Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaryst

moja dziewczyna nie chce robić loda

Polecane posty

Gość ewaryst

kurrwa, ja tego nie kumam, na początku naszej znajomosci ochoczo brała do ust moją pałe, lizała, ssała az mi pejsy furczały, a od paru miesięcy w ogóle ją na sex namówić to problem, czuje się jak żebrak błagający o zaspokojnienie podstawowych potrzeb, a o dobry obciąganku to już w ogóle moge zapomnieć :o mówie jej, ze chciałbym, że fajnie by było jakby mi zrobiła dobrze, nic, udaje że nie słyszy :o musze przyznac, że jak taka sytuacja sie będzie w czasie przeciągać, to nie wiem do czego będe zdolny zeby w końcu dac upust swoim potrzebom :o zaznaczam - ona nie jest ani chora, ani nic jej nie dolega, no nic. ot przyzwyczaiła się ze jestem z nią, że nie musi już się o mnie starać i chooj, spoczeła na laurach :(

Gość ewaryst
nie wiesz co to są pejsy?

Gość chłopie ta twoja
po prostu przestała cię szanować i dlatego nie bierze

Gość ewaryst
a jakie to ma znaczenie?

Gość ewaryst
pisałem też o nierobieniu loda, ale oczywiście pejsów musiałaś się doczepić :o

Gość jak przystało na katoliczkę
nie szanuje obrzezańców pejsatych

Gość chłopie
to facet ma się starac o kobietę, a nie odwrotnie :D coś ci się pomyliło :D jeśli będziesz namawiał lub o zgrozo zmuszał dziewczynę do oralu, którego nie chce to w krótce zostaniesz sam :D a ona znajdzie sobie innego, takiego który bedzie o nią zabiegał i nie będzie miał takich wymagań, jedyne co ci pozostaje, jeśli chcesz pozostać przy tej własnie dziewczynie to w jakiś sposób ją przekonać, aby to polubiła mój facet nawet przez moment nie insynuował oralu, sam bez namysłu obsypuje mnie piszczotami, jestesmy razem blisko rok, moze sama mu niedługo zaproponuję lizanko ? :D

Gość kopinij00000
I ma rację!To jest obrzydliwe!

Może w zły sposób dobierasz słowa. Jak ja bym usłyszała weź do ust moją pałe, liz, ssij az mi pejsy bedą furczały to bym w życiu go nie tkneła.

Gość pielegniarka dr Moszny
myj sie, na pewno smierdzisz jak wydalina. jajkka i proncie musza byc czyste, a nie zalegle w tonach moczu i wydzieliny. ja chctne robie swojemu doktorkowi loda ale wymagam CZYSTOSCI oprzyrzadowania!!!!!!! na litosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>> jestesmy razem blisko rok, moze sama mu niedługo zaproponuję lizanko ? Albo prowokacja, albo twój facet jest idiotą :o Rok czasu i ani razu nie polizałaś mu jaj? :oNa jego miejscu dawno dałbym ci kpa w grube dupsko, nie ma nic gorszego niż taka bogobojna katoliczka, dla której oral to nieprawdopodobne wynaturzenie :o >>to facet ma się starac o kobietę A kobieta o faceta już nie?? :o bo jeśli takie jest wasze myślenie,to nie dziwę się, że aż tyle tu samotnych kobiet :o >>jeśli będziesz namawiał lub o zgrozo zmuszał dziewczynę do oralu, on w ogóle do niczego nie musi jej namawiac. Jest naookolo tyle chętnych lasek, które bez namawiania klękną mu do miecza, po co psuć nerwy i sobie i jej, skoro można bezproblemowo sprawę zalatwić :) >> takiego który bedzie o nią zabiegał i nie będzie miał takich wymagań, Czy spełnienie w łóżku to jest aż TAKIE wymaganie, o którym on powinien milczeć? :o

Gość ewaryst
>>na pewno smierdzisz jak wydalina. jajkka i proncie musza byc czyste, a nie zalegle w tonach moczu i wydzieliny. zawsze wymyty, pachący, a co najważniejsze ogolony na zero, chociaż kiedyś nawet z bujną czupryną brała go do dzioba :o i do niej oczywiscie mówię delikatnie

Gość chłopie
obrzydliwość to pojęcie względne, dla niektórych nawet pocałunki w usta mogą być obrzydliwe :D chodzi o to, żeby było miło i przyjemnie, nie tylko dla ciebie :D no i facet ma sie wykazać inicjatywą, bo tak od dawna jest urządzony świat

>>no i facet ma sie wykazać inicjatywą, bo tak od dawna jest urządzony świat A więc kobiety powinny siedzieć w domu, gotować facetowi i niańczyć dzieci, bo tak od dawna jest urządzony świat 😴

Gość kopinij00000
Jak mówię,ze obrzydliwe,to znaczy,że obrzydliwe i basta!Po co brać do ust takie coś czym się sika itp?No sorry.Bakterie i wirusy,nawet jak się umyje,a to ch***stwo na dodatek takie sine...

>>ak mówię,ze obrzydliwe,to znaczy,że obrzydliwe i basta! tak tak, wiem, pod kołderką i tylko w celach prokreacyjnych 😴

Gość chłopie
Bydlaku, to niech kazdy sparuje sie z takim partnerem, aby mu pasowało ? ja oczekuję od faceta inicjatywy, mam powodzenie i mogę wybierać, nikogo na siłę przy sobie nie trzymam, jeśli mój facet dziś stwierdzi że, nie jest idiotą i pragnie kobiety, która bez namawiania klęknie mu do miecza, to odejdzie bez chwili zbędnej zwłoki i nie usłyszy słowa skargi, ja za to moze znajdę wtedy czas dla zaniedbadych do tej pory adoratorów ? ;-)

Gość kopinij00000
W żadnych celach.Takie rzeczy,to się z klasa robi,a nie!Z kobiety dziwkę robić!

Gość kopinij00000
Klękać i się płaszczyć przed takim?Jeszcze czego!Niech sam sobie robi,jak mu się tak to podoba;>

>>ja oczekuję od faceta inicjatywy bo potrzebujesz ciągłego dowartościowywania. Taki kompleks, znam to, czesta przypadłość u zahukanych biedroneczek :)

Gość takktoo
"Bydlaku, to niech kazdy sparuje sie z takim partnerem, aby mu pasowało ? ja oczekuję od faceta inicjatywy, mam powodzenie i mogę wybierać, nikogo na siłę przy sobie nie trzymam, jeśli mój facet dziś stwierdzi że, nie jest idiotą i pragnie kobiety, która bez namawiania klęknie mu do miecza, to odejdzie bez chwili zbędnej zwłoki i nie usłyszy słowa skargi, ja za to moze znajdę wtedy czas dla zaniedbadych do tej pory adoratorów ? " a ci adoratorzy i tak cie zostawia bo nikt nie chce miec dziewczyny z postawa roszczeniowa..