Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to znowu ja

Nie mam juz siły!Znowu to samo.

Polecane posty

Za pierwszym razem bolały mnie piersi jakiś tydzień przed @ przestały po tygodniu zrobiłam test był pozytywny z tym, że jedna kreska była różowa. Czekałam jeszcze tydzień zgodnie z zaleceniami pani doktor ale w tym czasie dostałam plamień i wtedy wylądowałam z poronieniem. Teraz miałam o wiele silniejsze objawy okropny ból piersi, zmęczenie i wszystko nagle przestało. znowu na tydzień przed @ Jezu czy to znowu sie tak skończy? Nie mam już siły!

Gość yue6
Trzeba mieć nadzieję...nie załamuj się tak od razu...trzymam kciuki by się udało :)

Gość ppp22
staraj sie myslec pozytywnie i niemartw sie bedzie dobrze

Gość a jakie leki bierzesz
a bierzesz leki na podtrzymanie, ale takie co się bierze w trakcie starań, żeby chronić zarodek jeszcze przed poczęciem ? czy leki dostajesz dopiero jak test wyjdzie ? czy jak ? może zmień lekarza ?

No ale ja nawet nie mam pewności co do ciąży po prostu mam znowu te objawy co wcześniej a test dopiero za tydzień bo wtedy mam okres dostać. Tyle że ja wewnetrznie czuj, że to tak się skończy. Niby piersi mam nabrzmiałe ale już mnie nie bolą. Ehhh ani żadnych mdłości ani nic. Zazdroszczę wszystkim, które zaliczyły wpadki też bym tak chciała.

a muszę dodać, że żadnych leków nie biorę bo przy pierwszym poronieniu wyszło, że ja i mąż mamy konflikt ja grupa - on + i to było przyczyną. Dostałam immunoglobulinę, więc myślałam, że wszystko będzie ok. A może ja sobie to uroiłam już sama nie wiem:o Tak bardzo chce mieć dziecko, że chyba aż za bardzo się nakręcam:(

Tak sobie jeszcze myślę 1000 kobiet codziennie w Polsce a wiele tysięcy na całym świecie dokonuje aborcji ja bym chętnie przyjęła do swojego brzucha te niechciane. Dlaczego Bóg pozwala na to, żeby inne zabijały swoje dzieci a mi która by tak bardzo je pokochała nie pozwoli zostać matką. To tak bardzo boli te wszystkie matki z wózkami, te śliczne ubranka dziecięce które mogłabym już kupić. To jak po raz pierwszy usłyszałabym: mamo. Przepraszam, że tak smęcę ale juz nie mam siły czasami. Mam dosyć tych testów ciążowych na które wydałam już chyba z 1000 zł. I wtedy kiedy raz się udało i widziałam 2 kreseczki to było cudowne, chociaż trwało tylko 7 dni było spełnieniem moich marzeń. Znowu chciałabym się tak poczuć ale na całę 9 m-cy a później do końca życia.