Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona gardzaaaaaca

Brzydze sie zdrada , zdradzajacy to dla mnie pluskwy

Polecane posty

Gość hhhaja
dobrze źlle sie z tym czuję, wiem że popełniłam straszny błąd , w takim razie jak jesteście tacy nieomylni i wrzechwiedzący, powiedzcie mi proszę jak go zmyć??przecież nawet mordercy w końcu dostają rozgrzeszenie...ale nie, w waszych oczach zdrada jest gorsza niż najgorsze morderstwo

Gość ona gardzaaaaaca
pol biedy jesli taka zdrada to uklad dwoch stron, wszyscy wiemy o co chodzi, i pieprzymy sie roznie i z roznymi, gorzej jak sie zaczyna pieprzyc o uczuciu, milosci, to juz jest godne najwiekszego pozalowania:o

"nikt wam nie kaze tu wchodzic, czytac," A to akurat faktycznie ciekawe jest. Oprócz tego, że znęcają się nad partnerami zdradzając ich, mają w sobie lekką tendencję do masochizmu, skoro włażą na topik, który samym swoim tytułem sugeruje, że na takie jak one będzie się tu jechać :D

Gość hhhaja
dobrze źlle sie z tym czuję, wiem że popełniłam straszny błąd , w takim razie jak jesteście tacy nieomylni i wrzechwiedzący, powiedzcie mi proszę jak go zmyć??przecież nawet mordercy w końcu dostają rozgrzeszenie...ale nie, w waszych oczach zdrada jest gorsza niż najgorsze morderstwo

Gość ona gardzaaaaaca
hhhaja - nie nas pytaj jak zmyc, zapytaj tego kogo zdradzasz:o

Gość kobieta ktora zdradzila
ludzie, ktorzy zdradzaja, nie maja zasad i kregoslupa moralnego, nie sa zdolni do wiernosci to scierwo i gnidy

Gość fanatyk wiernosci
Powiedzcie mi jak wy zyjecie z takim obciazeniem na psychice? Wyrzuty sumienia was nie gryza? Ja bym nie mogl spac po nocach. Nie potrafie zrozumiec jak mozna pieprzyc sie z kochankiem, zrobic mu laske z polykiem a godzine pozniej przywitac sie z mezem i wskoczyc znow do lozka... :/

Gość co mnie obchodzi ze jakas
glupia pipa zaluje? trzeba bylo sie nie pieprzyc jak krolik tylko pomyslec, jak ci brakuje rozumu to sobie zaluj, gowno mnie to obchodzi, czyny nie slowa

"dobrze źlle sie z tym czuję, wiem że popełniłam straszny błąd , w takim razie jak jesteście tacy nieomylni i wrzechwiedzący, powiedzcie mi proszę jak go zmyć??przecież nawet mordercy w końcu dostają rozgrzeszenie...ale nie, w waszych oczach zdrada jest gorsza niż najgorsze morderstwo" Ale widzisz. Ty chociaż żałujesz, więc pewnie dzięki temu nauczyłaś się na przyszłość, że nie warto. Ale postawa "ja zdradzam i zdradzać będę bo tak jest fajnie i w ogóle, a wy jesteście guuuupi"? No wiesz... Czytanie takich rzeczy nie sprawia, że w Twojej głowie zaczynają się pojawiać słowa niekoniecznie cenzuralne?

Gość bauc hbisdp
musztarda, idz zrob loda sasiadowi, ulzy ci, humor sobie poprawisz

kobieta, ktora zdradzila to jak suka w czasie cieczki, jak kota w czasie rui, ktora kieruje sie chcica i swiadem miedzy nogami, potrafi sie tylko pieprzyc jak krolik

Gość shoot me again
ktoś tu powiedział, że zdrada jest gorsza niż morderstwo? Nie mieszajmy już do tego innych patologii. Sztuką w związku jest być szczerym, jeśli ktoś nie czuje się usatysfakcjonowany związkiem czy to jeśli chodzi o seks czy np. brak porozumienia powinien wziąć na siebie odpowiedzialność i starać się naprawić albo zakończyć związek. Zdradzanie to chodzenie na łatwiznę, trudniej jest się przyznać i godnością (pojęcie abstrakcyjne dla niektórych) odejść. Może te, które zdradzają wysuną w końcu jakieś racjonalne argumenty? Dlaczego twierdzicie, że zdrada zdradzie nierówna? Tylko proszę bez historyjek typu" mój mąż to gangster nie kocha mnie, bije mnie i grozi, że jak odejdę to mnie znajdzie i zabije, a ja kocham innego bla bla bla".

Gość do wszystkich zdradzajacych
a nie lepiej zatrudnic sie w burdelu? honoru, godnosci i tak nie macie, a ile radosci byscie mieli? i jeszcze byscie zarobili

bauc hbisdp musztarda, idz zrob loda sasiadowi, ulzy ci, humor sobie poprawisz Tak robisz? Kurde, co za ludzie obsiedli to forum? Szok.

Gość kooala
kobieta ktora zdradzila k kobieta, ktora zdradzila to jak suka w czasie cieczki, jak kota w czasie rui, ktora kieruje sie chcica i swiadem miedzy nogami, potrafi sie tylko pieprzyc jak krolik jak nie umiesz wnieść nic konstruktywnego do rozmowy tylko brazac , to zamilcz proszę

Gość ciebie o to podejrzewam
jak patologia to patologia, wybacz nie znam granic patologow, szmatlawcow i kurwiarzy

Gość bauc
kooala - wyrazil swoje zdanie, dla mnie normalne, jak sie czujesz urazona/y- nie pieprz sie z kim popadnie, a nie bedziesz obwianiac ludzi za krytyk tego, co zle, podle i zwyczajnie kurewskie

Gość ona gardzaaaaaca
nie rozumiem po prostu po co trwac w martwym zwiazku i zdradzac z premedytacja, jesli mozna odejsc. natomiast jesli zwiazek jest jeszcze do uratowania, to w jakim celu zdradzac ?!!!:o

Gość dla mnie to ludzie ułomni
w jakiś sposób upośledzieni i nie nadający się do związku, jak bijący i pijący, czegoś im zabrakło w rozwoju psycho-fizycznym. może gdyby się poddali leczeniu byliby z nich ludzie.

pisze szczera prawde. nie ma co wybielac zdrady. albo czlowiek jest porzadny i nie zdradza i nie zdradzil albo nie. kobieta, ktora juz zdradzila to dno najgorsze i smierdzaca kalem menda, ktora powinna byc do burdelu oddana

Gość pposas
shoot me again- ja uważam że nie równa. Dlaczego? bo tak jak już napisałam, można notorycznie z premedytacją oszukiwać, a można zrobić jeden jedyny raz w akcie desperacji i żalować tego. Ale co tu będę dużo pisać, i tak mnie zaraz zjecie żywcem

Gość bauc
shoot me again- ja uważam że nie równa. Dlaczego? bo tak jak już napisałam, można notorycznie z premedytacją oszukiwać, a można zrobić jeden jedyny raz w akcie desperacji i żalować tego ale to nie zmienia faktu zdrady, sorry,ale zaslanianie sie alkoholem albo desperacja- dla kogo te bajeczki? chyba dla rownie glupich

Gość ona gardzaaaaaca
pposas - tak, racja. tu sie w pelni zgadzam. gardze ludzmi zdradzajacymi z premedytacja a pozostajacymi w swoich martwych (czyzby?) zwiazkach dla wygody, z pobudek egoistycznych.

Gość shoot me again
ok, w sumie kierowałam to do musztardy i jej kompanki bo to one potępiają nas za potępianie ich, bo twierdzą, że zdrada zdradzie nierówna i w sumie chyba zadowolone są z tego co robią. zarzucają innym brak argumentów a jakoś same nie potrafią wskazać racjonalnych powodów by twierdzić, że czasem zdrada nie jest zła.

Gość bauc
skoro tak nic zlego- ile osob o tym wie? powiedzcie partnerom, swoim dzieciom, rodzicom i rodzenstwu, szefowi i znajomym. temat dobry przy kawce w pracy. nie robicie nic zlego przeciez nie ma to jak obluda kurewstwa

Gość malgorzata i mistrzz
święta racja, wszystkim tym, którzy kiedyś zdradzili, życzę z całego serca tego samego w przyszłości , bo należy im się i nic nie usprawiedliwia zdrady

shoot me again ok, w sumie kierowałam to do musztardy i jej kompanki bo to one potępiają nas za potępianie ich, bo twierdzą, że zdrada zdradzie nierówna i w sumie chyba zadowolone są z tego co robią. zarzucają innym brak argumentów a jakoś same nie potrafią wskazać racjonalnych powodów by twierdzić, że czasem zdrada nie jest zła. Pokaż mi choć jedno moje zdanie, w którym potępiam za potępianie. Wskaż gdzie napisałam, że zdradzam. Wskaż też, jeśli można prosić gdzie napisałam, że w sumie chyba jestem zadowolona z tego co robię oraz, że próbowałam udowodnić, że zdrada nie jest zła? Czekam.

Gość mówmy mało lecz konkretnie
zdrada oznacza chorobę w związku. jeśli ktoś zdradził oznacza to, że czegoś mu brakuje, czuje niedosyt i szuka tego u innego osobnika. nie każdy da Ci to czego oczekujesz, nie ma też sensu zdradzających wyzywać od kurew itd...