Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kle..est

Dla mężczyzn pieniądze są środkiem a dla kobiet są celem

Polecane posty

Gość kle..est

Mężczyźni chcą zarabiać, mieć pieniądze, żeby kupować różne rzeczy, też cieszą się z różnych gadżetów, zabawek (co o ironio nawet im kobiety wypominają, jak widać łatwiej zauważyć w czyimś oku drzazgę niż we własnym belkę:P ) a także, i to chyba najważniejszy powód, dla którego chcą mieć pieniądze: chcą zaimponować i przyciągnąć do siebie kobiety. Natomiast dla części kobiet (bo nie wszystkich) - co jest dla mnie niepojęte - pieniądze (i jak się domyślam kupione za nie przedmioty) są celem. Nie miłość, mężczyzna, tylko pieniądze i rzeczy materialne? Naprawdę was to uszczęśliwia? Mnie jako mężczyznę pieniądze i rzeczy materialne uszczęśliwiają tylko na chwilkę, pozwalają zapomnieć na chwilkę o tym, czego mi naprawdę brak ale na bardzo krótko. A kobietom pieniądze i przedmioty materialne dają prawdziwe szczęście? Zazdroszczę wam, w sumie pieniądze jest mimo wszystko łatwiej zdobyć niż np prawdziwą miłość...dużo łatwiej

Gość kle..est
Mężczyźni chcą zarabiać, mieć pieniądze, żeby kupować różne rzeczy, też cieszą się z różnych gadżetów, zabawek (co o ironio nawet im kobiety wypominają, jak widać łatwiej zauważyć w czyimś oku drzazgę niż we własnym belkę:P ) a także, i to chyba najważniejszy powód, dla którego chcą mieć pieniądze: chcą zaimponować i przyciągnąć do siebie kobiety. Natomiast dla części kobiet (bo nie wszystkich) - co jest dla mnie niepojęte - pieniądze (i jak się domyślam kupione za nie przedmioty) są celem. Nie miłość, mężczyzna, tylko pieniądze i rzeczy materialne? Naprawdę was to uszczęśliwia? Mnie jako mężczyznę pieniądze i rzeczy materialne uszczęśliwiają tylko na chwilkę, pozwalają zapomnieć na chwilkę o tym, czego mi naprawdę brak ale na bardzo krótko. A kobietom pieniądze i przedmioty materialne dają prawdziwe szczęście? Zazdroszczę wam, w sumie pieniądze jest mimo wszystko łatwiej zdobyć niż np prawdziwą miłość...dużo łatwiej

Gość kle..est
Źle to ująłem. Nie pieniądze tylko bogactwo. Niby to to samo ale zaraz ktoś odkręci kota ogonem i powie, że pieniądze są środkiem a celem jest bogactwo

Bo kobieta podswiadomie szuka w mezczyznie potencjalnie dobrego opiekuna dla jej "mlodych" mimo ze siwadomie moze nie chciec dzieci, to niestety biologia bierze gore i decyduje o tym na co kobieta zwraca uwage.

a wybierajac takiego z kasa i o ironio akurat tacy sie jej najbardziej podobaja co maja wladze, status i pieniadze BO zapewnia dobry byt i bezpieczenstwo dzieciom A mezczyzna potrzebuje pieniedzy zeby zaimponowac kobiecie, poniewaz tez podswiadomie wie na co leca kobiety i chce sie wykazac od tej najlepszej strony, czyli jako dobry wikt dla potomstwa. A sam szuka kobiet ladnych bo one sa oznaka plodnosci oraz tego ze dzieci beda zdrowe :D

Żeby tak wszystkie kobiety leciały na pieniądze i bogactwo, to mielibyśmy samych kawalerów i samotnych panów, oprócz garstki polityków i biznesmenów, mających żony :)

Gość widac ze na kobietach sie nie
znasz. Jak kasa moze byc celem dla kogokolwiek, zjesz ja, ubierzesz sie w banknoty? Typowo meski brak logicznego myslenia...

Husky - kiedys oznaka plodnosci byla duza ilosc tluszczu w organizmie. Teraz sytuacja wydaje sie odwrotna. Ale co zrobic, czasy sie zmieniaja:)

Gość kle..est
-->mila8 Ależ jest prawie tak jak mówisz. Mamy samych samych mężczyzn mających wiecznie zrzędzące żony oprócz garstki polityków i biznesmenów, mających niezrzędzące żony:) --->widac ze na kobietach sie nie No toć kvrwa przewidziałem, że odwrócisz kota ogonem i już jako drugi post napisałem: "Źle to ująłem. Nie pieniądze tylko bogactwo. Niby to to samo ale zaraz ktoś odkręci kota ogonem i powie, że pieniądze są środkiem a celem jest bogactwo" CZYTAĆ UMIE????

Jakoś trudno mi uwierzyć, że wszystkie żony to zło, w dodatku zrzędzące. Kobitki mają to do siebie, że muszą sobie czasem ponarzekać, ale od czasu do czasu, żeby nie wyjść z wprawy :)