Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaryst

moja dziewczyna nie chce robić loda

Polecane posty

>> Klękać i się płaszczyć przed takim?J no i przecież to grzech, pewnie śmiertelny, bo się nasienie marnuje :o ps można połykać :classic_cool:

Gość pielegniarka dr Moszny
skoro taki czysty jestes, to pewnie caly czas za nia chodzisz jak pies z wyciagnietym knutem i nawet w czasie posilku, merdasz jej przed nosem tym swoim ogonem..no zaraz, niech ona nie widzi go w kazdej chwili dnia i nocy, a ty zamilknij do cholery..wtedy sama z ochota zrobi co trzeba :) nie pajacuj wiec, tylko schowaj go i spraw, zeby stal sie dla niej "tajemniczy" :D jesli cie kocha, zateskni, zeby zobaczyc, co u niego slychac :D

Gość kopinij00000
Patrzę,solidarność jąder:)) Heh

Gość kopinij00000
Prawdziwa miłość nie polega na obciąganiu,ciąganiu i robieniu niewiadomo czego...Zatęskni do Twego,a nie do Ciebie...ale jak wolisz...haha

Gość chłopie
kto wie co będzie za jakiś czas ? może kiedyś będę na tyle zdesperowana, aby robić to czego facet ode mnie oczekuje ? na razie faceci sami mnie rozbestwili :D nikomu krzywdy nie robię, bez przesady, a że oczekuję adoracji ? ale jej nie wymuszam, przecież, niech każdy robi co mu sie podoba :D w boga nie wierze, katoliczką nie jestem

Gość kopinij00000
POPIERAM!!!:D

no cóż, nie każda musi mieć chłopaka :) a prawda jest taka - jak nie obciągacie, to żadnego normalnego faceta przy sobie nie zatrzymacie. Przypadłosci takie najlepiej obrazuje to forum :)

Gość kopinij00000
Czemu?Sa i tacy,którzy wcale nie chcą np uprawiać seksu i jakoś żyją.

>>Sa i tacy,którzy wcale nie chcą np uprawiać seksu i jakoś żyją. buhahahahaha :D:D:D Normalny, zdrowy na ciele i umyśle facet chce uprawiać sex, bo to taka sama potrzeba jak picie, jedzenie i sranie 🖐️

Gość hahahhahaha
Bydlak. " a prawda jest taka - jak nie obciągacie, to żadnego normalnego faceta przy sobie nie zatrzymacie. Przypadłosci takie najlepiej obrazuje to forum" Pieprzysz 3 po 3. Robić loda mężowi, a robić loda każdemu facetowi, to dwie różne kwestie! Tylko upadłe dziewczyny są gotowe na wszystko. I tak naprawdę takie dziewczyny nie maja żadnego posznowania u was. Ale już do tego nie chcecie się przyznać. Który facet weźmie za żonę kobietę, która każdemu "czyściła" buzią fioota!!!!

Gość chłopie
Bydlak jest zły bo laski z forum nie chcą mu obciągać :P ja bym musiała swojego faceta jakoś stopowac i powstrzymywac, zeby mu loda zrobić, on mnie zasypuje pieszczotami, sam je wymysla, nawet nie miałam do tej pory za bardzo okazji aby mu się odwdzięczyć pieszczotami, ja mu nawet nie musiałam mówic ze oczekuje od niego inicjatywy

>>Robić loda mężowi, a robić loda każdemu facetowi, to dwie różne kwestie! Umiesz czytać ze zrozumieniem? :o Przecież autor napisał, że chodzi o jego dziewczyne, a nie ciągnięcie druta każdemu spotkanemu facetowi :o

Gość kopinij00000
Sex nie jest najważniejszym elementem życia we dwoje,są wazjsze kwestie.

Gość hahahhahaha
Umiem czytać lepiej niż ci sie wydaje!! On jest tylko facetem, a nie mężem!! To ty czytaj ze zrozumieniem, może bedzie mniej nieporozumień!@

Gość barbados1009
A ja proponowałabym zapytać wprost dlaczego nie chce brać do ust? Niech odpowie szczerze dlaczego tego nie chce robić lub podchodzi do tego z niechęcią. Przyczyny moga być różne?? Sama spotykam się z mężczyzną o kilka lat starszym ode mnie i jego temperament w ostatnim czasie znacznie zmalał, ale lubi gdy go zachęcam do kontaktu fizycznego właśnie w ten sposób, gdy go pieszczę i biorę do ust... potem za każdym razem odpłaca mi tym samym, a nawet czasami stara się jeszcze bardziej...Robię to często i nie widzę w tym nic złego, a jezeli mojemu mężczyźnie sprawia to tyle przyjemności, to tylko się cieszyć...

No to skoro tylko meżowi mozna robic loda bo inaczej sie upodli kobieta. To równie dobrze tylko z meżem mozna sie bzykąć. Wprowadzcie w zwiazku celibat.

12:21 [zgłoś do usunięcia] kopinij00000 Sex nie jest najważniejszym elementem życia we dwoje,są wazjsze kwestie. Oczywiście ze inne, ważne elementy ale tutaj zostal poruszony temat robienia i nie robienia loda. Wiec nikt nie oczekuje instrukcji na temat słodkiego patrzenia w oczka partnera.

Gość kopinij00000
Wzajemne poszanowanie,wspólne zainteresowania,podróże itp.A nie bzykanie walenie obciąganie i takie tam inne obrzydlistwa!

Od kiedy okazywanie uczuć, zainteresowanie druga osoba i sprawianie jej przyjemnosc jest obrzydlistwem? Widzisz jedni podrózują a inni sie bzykaja

Gość hahahhahaha
Widać należysz do tych galopujących w swojej głupocie. Jak to sie mówi, twoja rzecz! Ale mam nadzieje, że przy okazji znajdą się dziewczyny, które uchronią się od niepotrzbnych błędów.

Gość kobieta ktora juz komus robila
loda bez slubu jest upodlona. jak calowac w usta kobiete, ktora juz innemu robila loda? :O oral i anal powinny byc zachowane na "po slubie"

Gość evaniii
no i dobrze, bo dla większości dziewczyn/kobiet nie ma nic fajnego w obciąganiu pały, a na dodatek u dużej ilości wywołuje to odruch wymiotny, a ty powinieneś ją zrozumieć, a skoro tak ci to przeszkadza to znaqczy, że zależy ci bardziej na seksie niż na niej, współczuję twojej dziewczynie...

Gość ksieezzniczka
i dziewczyna ma świętą rację, chociaż dziwne, że cię jeszcze nie rzuciła, ja od razu rzuciłabym faceta, który ciągle by mnie na to namawiał, na szczęście mój chłopak nie jest takim frajerem

Gość brydziiia
każdy ma swoje zasady i ma jak najbardziej do tego prawo, skoro ci to przeszkadza, to zerwij z nią i znajdź sobie taką, która będzie ci obciągała zawsze wtedy kiedy tylko będziesz chciał(wątpię, że taką znajdziesz) no chyba proste i logiczne? nie ma co tkwić w takim związku, skoro jednej osobie bardziej od partnera i od tego czy partnerowi to pasuje czy nie zależy na seksie

>>On jest tylko facetem, a nie mężem!!\ A co to za różnica?? :o Przecież są parą, tak? Więc wg twojej filozofii z sexem też powinni czekac do ślubu :o

>>Wzajemne poszanowanie,wspólne zainteresowania,podróże to ciekawe :) która z tu obecnych pań zrezygnuje z dobrego rżnięcia na konto nap wspólnego oglądania znaczków? :)

Gość thc
Może chce ci przez to powiedziec, że ją zaniedbujesz nastawiając się na własną przyjemność. Warto z nią porozmawiać i konkretnie zapytać, dlaczego nie chce tego robić a nie zakładać topiki na kafeterii.

>>Ale mam nadzieje, że przy okazji znajdą się dziewczyny, które uchronią się od niepotrzbnych błędów. typu obciaganie przed ślubem? :o