Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innanizwszystkie

PO 4 LATACH............................

Polecane posty

Gość innanizwszystkie

w zeszly piatek spotkalam sie z moim bylym, mialo byc cudownie, tyle mi naobiecywal, zaplanowal nasza przyszlosc niestety nie dorosl do roli mezczyzny, wybral picie, kumpli, odrzucil mnie zerwalam z nim kontakt bez plaszczenia sie i plakania, bez prosb i grozb, zmienilam gg, emaila, nr tel nie moge na razie zmienic, ale zrobie tak szybko jak tylko bedzie to mozliwe tylko serce mnie tak dziwnie boli, a mysli dalej kraza wokol niego

Gość przykre to
trzymam kciuki,silna z ciebie babeczka i szybko dasz sobie z tym rade. A on jeszcze próbuje?

Gość innanizwszystkie
nie probuje napisal mi ze jestem wspaniala kobieta i napewno znajde faceta lepszego od niego, takiego z mojej bajki, bo on jest z innej tak prawde mowiac nawet nie bylo o czym porozmawiac ja koncze studia, znalazlam prace on jest po technikum, pracuje fizycznie nigdy mi to nie przeszkadzalo, patrzylam na niego sercem a nie rozumem, ale kiedy powiedzial mi ze wraca do domu, bo musi odwiedzic kumpli to zrozumialam ze nalogu nie wylecze 4 lata liczylam na cud, a dostalam poteznego koponiaka nie sznowal mnie, manipulowal mna, oklamywal, a ja go kochalam chyba nigdy tak naprawde sie z niego nie wylecze, ale wiem ze musze calkowice zerwac kontakt z nim bo mnie to wykonczy

Gość przykre to
wiesz na siłę nikogo nie zmienisz.Oan dokonał takiego a nie innego wyboru i to świadczy tylko o tym że nie zasługuje na ciebie. Znajdziesz kogoś kto będzie ciebie wart i poczujesz co to prawdziwe szczęście. Zyczę ci tego

Gość innanizwszystkie
tak tez sobie pomyslalm nic na sile, nie zmienie go, nie pomoge mu wbrew jego woli jesli kogos kochasz pusc go wolno.... ale ciagle sie ludze ze on kiedys zrozumie ze popelnil blad, marne moje myslenie...

Gość przykre to
napewno predzej czy później pożałuje ale nie czekaj na to. On już zbyt wiele szans dostał. Jezeli chce zeby tak jego zycie wyglądało to trudno, jego wybór. A ty masz prawo i zasługujesz na to żeby ułożyć sobie zycie szcześliwe, bez zmartwień i płacu