Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdaaalenaaa

Pierwszy raz bez zabezpieczenia?!

Polecane posty

Gość maaagdaaalenaaa

No właśnie,wiem,że to głupota,ale pare dni temu kochałam się z moim chłopakiem pierwszy raz...to był spontan i nie mieliśmy żadnego zabezpieczenia. On wyszedł ze mnie pare minut przed wytryskiem... (wiem,przed wytryskiem dochodzi do kropelkowania...:/) Następnego dnia wieczorem miałam niewielkie krwawienie (po przebiciu błony dziewiczej?!) Jakieś 2 dni później miałam gorączkę i czuję się ostatnio lekko osłabiona. Czy jest duże prawdopodobieństwo,że jestem w ciąży?!

Gość maaagdaaalenaaa
na test z tego co wiem trzeba poczekać 2 tygodnie... a jeszcze nawet tydzien nie minął...

Gość
jesli ruchal cie ruchem poziomy posuwisto wkladanym,i jesli byloto w godz 1-23, a on stal twarza na zachod , pochylajac sie nad toba pod katem 32 stopni kata przyleglego wpisanego w trojkat to tylko 132,6% ze jestes w ciazy a w innych warunkach to, powiem wprost zacznij kupowac potrzebne rzeczy dla dziecka

Gość maaagdaaalenaaa
ej no powagi troche:P! ja mam problem powazny!!!!xP

Gość
ja jestem powazny... No to szykuj sie na dziecko, tylko uwazaj zeby to bylo jego

Gość far
a ile dni przed stosunkiem miałaś okres?

Gość maaagdaaalenaaa
jakieś 2 tygodnie...? Okres mam nieregularny...

jeżeli się nie spuścił ci do pochwy to nie masz się czym martwić.Pamiętaj,ze nigdy nie wpuszczaj faceta z penisem do cipki jak nie ma gumki ,bo po co masz się stresować.Niech uczy się ciebie doprowadzić do orgazmu inaczej a nie tylko stosunkiem.

Gość maaagdaaalenaaa
nie dołujcie mnie z tym 50%!!! wrrrr

Gość Klikam sobie
nie w ciąży na 99,9% więc się nie stresuj bo na pewno okres Ci się spóźni z tego wszystkiego! I racja - pamiętajcie o prezerwatywach,to podstawa. Nie tylko ze względu na antykoncepcję, ale też ochronę przed chorobami. Obecnie gumki są dosyć cieńkie, więc i intensywność doznań inna niż 5 lat temu, więc nie jest to już aki dramat jak kiedyś, kiedy dwoje partnerów czuło tylko gumę :)

Ja czuję- zawsze czułam ( być może bardziej w głowie), ale czułam.... czy napewno jestem w tym osamotniona>!- wątpie, wiele moich znajomych tak twierdzi....!

jak to sztuczność? Przecież sztuczność to chłód a przecież gumka jest cienka i nie izoluje Chyba jednak masz to w głowie że czujesz większa bliskość bez prezerwatywy.To tak jak czasami kobieta odczuwa orgazm gdy jej partner ma wytrysk

Gość maaagdaaalenaaa
mi ani mojemu chłopakowi żadna gumka by nie przeszkadzała,ale poprostu nie mieliśmy gumek! To była 4 nad ranem i jeden wielki spontan!

Gość MAŁRYCY
Ale on pare minut przed zlaniem sie wyjal! To co kurwa robil te pare minut? Walil sobie konia?

Gość maaagdaaalenaaa
nie! robiłam mu loda!

"Spontan" heheheh... to jest cool :) Na szczęście, moje szczęście dziewczyna była z polibudy i wiedziała co i jak i kiedy. :D Ostre rżnięcie :D I przez te kilka lat, raptem parę razy chodziłem obsrany jak ty teraz. :O Jak nie potrafisz to nie baw się zapałkami. :O 🖐️

Gość maaagdaaalenaaa
przepraszam ale zapomniałem na wstępie dodać że mam na imię Krystian a ten mój chłopak to Andrzej i ma 43 lata a ja 19

Gość Tygrysów łowca Jan Smuga
z gumek to fajne są pleasuremaxy Dureksa. Są takie karbowane i efekt jest zajebisty dla obu stron.

Gość maaagdaaalenaaa
podszywaczu maaagdaaalenaaa jak już się podszywasz to wymyśl chociaż coś śmiesznego,bo to ci nie wyszło...

Gość jknbndgffgg
dziewczyno, zrobilas to masz, teraz nie stresuj sie, dowiesz sie po 2 tygodniach :) mialam tak kilka razy, i tez niedawno o 4 nad ranem...mraaauuu to bylo warte zachodu!!!!

Gość gość
W sumie to mam niepotrzebne łóżko dla dziecka