Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala

Mam dość!!!!!!!!!! ale go kocham!!!

Polecane posty

Gość ulalalalala

Witam.Piszę do was gdy nie umiem już sobie poradzić.Tłumie wszystko w sobie i zaczynam "wariować" Jestem ze swoim chłopakiem 7 miesięcy,spotykaliśmy się kiedyś codziennie, on wydzwaniał do mnie... wiele godzin gadaliśmy przez tel.nawet po spotkaniu. W pracy się pozmieniało.. zaczął więcej pracować. Na początku nie umiałam tego zaakceptować ale z czasem uświadomiłam sobie,że muszę go wspierać a nie robić mu dodatkowych problemów :/ Po pewnym czasie powiedziałam mu,że nie daje już sobie rady.. więcej jesteśmy osobno niż razem i oddalamy się od siebie. Po rozmowie.. 2 dni widzieliśmy się normalnie.. od 17 spędziliśmy razem czas,ale niestety to tylko2 dni i na nowo się zaczęło... Wiem,że on pracuje.. nie moge mieć do niego pretensji.. ale czuje się samotna.. nie wydzwania do mnie - bo przecież jest w pracy.. mało rozmawiamy.. jak się widzimy to godzinke coś pogadamy i on pada ze zmęczenia.. o wypadzie gdzieś na miasto nawet nie myślę bo on w weekend chce odpocząć od pracy... Nawet przestaliśmy się kochać... Czuje,że oddalamy się od siebie... znowu mam mu o tym powiedzieć? przecież i tak ma już wiele na glowie.. ale z drugiej strony kocham go i chciałabym spędzać z nim więcej czasu.. a nie ciągle z innymi... to mężczyzna tylko na 2 dni? na 2 godziny? :( Smutno mi eh...

ale jakos to znosze czasem lepiej czasem gorzej....u nas jescze dochodzi odległość więc siłą rzeczy musilam się przestawić ze związku "codziennego" na tylko sobotnio-niedzielny , też z wiecznie zmeczonym facetem ale dajemy rady:D:D

Proponuje iśc do pracy i na własnej skórze sie przekonac jak to jest. Po 8 lub wiecej godzinach w pracy mało kto ma ochote na cokolwiek. A Ty wymagasz nadal słodkiego patrzenia w oczka.

chyba doś sporo osób boryka się z tym samym problemem co Ty. Wiem jak to jest bo sama jestem w identycznym związku i nie raz mam wszystkiego dość:(