Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaryst

moja dziewczyna nie chce robić loda

Polecane posty

Gość hahahhahaha
Już raz powiedziałam, ale powtórzę, że wam potrzebne są MARATONKI i nie liczcie, że każda kobieta taką będzie. Niektóre się poprostu szanują, w przeciwieństwo do tych z licznikiem ponad stan. Sami robicie szmatki z dziewczyn, dzięki Bogu, że nie każda jest niedowartościowana i aż tak naiwna!!!

>>Niektóre się poprostu szanują, w przeciwieństwo do tych z licznikiem ponad stan. a jaki jest normalny stan licznika wg bogobojnej katoliczki jak ty? :)

Gość zalosnyyy topiccc
dziwne, że właśnie takie szowinistyczne świnie mają największe branie haha no chyna, że u małolat, które sikają na widok faceta określanego mianem 'macho' albo u jakiś solar na wiejskiej dyskotece (swoją drogą to pojęcie odchodzi do lamusa)

Gość zalosnyyy topiccc
oczywiście chodziło mi o to, że pojecie 'macho' odchodzi do lamusa

Gość hahahhahaha
Nie jestem bogobojną i nie podoba ci się, że mam swoje zdanie na ten temat. Shadow w którymś poście nie tak dawno napisał, że dla faceta "kobieta prosta i głupia to dar niebios". I oto wam chodzi, ale czasy sie zmieniły i dzięki Bogu kobiety wiedzą co chcą od życia.

Gość zalosnyyy topiccc
znam ateistki/agnostyczki, które w życiu nie wzięłyby do ust i co ty na to?

>>Nie jestem bogobojną i nie podoba ci się, że mam swoje zdanie na ten temat. nie podoba mi się, że swoje zdanie uważasz za jedynie słuszne i nie dopuszczasz możliwości, ze ktoś może miec inne. Co od razu spala na panewce wszelkie próby dyskusji :o

Gość do zalosnyyy topiccc
bo sa dretwymi klodami i sa slabe w lozku

Gość zalosnyyy topiccc
jasne, że o to im chodzi, najlepiej by było gdyby kobieta nadal stala przy garach, nie wychopdzila z domu na zadne imprezy, a już nie daj boże myslala o tym zeby brać się za polityke, tylko była jak lessi, jak taki glupi piesek na zawolanie pana, pranie, gotowanie, po prostu 'pelny serwis' i jeszcze dodatkowo przynosila piwko i kapciuszki męzulkowi, wylegującemu dupe przez caly dzien w fotelu, a i oczywiście zeby w lozku zachowywala sie jak jakas wyuzdana sucz, która zrobi wszystko aby tylko panu bylo dobrze HAHAHHAHA marzenia! takich durnych kobiet już nie ma

Gość zalosnyyy topiccc
pierwsze słyszę, żeby po tym co ktoś lubi czy nie, oceniać czy jest dobry w lóżku czy nie haha poza tym 'dobry' to baardzo subiektywne pojęcie, co dla jednego jest dobre dla drugiego nie musi

nie podoba mi się, że swoje zdanie uważasz za jedynie słuszne Bydlak- to Twoje stwierdzenie pasuje jak ulał do postawy jaką tu prezentujesz :D a tak na marginesie to prawdziwy z Ciebie Bydlak :)

Gość Wujek Pośladek
Pewnie ma kochanka i Tobie juz nie chce obciagac... przykro mi stary

Gość hahahhahaha
Szogun, nie co wcześniej to samo mi przyszło do głowy.

Gość jestem mezatka
maz byl moim pierwszym chlopakiem.Nigdy nie uwazalam ze robienie mu loda poniza mnie albo ze to obrzydliwe.Kochamy sie i lubimy sie piescic.Nie rozumiem kobiet ktore pisza ze autor nie szanuje swojej dziewczyny.Szanuje i kocha ja dlatego tez wlasnie z nia chce uprawaic seks i piescic sie oralnie.Dziewczyna nagle staje sie oziebla , chlopak jest zdezorientowany.Ma problem i dlatego pisze na cafe. Doskonale go rozumiem, bo gdyby maz nagle zaczal by unikac seksu to tez poczulabym sie dotkieta i poczula ze cos jest nie tak w naszym zwiazku.A tobie autorze radze szczerze i wprost zapytac partnerke co sie stało.Moze za malo czasu przywiazujesz do gry wstepnej lub do pieszczenia jej oralnie. Moze macie inne problemy w zwiazku i ona nie czuje sie komfortowo zeby uprawiac seks.

Gość chujowóz
Jedna się odezwała mądrze. Na resztą zasłona milczenia. Tak trudno pomóc człowiekowi?