Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spidka555

Zmarnowalam 5 lat a wy?

Polecane posty

Gość spidka555

Jestem z nim ale zastanwiam sie nad tym zwiazkiem bo: Zmienil sie przestal dbac o siebie nie myje zebow chodzi w dziurawych skarpetkach goli sie raz na miesiac ... Nigdzie nie chodzimy na urlopie tez nie bylismy ani raz Podniosl na mnie raz reke przepraszal ze juz nigdy tego nie zrobi powtorzylo sie to po dwoch latach raz zapomnialam o mich urodzinach . Rowniez jego zachowanie w sklepie jest dziwne zwraca uwage na siebie jak cos mu nie pasuje czy cos to mowi tak glosno ze wszyscy sie patrza a mi jest wstyd :( Kiedys byl inny dbal o siebie mowil ze kocha pisal smsy itd.. Teraz czuje sie zwiazku samotna czy wasi partnerzy zmienili sie po jakims czasie ??? Czy tak z kazdym facetem jesttna poczatku superr a potem wszystko sie psuje ? czuje sie samotna brakuje mi czegos :(

Gość tak ja kiedyś też to zrobiłam

Gość spidka5555
moj temat :Zmienil sie przestal dbac o siebie nie myje zebow chodzi w dziurawych skarpetkach goli sie raz na miesiac ... Nigdzie nie chodzimy na urlopie tez nie bylismy nigdy Podniosl na mnie raz reke przepraszal ze juz nigdy tego nie zrobi powtorzylo sie to po dwoch latach raz zapomnialam o mich urodzinach . Rowniez jego zachowanie w sklepie jest dziwne zwraca uwage na siebie jak cos mu nie pasuje czy cos to mowi tak glosno ze wszyscy sie patrza a mi jest wstyd :( Kiedys byl inny dbal o siebie mowil ze kocha pisal smsy itd.. Teraz czuje sie zwiazku samotna czy wasi partnerzy zmienili sie po jakims czasie ??? Czy tak z kazdym facetem jesttna poczatku superr a potem wszystko sie psuje ? czuje sie samotna brakuje mi czegos :(

Gość mójdba
o siebie, ale jest tak jak u Ciebie, nie jest czuły, miły, powiedziała bym że wredny, nie potrzebuje czulości, tylko by siedział przed telewizorem, nie odzywając się słowem..jest jakiś sposób na faceta który olewa do granic możliwości..:(

Gość Olenka xx
Ja sie dowiedzialam po 2 latach, ze moj chlopak ma zone i dziecko i co :( Zmarnowalam 2 lata, ale dalej kocham gnojka :-/

Gość egz
Tak, jest sposób. Wyjdź za niego za mąż. Okaże się, granica możliwości jest znacznie dalej.

Gość adaskost
Ja zmarnowałem 4 lata i pewnie jeszce ze 4 zmarnuje ...przez paniusie - pasorzyta :( ech

Lepiej zmarnować pare lat bez formalnego zwiazku i znaleśc kogos sobie normalnego, kochajacego niż siedziec całe zycie z kimś nie wartym naszych uczuć.