dla mnie oczywiście,ale jak już cos spożyję robię się śpiąco leniwa i nie chce mi się seksić,także kulinarne zniewolenie nie dla mnie,tym bardziej że jadam tylko to co sama ugotowałam.Ale są inne miłe zniewolenia ;)

Gość dla odmiany...
Nikt rozsądny się nie upiera, że uprawa seksu na kuchennym stole nie jest sama w sobie atrakcyjna. Ograniczanie uprawy seksu wyłącznie do wariantu kulinarno-świecowego-muzycznego jest nierozsądne. Grunt, to wyobraźnia i fantazja.

Gość dla odmiany...
Ale ja nie mam zniewolenia o takim charakterze, jakiego doznała koleżanka. Ja mam na myśli dobrowolne oddanie się zniewoleniu przez mężczyznę i czerpaniu z tego faktu najwyższych przyjemności.

Gość dla odmiany...
Zgadza się, Adeńka, są bardzo miłe również inne metody i sposoby. Też tak sądzę. A makaronu do ust żaden normalny człowiek nie weźmie... A tfu!

Gość pograzasz sie... twoj wizernek
traci na blasku:) jak te swiece, ktore przyciagaja niestety ale tylko cmy samobojczynie:). wyostrz zmysly, sama wyobraznia to za malo;0

Gość dla odmiany...
A niby czego wg Ciebie, oprócz wyobraźni, jeszcze potrzeba? Proszę o przytoczenie szczegółów...

Gość Sprawna inaczej
Masz wszystkie kobiety za desperatki? :)

Gość ktos z takim wyczuciem
i poczuciem, apetytem i smaczkiem:) nie powinien miec problemu ze zrozumieniem przekazu:P to tyle.

Gość dla odmiany...
W żadnym wypadku! Zresztą ja wcale nie uważam, że kobieta która chce i daje się zniewolić jest desperatką. To wynika z natury, czy też może lepiej powiedzieć, wynika z najgłębszych pokładów istoty kobiecości. :)

Gość dla odmiany...
(Jeśli chce, to nie ma żadnego problemu ze zrozumieniem jakiegokolwiek przekazu.)

Gość Sprawna inaczej
Ja tam nie dałabym się zniewolić za żadna cenę. Wolność umysłu i ducha to dla mnie podstawa. :)

Gość zrozumialam ze nie chcesz
zabieram jabluszko i myk myk myk:)

Gość dla odmiany...
A na jakiego czorta mężczyzna - mężczyzna! - powtarzam, miałby niewolić kobiecą wolność i jej ducha?

Gość Sprawna inaczej
(dodam, że z wiekiem dojrzewam i dochodzę do wniosku, ze podstawa to być szczerą przede wszystkim sama przed sobą, więc to powyżej j.w.) :)

Gość ja zniewalam co noc mojego
wspanialego samca i oblaskawiony jest lepszy anizeli jakakolwiek kolacja, a tym bardziej oslizle kacze mieso , nie, w takiej chwili gdybym wyobrazila sobie kaczy tluszcz splywajacy po brodzie natychmiast dalabym wolnosc mojemu zniewolonemu i poszla sie przejsc zeby zlagodzic mdlosci, zadnych kaczek ani wegorzy poprosze, za surowe jajka tez dziekujemy

Gość dla odmiany...
Czego niby nie miałbym chcieć?

Gość andeńka
nie mam na myśli polskich makaronów z twarogiem,bo to jest niejadalne,ale lasagne borowikowa w sosie beszamelowym i śmietanowym,spagetti,kocham i kojaży mi się z seksem,był taki włoski film czarno biały,widziałam raz w dzieciństwie,facet powiedział do kobiety,chodź zjemy spagetti a potem pójdziemy się kochać mrr

Gość dla odmiany...
Wobec siebie należy być szczerym. Wobec bliskich szczerość okazywana nie w odpowiednim czasie i miejscu nie jest dobrym pomysłem. Szczerość może zabić.

Gość Sprawna inaczej
To o jakim ty zniewoleniu mówisz, bo nie czaję bazy chyba? Chodzi Ci o gwałcenie kobiet?

Gość dla odmiany...
Dodam - szczerość bez miłości jest okrutna.

Gość sam sobie odpowiedz
:)

Gość dla odmiany...
Przyczepiłyście się tej kaczki, jak rzep psiego ogona, pomijając, że potrawy z kaczki są jadłem serwowanym na królewskich stołach. Co to? Tylko kaczkę można zaserwować na romantyczną kolację we dwoje albo we troje?

Gość Sprawna inaczej
"Szczerość może zabić." "Dodam - szczerość bez miłości jest okrutna." E tam, lepiej dowiedzieć się wcześniej niż później, że się nie jest kochanym. Bo normalny człowiek wcześniej, czy później sam zrozumie ...

Gość Sprawna inaczej
Przestańcie o kaczkach, boja właśnie kluski z serem będe konsumować (nie chce mi się niczego gotować) :(

Gość dla odmiany...
(Od dawna twierdzę, że kino to nic dobrego. Jest źródłem złych wzorców, które urastają do rangi symboli godnych naśladownictwa. "Zjedzmy makaronu i chodźmy na uprawę seksu"... Ileż w tym romantyzmu... Równie dobrze można by napisać: "zjedzmy kartofli a potem chodźmy na uprawę seksu". Bo w czymże kartofel jest gorszy od makaronu?

Gość andeńka
przyczepiłyśmy się kaczki bo zestawienie pieczona kaczka -> seks jest obleśne kropka.

Gość dla odmiany...
Trzeba to zrobić w odpowiednim momencie. Szczerość nieotulona miłością może zabić.

mylisz sie....... zniewalac mozesz siebie i prymitywne panienki. czlowiek rozumny nie pozwoli sie zniewalac, manipulowac soba, przestawiac po katach. na drzewo pawianie/pawianico ! To nie jest tak. Żaden intelekt nie chroni od zniewoleni, czego przykładem są losy wybitnych intelektualistów oczarowanych głupimi ideologiami i dyktatorami. Także w relacjach damsko-męskich inteligencja sama w sobie nie chroni od manipulacji, zniewolenia. Jest mnóstwo kobiet i mężczyzn inteligentnych i świetnie dających sobie radę w życiu ale zupełnie bezradnych wobec wpływu swoich partnerek/partnerów. Ochronę przed uzależnieniem daje skojarzenie zdrowego rozsądku z poczuciem własnej wartości.

Gość dla odmiany...
Dla Ciebie, koleżanko Adeńka. W końcu zestawienie muzyki Mozarta z uprawą seksu dla 95% populacji jest równie nie do pomyślenia. :)