Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefreeeeeeetete

mam 19 lat i pragnę dziecka....

Polecane posty

Gość nefreeeeeeetete

tak jak w temacie mam stałego partner od 2 lat-jesteśmy zaręczeni..on wspomina o dziecku ja mówię,że za wcześnie choć w głębi duszy bardzo bym chciała.jesteśmy w stanie zapewnić dziecku wszystko.poszczęściło nam się materialnie,niczego bobasowi by nie brakowało jeśli chodzi o potrzeby materialne...wiem jaki to obowiązek bo na co dzień zajmuję się chrześniakiem który ma bardzo trudny charakter:D łobuz pierwsza klasa:)jednak z jednej strony wiem,że za wcześnie ale makabrycznie pragnę dziecka,nawet jak obserwuję moje chrześniaka jak się do mnie uśmiecha mam świeczki w oczach,mimo tego że mały potrzebuje uwagi 4 osób 24 godziny na dobę to gdy się uśmiechnie wszystkie lekkie złości mijają.jakieś rady?czy są młode mamusie?

Gość cieslik
szkoda narazie życie radze pomyśleć to niejest zabawka mam dzieci i wiem co muwie baw sie dziewczyno

Gość nefreeeeeeetete
czytałam artykuł.urodziła i zostawiła...straszne.chodzi mi młode mamusie szczęśliwe,a nie lekko myślne,które mają bobasy z wyboru,a nie z wpadki..jesteśmy na tyle dorośli by uprawiać seks-bądźmy na tyle dorośli by ponieść konsekwencje

Gość cieslik
ladaco ciebie wszędzie pełno i same głupie słowa w twoich ustach niemasz nic mądrego do powiedzenia

Ale czasem nie myslimy nie mniewasz takich chwil a szkooda żeby tak z kaprysu a seks jest przyjemny i nie musi być z tego dzieci w jakim swiecie zyjemy

Gość jesli czujesz z jestes na tyle
odpowiedzialna to czemu nie czemu masz sie ograniczac.dziecko to wielie szczescie ale tz wiele klopotow

Gość nefreeeeeeetete
ja narazie kocham się z moim facetem bezpiecznie-tak to ujmę ,jesteśmy zabezpieczeni.On mnie nie pośpiesza z decyzją-czeka aż będę gotowa wtedy zaczniemy się starać o tego upragnionego dzidziusia

naprawde pomyśl jak to wpłynie na dalsz twoje życie marzenia i całość ale zgadzam sie że dziecko to cud niesamowity

Gość nefreeeeeeetete
tak myślałam nad tym wszystkim...wiem że to wywróci życie o 180 stopni jak nie o 360:) ale w pozytywny sposób.

Widze ze jesteś odpowiedzialna yo sie chwali ale wiesz facet ma troszke inne podejscie jak my kobiety mam dwoje dzieci i odała bym zanie zycie ale mój mąż to nie bardzo sie sprawdził pomomo tego jest ok trzymam kciuki za twoja madrość

Gość kolejna dupodaja
co sie bedzie do kolejek wpychac z brzuchem;/

Gość nefreeeeeeetete
mój facet ma 24

to jest odpowiedzialny przynajmiej taki powiniemn byc jak chcesz to dam ci mojego meila to mozemy pogadac jak masz ocjhote mam 35 lat i parę doswiardczeń za sobą

Gość zamaist dzieciaka
wklej sobie koda - J3273M-D38113M

Gość nefreeeeeeetete
bardzo chętnie bym porozmawiała więc poproszę o Twojego maila

beata4100@buziaczek.pl rano pracje ale po pietnastej jestem do dyspozycji odpowiem na wszysrkie pytania i ogulnie oco zapytasz pozdrawiam wislij mi na meila wiadomosc ja odesle czy doszło

Gość nefreeeeeeetete
mail wysłany

Gość hahahhahahhhhaaaaaa

Gość zastanow sie doobrze