Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_myszka_

Jak powiedziałyście partnerowi, że

Polecane posty

Jak powiedziałyście partnerw, że jesteście w ciąży? Ja z Mężem staramy się o dziecko i zazwyczaj razem robimy test, tzn on jest przy sprawdzaniu wyniku. A jak jest/było u Was? Jak powiedziałyście o ciąży?

Gość sellen
sc kochanie, jestem w ciąży :) bedziesz tatą ! proste !

mnie mąż namawiał na zrobienie testu, bo jakoś dziwnie odrzuciło mnie od papierosów i alkoholu. zrobiłam test jak był w pracy, zadzwonił do mnie żeby się dowiedzieć jaki wynik i wtedy poinformowałam go że będzie tatą. Mało romantycznie, wiem :)

chodzi mi o sytuację. Np jakaś specjalna kolacja czy coś podobnego. Wiem jakich użyć słów, poprostu jestem ciekawa w jakiej sytuacji to powiedziałyście.

Gość a co nie stać cię na
włąsny pomysł i będziesz kopiowała ten który najbardziej ci się spodoba?? żałosne:o

Gość wyroslam z takich infantylnych
pomysłów typu specjalna kolacyjka, male buciki itp.:P

Gość Kochanie przygotuj sie na
nieprzespane noce! :classic_cool:

ja właśnie o czymś takim myślałam, chciałabym, żeby to była niezapomniana chwila. Z drugiej strony nie chce tego przerysować, przesłodzić.

Gość włąśnie to robisz

Gość regina ze świdwina
normalnie, ale u nas wszystko tak normalnie,bez fajerwerków, bo ja tego niecierpię! dlatego o drugiej mojej ciąży rodzinkę zamierzam poinformować jak najpóźniej, żeby uniknąć tych wszystkich achów i ochów. o zaręczynach poinformowałam np mamę przez telefon, oczywiście uznała to za dobry żart...

Dla mnie buciki w pudełku są przereklamowane. O pierwszej dowiedział sie na łące, bylismy na spacerze :) O drugiej sam zobaczyl test, ponieważ długo czekaliśmy na 2 kreski. Ale w sowje urodziny dowiedział sie ( zobaczył podczas usg) ze bedzie syn :)