całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 Nie spieszcie się, nie ma po co, nie wyprzedzajdzie na 'chama' bo normalnie aż mnie ciarki przechodzą gdy takie coś widzę, a później tylko wiadomości że tyle i tyle ofiar. Nie spieszcie się na cmentarz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abraja 0 Napisano Październik 30, 2009 ja uwazam nie mam prawka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 ja tam nie wiem czy odniesie, co szkodzi spróbować, po prostu nie rozumiem jak można tak narażaś swoje zdrowie i życie, mimo że wszyscy ostrzegają, mimo że co roku sie to powtarza to tak samo jak z przypadkami oparzeń i okaleczeń przez pedardy. Co roku ten sam problem, a ludzie nie wyciągają wniosków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 * petardy of course Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie że da Napisano Październik 30, 2009 tu jest w cholere i ciut ciut kierowców ze świeżym prawkiem (patrz: topiki o prawku) Myślcie ludzie, to nie boli. Boli dopiero jak nie pomyślicie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gruby Franek Napisano Październik 30, 2009 w dobie kryzysu i braku pracy i mieszkań to BARDZO KORZYSTNA TENDENCJA! oby ofiar było jak najwięcej. przelużni się. a i policja zarobi bo na brak kasy narzeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całkiem normlana dziewczyna 85 Napisano Październik 30, 2009 Najgorsze są te stare dziady co cały rok trzymają malucha na parkingu albo pod blokiem, a 1 listopada zakładają kapelusze i wyjeżdzają na drogi. Normalnie jak widzę takiego to mam ochotę zepchnąc go z drogi swoim Jeepem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 Gruby Franek - a ty lepiej na piechotkę pozasuwaj w ten dzień, to może ci waga spadnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja - Napisano Październik 30, 2009 moim zdaniem ze w Polsce ludzie nieumia jezdzic (niewszyscy kierowcy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Gruby Franek Napisano Październik 30, 2009 następnym razem przeczytaj swoja wypowiedź uważnie zanim wyślesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 do tego powyżej to ma być taki podszyw dla daltonistów mam rozumieć? ale swoją drogą właśnie prawda jest taka że najgorsi są w tym wypadku tak zwani niedzielni kierowcy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel from hell 0 Napisano Październik 30, 2009 racja wiecie ile Polakow jutro ostatni raz zasiadzie przed kierownica noga z gazu troche wyobrazni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Październik 30, 2009 niektórzy umieją niektórzy nie umieją ale przede wszystkim brawura tutaj się odzywa no i nasze drogi zajebiste..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gruby Franek Napisano Październik 30, 2009 ja wychodzę na światłach do dziadów w kapeluszach i kazę im spadać, bo przewóce im malucha do óry kołami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach