Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka chili

minetka go obrzydza...

Polecane posty

Gość słodka chili

Od jakiegoś czasu jestem z zajebistym facetem, jest nam dobrze razem. Dogadujemy się w zasadzie we wszystkich kwestiach.. Jest też bardzo dobrym kochankiem.. ale.. już praktycznie na samym początku powiedział, że nie lubi robić dziewczynie dobrze językiem.. po prostu go to obrzydza.. No i teraz pojawia się pytanie DLACZEGO?? Nie chcę go do niczego zmuszać, ale wspominajac sex z exem i to co wyczyniał językiem po prostu mi tego brakuje... Wiec zanim z nim o tym pogadam, chcialabym wiedziec CZEMU TO OBRZYDZA?? Macie jakies pomysly?

Gość słodka chili
Od jakiegoś czasu jestem z zajebistym facetem, jest nam dobrze razem. Dogadujemy się w zasadzie we wszystkich kwestiach.. Jest też bardzo dobrym kochankiem.. ale.. już praktycznie na samym początku powiedział, że nie lubi robić dziewczynie dobrze językiem.. po prostu go to obrzydza.. No i teraz pojawia się pytanie DLACZEGO?? Nie chcę go do niczego zmuszać, ale wspominajac sex z exem i to co wyczyniał językiem po prostu mi tego brakuje... Wiec zanim z nim o tym pogadam, chcialabym wiedziec CZEMU TO OBRZYDZA?? Możecie coś zasugerować??

Gość eh hhhhhhhhhhhh
pewnie masz paskudną picze :O:O

Gość słodka chili
jak milo.. haha.. tu akurat się mylisz, bo kiedy pierwszy raz ja zobaczyl powiedzial ze jest piekna.. Co do seksu oralnego, to mowi że nigdy tego nie robi.. z nikim.

Gość buahhahahahahhaha
no wlasnie i wymyslil ze nie lubi tak dziewczynom robic a tak naprawde to lubi ale twoja rozklapiocha go odrzuca BUAHAHHAHA

Gość leniwe zwierze
a czy myjesz i golisz piczke przed zabawą? moze nie chce ci tego powiedziec w prost

Gość kwiatusheeekk
heheh albo śmierdzi jej z tego cipska :D:D a ta sie jeszcze zastanawia czemu go odrzuca!! :D

Gość shadow_
powiedz mu, ze jak nie lize kapska to niech ci w takim razie row wylize. Nie bata cos musie jezorem posmyrac. Wybor nalezy do niego. A jak nie bedzie chcial to pozegnaj starym prawioslawianskim pozdrowieniem: "spierd..." PS. To pedal jakis albo nie umi lizac i sie wstydzi...

Gość słodka chili
jasne że tak. Golę sięi myję!! Rety, wyglada na to że tutaj od razu padają oskarżenia i zero życzliwości! Chcę po prostu wiedzieć czy i jeśli jeszcze ktoś ma z tym problem to dlaczego..

Gość eh same brudasy na tym kafe
umyj kapsko kobito to ci moze minete zrobi:O

Gość onanista nie z tej ziemi
poka fote broszki a wtedy ja ci powiem w czym rzecz babe

Gość Minecia
musisz z nim pogadac bo to moze nie dziwne bo kazdy ma swoje upodobania ale z drugiej strony cos nie tak sex bez sexu oralnego to jakos tak pusto hymm no moze sie nie myle ale ja to kocham i inaczej tego nie widze:)

Gość gejoski wojownik
umów tego skurwysyna ze mną ( mam wibratory z kolcami)

slodka chili tu zawsze cie krytykuja,niewazne co napiszesz,niby to jest strona dla kobiet ale okazuje sie ze wiecej tu facetow i dotego pajacow niz kobiet, najwidoczniej gimnazium o tej porze jeszcz niespi:O:O:O

Gość słodka chili
To może inaczej.. Mialam już kilku facetów w różnym wieku, każdemu bardzo się podobała... Nie piszcie tekstów o myciu, bo to torche zenujące i gdyby wtym tkwil problem to dawno bym go rozwiązała.. Jesli nie potraficie, nie chcecie pomóc to sobie darujcie.

Gość dfthtyrtyrty
umyj picze krowo!!!!!!!!!!!!! alleluja

Gość shadow_
dawaj do mnie, tak ci cipeczke wylize, ze si eposikasz ze szczescia...:)

Być może nie da rady się przemóc? Wymyśl coś żeby go zachecić, pewnie leżysz sobie i czekasz jak Cie wyliżą z każdej strony :P Jesli tak bardzo zależy Ci na oralu to zrób cos, żeby w koncu sie skusił, chyba to potrafisz :) Pozdrawiam

Gość rolex_
Wkej zdjecie cipy to zobaczymy co i jak...

Gość minecia
slodka chilli na dluzsza mete to chyba nie przejdzie , a tak na marginesie ile on ma lat

Gość słodka chili
Jestem tu nowa- przyznaje. Od kilku dni czytam różne tematy i dlatego zdecydowałam się napisać.. Po prostu niewiem co mam myslec..Dodam że dotykanie i całowanie w tym miejscu jest na porzadku dziennym, ale jesli chodzi o lizanie to jak juz wspomnialam na poczatku powiedzial ze tego nie robi z reguly... Potem zapytal co ja na to? a jak niby mialam powiedziec ze to uwielbiam po takim tekscie??

Gość usta są do całowania
a nie do oblizywania czyjejś dupy..... J A S N E ????????? W czym tu gustować ???? Dobry sex - to jest to !!!!!

Gość słodka chili
32.. i sporo dziewczyn za sobą...:(

Gość kumpel i kumpela z kumplami
prawdopodobnie musisz go wygłodzić seksualnie tak żeby błagał o wylizanie cipki, rozumiesz o co chodzi kumpela

Gość minecia
hym a moze przezyl jaks traume z tym zwiazane tylko nie chce sie przyznac... hym

Gość pienkny
Moze masz farfocle na kapsku? Albo ma maly jezor i boi sie kompromitacji? ogolnie cos nie tak z nim. To napewno gej. A jak nie gej to cipa i nie umie ruchac, lepiej go zostaw. PS. Polej cipe browarem i daj mu wtedy wylizac. Jak i to nie podziala to pedal napewno.

Gość slodka chili
trauma nie trauma, to nie jest zbyt fajne, bo zamin zaczelam z nim być wierzyłam ze naleze do tych fajnych lasek, z ktorymi faceci uwielbiaja takie przygody.. tak przynajmniej bylo...:( No przeciez go nie zostawie tylko dlatego jesli wszystko inne jest jak w bajce...

Gość wstretny karaluch
powiedz mu ze konieczne jest lizanie cipki bo nie możesz się podniecić