Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjasnijmy tez to

Czego mezczyzni oczekuja od kobiet?

Polecane posty

Gość wyjasnijmy tez to

Panowie, prosto z mostu: jaka ma byc ta wasza wymarzona kobieta czego od niej oczekujecie, wyglad zachowanie.. Panie: Jak myslicie jakie kobiety pociagaja mezczyzn? Przepytalam kilka kolezanek i uslyszalam kilka odpowiedzi typu "opalona cycatka" wiec jak to jest?

Gość Psedłonim_
Moje oczekiwania są niezbyt wygórowane. :-) Zainteresowane poznaniem ich kieruję do miłej Gem, na Trele-Morele. :)

Gość eqo
"połysk"...możesz jaśniej:)?

Gość Dziewczyna.91.
Widać, że tutaj większość facetów nie ma zbyt dużych wymagań, nawet nie można się o nich w jakiś sposób starać bo są na wyciągnięcie ręki, trochę to przykre.

Gość Torri
zaraz zaraz. co masz na myśli Dziewczyno 91? My nie stawiamy wysokich wymagań? W jekiej dziedzinie?. Bo na pewnie nie w sferze urody. na tym polu marzymy o wsytrzałowych pięknościach.

Gość Dziewczyna.91.
Tori miałam na myśli to, że faceci nie mają zbyt dużych wymagań, ale może to tylko na tym forum tak się dzieje.

Gość oczywiscie seksu
rzecz jasna, a jesli jeszcze będziesz lubiła piwo to...

Gość Torri
No właśnie nie rozumiem o jaką dziedzinę Ci chodzi. Im przystojniejszy facet tym wyższe wymagania. nie widziałem nigdy ładnego chłopaka z pzreciętną dziewczyną.

"faceci nie mają zbyt dużych wymagań" kurwa, na nowo odkrywamy świat i prawa nim panujące 😴 a ja cały czas myślałem, że mamy wysokie wymagania wracaj do odrabiania lekcji, dziecko

Gość oczywiscie seksu
Torri zapewniwm cię, ze mało jeszcze w zyciu widziałas

Gość to może ja powiem dla odmiany
jakie wymagania mam wobec mężczyzny: - musi mieć wyższe wykształcenie - zarabiać przynajmniej tyle ile ja - nie musi być super przystojniakiem, ale powinien mieć fantazje i fajnie się ubierać. Na marginesie, nie znoszę kiedy facet ubiera się na sportowo - musi być inteligentny, błyskotliwy i oczytany

Gość Dziewczyna.91.
dziecko to będziesz miał jak sobie zrobisz, ale sprawiasz wrażenie osoby, która darzy nienawiścią kobiety, więc ew. możesz zaadaptować i tak sobie do niego mówić.

"nie widziałem nigdy ładnego chłopaka z przeciętną dziewczyną" a ja widziałam dużo jest takich par, że chłopak jest naprawdę fajny i ogarnięty, a ma takiego 'kasztana'... ;o :P widziałam też śliczną dziewczynę z bardzo przeciętnym chłopakiem... wierz mi, zdarzają się przedziwne pary ;)

Gość Torri
"to może ja powiem dla odmiany : musi mieć wyższe wykształcenie" ale jaki kierunek, jaka uczelnia i w jakim trybie zdobyte to wykształcenie? Bo studia studiom nie sa równe. Można zaocznie studiować "filologię klasyczną" i być cichym obiektem kpin, jak i dziennie "ekonomię" na SGH. Więc może napiszesz nam coś więcej na ten temat. I czy ktoś kto nie dostał się na Medycynę( zyskując na testach 65pkt. przy progu przyjęć wynoszącym 68pkt) jest z góry według ciebie gorszy i mniej inteligentny od absolwenta filologii klasycznej czy historii?

Gość Torri
"dużo jest takich par, że chłopak jest naprawdę fajny i ogarnięty, a ma takiego 'kasztana'... ;o " Znam podobną sytuację. Kilku moich przyjaciół szkoliło się majac 22lata w podrywaniu dziewczyn. Tzn w zagadywaniu i prowadzeniu rozmowy. Wyrywali brzydkie dziewczyny bo przed pięknymi umierali ze strachu. Po wyrwaniu takowych byli ściekli że władowlai się z brzydkimi laskami i narobili im złudzeń na związek czy tez chodzenie. Moi kumple obdarzeni atrakcyjnymi tawrazami zawsze polowali na nieziemskie laseczki.

Gość to może dla odmiany
niech sobie studiuje co chce, byle miał pasje :) to się chyba w życiu najbardziej liczy ale i o tym najczęściej się zapomina :)

Gość odnoszę wrażenie że dziewczyny
nie potrafią się inetligentnie i precyzyjnie wypowiadać. Chyba mają za mały zasób słów skoro nie są w stanie skonstrować długiej i wyczerpujacej wypowiedzi

Gość moje obserwacje
" Torri No właśnie nie rozumiem o jaką dziedzinę Ci chodzi. Im przystojniejszy facet tym wyższe wymagania. nie widziałem nigdy ładnego chłopaka z pzreciętną dziewczyną." A ja mam odwrotnie widzę. Znam dużo par gdzie on jest przystojny a ona jest przeciętna a czasami wręcz brzydka, ale za to gębe ma niewyparzoną i wysokie mniemanie tak że wyżej sra niż dup ma. Natomiast jak widzę na ulicę ładną laseczkę to nigdy nie widzę jej z brzydkim facetem ani już na pewno nigdy w życiu z grubym. Wniosek z tego taki że przystojni faceci wiążą się z różnymi kobietami. Przy czym jak kobieta jest brzydka lub szara to musi nadrabiać charakterem pewnej siebie suki. Faceci lubią takie. Ja takich nienawidzę ale niestety mówię co widzę. Natomiast jak jest ładna dziewczyna to wiąże się tylko z przystojnym lub z superprzystojnym, w najgorszym wypadku z takim który po prostu nie straszy wyglądem i mieści się w granicach przyzwoitości.

Gość godzillon
kobietę marzeń nigdy głowa nie boli !