Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie gruba nie chuda

kto schudnął na ZAWSZE i jw jaki sposób? prosze o rady od takich pań

Polecane posty

Gość nie gruba nie chuda

Ja jakoś nie potrafię, nie narzekam na swoją figurę specjalnie, choć chciałabym NA ZAWSZE pozbyć się jakiś 4-5kg, z brzucha i tyłka. Jednak żadna dieta którą stosowałam nie przyniosła długotrwałych rezultatów...

Gość schudł nie schudnął

Gość nie gruba nie chuda
Inżynier nie musieć mówić po polski ;) :P

moze takie male oczyszczanie ?:) Z dnia na dzien potrafie niemal calkowicie przestac jesc. Swietne efekty, wiecej energii i w ogole miodzio. Jesli juz to jedz wiele razy ale w bardzo malych ilosciach.

Gość kdfmkdkmdkmdf
wszyscy jestesmy ze wsi wiec wiemy o co kaman :)

Gość aster bez logowania ...
na zawsze to sie niestety nie da po dietach trzeba sie niestety pilnowac

Gość grabarka
rezultatów nie ma na zawsze.....cały czas muszę pilnować diety...bo zaraz wraca z 5 kg

to moze u facetow jest inaczej, bo u mnie jesli waga sie zmienia to zawsze w dol zamiast w gore. Nie zebym narzekal.. ale mi wystarczy :>

Gość musisz zacząć ćwiczyć proste.

bo jeśli ma coś być raz na zawsze to niestety ale trzeba zmienić swój sposób żywienia na właściwy już na dobre. Niestety ale nie ma tak na żadnej diecie ze schudnie a potem można się objadać do bólu wszystkim i nic nie wróci. Rozsądne odżywianie to klucz do sukcesu. A co do tracenia kg z jakiejś konkretnej części ciała to tak dobrze nie ma. Niestety ale to co tyje w pierwszej kolejności to niestety ale chudnie ostatnie. Dlatego trzeba raczej wspomóc się rozsądną i racjonalną dietą a postawić głównie na ćwiczenia i zamianę tłuszczu na mięśnie przez co ciało się ukształtuje a co za tym idzie stanie sie szczuplejsze. :)

Gość upssss
uuu jak tego dokonałaś?

Gość drobniutka78
Alicja Jamroży-Cyba - 24 kg w 8 miesięcy Ważyłam 98 kg i nosiłam 50-ty rozmiar ubrań. Czułam się z tego powodu bardzo źle.Byłam ciągle zmęczona, senna, dostawałam zadyszki wchodząc po schodach. (...) Nie potrafiłam siebie zaakceptować. Bardzo pragnęłam schudnąć i odzyskać wigor. Przypadek sprawił, że sąsiadka skontaktowała mnie z niezależnym dystrybutorem Herbalife(...) W ciągu 8 miesięcy schudłam 24 kg i ważę 74 kg. Jolanta Kurek - 21 kg w 4 miesiące We wszystkich ubraniach czułam się jak w worku. Próbowałam wielu diet, ale szybko wracałam do poprzedniej wagi. Wtedy przypomniałam sobie o produktach Herbalife, ponieważ miałam z nimi do czynienia 10 lat temu, gdy stosowała je moja 3-letnia córka. Schudłam 21 kg w 4 miesiące i do dziś utrzymuję wagę. Jestem pełna energii. Mogę ubrać się wreszcie tak jak lubię. Super jest jak faceci zawieszają na Tobie wzrok, nie tylko małżonek ;) To 2 osoby ktore zufały i sprobowały programu ShapeWorks firmy HERBALIFE zaufaj i Ty sproboj bo na prawde warto:)

Gość zaciekawiona23
dalaj jak ci sie to udalo??????