Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

nigdy nie mialem dziewczyny nie mam nic

Polecane posty

Gość kopinij00000
A ile masz lat?

Gość ksieżniczka_z_bajki
ja zostane Twoja dziewczyna :D

Ja sądzę, że masz w tym troche winy. Zmieni sie, po prostu. Ludzoe sa wzrokowcami i oceniaja czlowieka po wygladzie. Tak niestety jest. Wiec ubierz sie ladnie, uzywaj fajnych perfum. Juz wygladasz inaczej. Otworz sie tez na ludzi, rozmawiaj z nimi. Pamietaj tez, ze wiele mozna zdzialac zartami. Powodzenia :)

Dobrze, że sobie to uświadomiłeś. Pierwszy krok za Tobą, teraz tylko wystarczy ruszyć tyłek i zrobić coś ze sobą.

wlasciwie to niczym sie nie interesuje poza komputerem mam 26 lat ksieżniczka_z_bajki -- nie chcialabys byc z takim brzydalem :o

Gość ksieżniczka_z_bajki
napewno nie jestes taki brzydki za jakiego sie uwazasz :):*

Gość ksieżniczka_z_bajki
w sumie to przykre ze nie masz zadnych zainteresowan. Na poczatek zapisz sie na silownie chociazby po to zeby wyjsc z domu i nie siedziec non stop przy kompie i tv !

paulinahoof -- dobrze sie ubieram uzywam dobrych perfum ale z nawiazywaniem kontaktow z ludzmi bedzie problem bo jestem bardzo niesmialy poprostu boje sie ich

Ble ble - sam przecież wiesz najlepiej, że spokojnie dociągniesz z prawictwem do 30stki. Potem może znajdziesz jakąś desperatkę o ile zarobisz sporo kasy i będziesz mieć dobrą pozycję społeczną.

Gość a gdzie brzydki_niskie_beznadz
iejny :classic_cool: 🖐️ :classic_cool:

Gość DFCS
Może zamiast narzekać, zrobić coś w kierunku zmiany swego życia na bardziej ciekawe. Przyjaciół zdobywa się poprzez bycie interesującym, przecież nikt nie chce spotykać się z beznadziejnymi ludźmi. Zmienić siebie jest bardzo trudno, ale jest to możliwe i na pewno warto, bo żyjemy po to aby być szczęśliwymi tu, nie gdzieś w wyimaginowanym niebie. Dodam jeszcze, że żadna rzecz lub osoba nie jest w stanie Cię uszczęśliwić, tylko Ty możesz przestać się czuć nieszczęśliwy.

Ble ble, o ile pamiętam piszesz tu już od dość dawna. Czy przez ten czas cos sie zmieniło? Nic. I nic sie nie zmieni w przyszłości.

korjonos -- spokojnie dotrwam do 30--stki a nawet dluzej :o Madusia 18-- moze pasji nie ale trzeba byc choc troche przystojnym

Gość zorza5-50
Jak chcesz poznać przyjaciół jak większość wolnego czasu poświęcasz na komputer.Zrób wreszcie coś z sobą.Zadbaj o siebie,ubierz się ładnie i ruszaj do ludzi .Bo coś mi się wydaje że zaczyna Cię dopadać depresja.Nie poznasz nikogo inie będziesz miał przyjaciół jak będziesz siedział prze komputerem lub telewizorem.A przede wszystkim uśmiech na twarzy,bo ludzie nie lubią ponuraków

Zadbaj o siebie,ubierz się ładnie i ruszaj do ludzi Ile razy już takie rady czytałeś? Pomogły? Śmiem wątpić.