Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safariiii

POMOCY - dobór pieśni na chrzest dziecka

Polecane posty

Chrzest mojej corki byl wlasciwie byle jaki, ale nie bylo innej mozliwosci. Za to na swoj slub starannie dobralam kazda piesn i zwolalam ludzi, zeby to fajnie zaspiewali. I bylo bosko. Dlatego rozumiem cie, ze dbasz o dobor piesni. Czasami organista wyskoczy z takimi pomyslami, ze glowa boli. Nasz spiewa w kolko to samo, jakby nic innego nie znal. A jak sie go zapyta, czemu ciagle to samo klepie, to tlumaczy, ze ludzie nic innego nie znaja. A on bidok nie wpadnie na to, zeby cos nowego wprowadzic... Tak to juz jest. Wiec jak sie ma mozliwosci, to powinno sie sprobowac cos zmienic- przynajmniej na uroczystosciach rodzinnych. Niech bedzie uroczyscie i z glowa. Czemu nie? :)

Gość Niedługo już
Aga, z tym chrztem córki,to przyznasz, trochę twoja wina, mogłaś popisać się inwencją i coś zasugerować, może twoja nieumiejętność porozumienia się dała taki efekt a nie inny?

Gość afadfafasd
madonno czarna madonno, po górach dolinach i gdy pan jezus był malutki, nigdy w domu nie pił wódki

Gość Niedługo już
Dobranoc Autorko, napisz wkrótce, czy ustaliłaś,jak ten chrzest będzie wyglądał, bo jestem ciekawa i pewna, że coś niebanalnego wymyślisz.

Gość safariii
dam znać kiedy będę miała komplet,a to chyba już niedlugo :D pozdrawiam

niedlugo juz- a skad takie wnioski, ze nie potrafie sie porozumiec z ludzmi? Inwencji tez mi nie brakuje. NIestety realila czasami sa inne, niz by sie chcialo: Wyjazd w obce strony, brak spiewajacych i grajacych przyjaciol na miejscu, brak jakichkolwiek kontaktow w nowej okolicy, no i chrzest udzielany tradycyjnie poza msza swieta- w waskim gronie rodzinnym- bez organisty. safarii- napisz co wydumalas :D