Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co robić

brak zainteresowania ze strony chłopaka a z drugiej strony kolega

Polecane posty

Z chłopakiem jestem już przeszło 3 lata. Były wzloty i upadki jak to bywa w związkach. Jednak teraz on coram mniej się mną interesuje. Obecnie ma urlop siedzie w domu. By puścił sygnał napisał eska a on nic. Wczoraj tak samo było. Jak ma wolne a ja nie i nie możemy się spotkać to wcale się nie odzywa prawie. Jedynie jak jest w pracy i żeby mu szybciej czas zleciał tam to do mnie dzwonni żeby pogadać. Mówi że chce być ze mną na zawsze ale kiedyś myślał o zaręczynach teraz przestał myśleć kiedy właśnie wtedy mniej więcej taki termin zaręczyn ustaliliśmy. Już mu się odechciało ;( Przestał zwracać na mnie uwagę. Ja czasem mam wszystkiego dość. Zastanawiam się nad zrobieniem małej przerwy i zobaczeniem jak to będzie dalej. Po raz pierwszy rozstać się na jakiś czas. Ale się boję ze go strace Z drugiej strony pojawił się kolega z którym od pewnego czasu się zaprzyjaźniłam. Widzę że on coś do mnie i zaczynam się zastanawiać czy z nim nie spróbować. Ale oczywiście nie na 2 frony. Bym musiałą najpierw z obecnym się rozstać. Sama nie wiem co zrobić mam mętlik w głowie. I teraz zastanawiam się czy nie powiedzieć obecnemu chłopakowi o swoich myślach. Czy na razie czekać na rozwój sytuacji...

Wczoraj z nim rozmawiałam i powiedziałam że mam wszystkiego dość powoli, dość tego jego zachowania. On powtarzał że mnie kocha i chce być ze mną i mnie potrzebuje do końca życia. Tylko nie rozumiem czemu o mnie zapomina... Zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze 2 tygodni i zobaczyć jak się będzie zachowywał.

A może szukasz usprawiedliwienia dla tego żeby zaczać nowa znajomość? Przewaznie ludzie w pracy pracują i nie puszczaja sygnałków i nie pisza smsków. A Ty nie możesz do Niego zadzwonic, napisać?

On aktualnie siedzi w domu i nic nie robi, ma urlop!!! Prace ma akurat taką że może pisać dzwonić bo pracuje jako wartownik. Ja pisze ale on nie raczy się odezwać chociaż siedzi w domu i ogląda tv albo gra na kompie. nie nie szukam usprawiedliwienia. Taka myśl przeszła mi dzisiaj przez głowę. Wiem głupie. Ale w rzeczywistości nie chce stracić osoby którą kocham. Sama nie wiem, może on się przyzwyczaił do tego że jestem i zawsze będę mimo wszystkko może taka terapia szokowa na niego podziałą jak ktoś zacznie się koło mnie kręcić

a o czym ma ci mówić jak siedzi i ogląda tv albo gra na kompie???? ja też słysze czasem "czemu się nie odzywasz?" a o czym tu gadać do pyty jak siedze i robie dokładnie to co wczoraj i przedwczoraj, nikt nie zadzwonił, nie umarł, nie urodził, kosmici mnie nie wyruchali, no co ja mam napisać w tym yebanym smsie??

Gość aleo
dorosnij dziecko, po co ma pisac jakies glupie sms-y ?