Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję cie

Potrzebuję pomocy w wzbudzeniu zazdrości u faceta

Polecane posty

Gość potrzebuję cie

Są chętni?

Gość magdamagdalena
idż na dyskotekę z koleżankami i baw się z innymi facetami.

Gość potzrebuję cię
na dyskoteki nie chodzę bo nie lubię, w takim celu,żeby uświadomił sobie,że nie wystarczy tylko z kimś być. Ostatnio się zapomniał i warto mu przypomnieć,że czegoś potrzebuję a rozmowy nie dają efektu. Potrzebna terapia szokowa

Gość roztrzepanap
mi wystarczyło że wieczorami pisałam że wychodzę ze znajomymi na piwo albo tak po prostu. :) późno wracałam i dało efekty :P inny sposób? pisałam czesto esy przy nim do kumpla (a on biedak je ukradkiem czytał, oczywiście nic w nich takiego nie było takiego strasznego :) )dostrzegł że nie jest jedyny na tym świecie i jak sie nie postara to jest zagrożony :p

Gość potrzebuję cię
Na mojego by to nie podziałało. Już próbowałam. Myśli,że może czuć się pewnie...

wiesz nie musisz nigdzie wychodzić a zwyczajnie nie mieć dla niego czasu ....zadzwoni ze chce sie umówić a Ty możesz nie mieć dla niego czasu ...ważne zeby zobaczył że nie jest pępkiem świata

Gość potrzebuję cię
1234567 Kiedy on właśnie by się cieszył:/ Chodzi o to,że to przypadek beznadziejny :(

potrzebuję cię........no ja nie wiem czy pomarańczowy to przypadek beznadziejny łe chyba nie :D kwestia znalezienia odpowiedniego chleba hehehe

Pozwol, ze zadam Ci jedno pytanie autorko : dla jakiej idei chcesz leczyc ten zwiazek, w dodatku wzbudzac w nim zazdrosc, skoro on i tak ma Twoje zabiegi w tyle ? ;)

pomarańczowy ale ja wiem ze z Ciebie jest kawał skurwysyna hehehehe....ale mi to jakoś nie przeszkadza ale jak chcesz to zacznę po Tobie jechać żeby Ci Twoje ego podnieść i nie burzyć Twojego dobrego imienia a piły się nie boje lalala :D...ja mam siekierę i to jaką :D

Gość Potrzebuję cię
Bo poza tym wszystkim jest wspaniały,zapomniał po prostu o okazywaniu czułości,troski... A mi na nim zależy.

dobra pomarańczowy nie bądźmy takie świnie i nie rozwalajmy dziewczynie tematu bo ma biedna problem....jeszcze się spotkamy na innych tematach :D.....tylko kto tutaj kogo śledzi hmmmm ?

Gość ja tez potrzebuje
ja tez potrzebuje, moglabym ci pomoc a ty mi, masz jakies pomysly?

Gość potzrebuje cie
Podałabyś mi swojego maila to się zgadamy.

Gość mala mi--------
pokaz sie z jakims fajnym kolega gdy bedziesz wiedziala,ze on was zobaczy..moze masz takiego kumpla?popros go by pisal Ci raz na jakis czas smsy z wyznaniami...przyjdz do domu z kwiatami i powiedz,e masz chyba wielbiciela:)

Gość Potrzebuję cię
heh,kiedy ostatnio dowalał się do mnie pewien chłopak skończył z rozbita głową i nosem. Nie chce znowu takich problemów.

Kiedys zalozylam podobny temat. Ktos mi dal rade: " Jak bedziecie isc na jakas imprezke, albo do pubu, gdzies gdzie jest duzo ludzi , to odpieprz sie i wygladaj jak milion dolarow! " Niedosc , ze poczuje sie dumny, to i zazdrosny:)

Gość Potrzebuję cie
Gdzie jesteś ja tez potrzebuję?