Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.s.p.o.m.n.i.e.n.i.e.

najwieksze błędy zyciowe...

Polecane posty

Gość wytyr
stokrotko, a moge w skrocie? nie nie o to chodzi ze wkleiłas tutaj punkt regulaminu :o a to ze nie wiesz o co tez swiadczy o tym ze naprawde powinnas zasiegnac porady u specjalisty :o 🖐️

Gość AnJaOr
wyjaśnij co znaczy "ok przyznaje j**ie mi sie ostatnio na dekiel"

do caffe latte, stokrotkania ,wrtyyr ----------> miło, ze jestescie zainteresowani strona,ale dyskusja dotyczy czego innego....nie zachęcałam do kłótni. Smutna A---------------> może doswiadczona zyciem ma racje? moze warto przemyslec i znalezc odwage na rozmowe znim... mialas wybor,wybralas tak, ze jak sie pozniej okazalo nie jestes szczesliwa. Moze teraz warto walczyc z calych sil o kolejna szanse ,o szanse na szczescie.teraz jestes doswiadczona i wiesz czego tak na prawde chcesz. Mnie na szczescie zycie popchnelo w dobra strone, choc jeszcze pare miesiecy temu myslalam ,ze juz nigdy nie bede szczesliwa.dzis wiem, ze wtedy mylilam sie i lepiej nie moglam trafic,jestem wdzieczna losowi za taki obrot sytuacji,ale nie moge zapomniec i wybaczyc sobie.strasznie zaluje.jednak wiem to po doswiadczeniu,ktore bylo wynikiem mojej glupoty i niedojrzalosci, i teraz musze zyc, ze swiadomoscia ,ze skrzywdzilam i zawiodlam najblizsza mi osobe,jednak ona o tym nie wie...z tym mi najbardziej źle.byc moze, gdyby nie to doswiadczenie, nie wiedzialabym tego co teraz wiem i nie docenilabym tego co mam.Byc moze zawsze bylabym niepewna... Możliwe, negatywne decyzje i doswadczenia z nich wynikajace,sa po to, zeby wlasnie uczyc sie na bledach i uswiadamiac sobie wiele,byc moze tez po to, zeby znajdować sile do walki,jesli juz jestesmy pewni o co chcemy walczyc.nie rezygnuj...

Gość Smutna A
Dziękuję Wam bardzo, że staracie się podnieść mnie na duchu, zaszczepić nadzieję, ale ja niestety wiem, że to nierealne. Nawet nie dlatego, że założył rodzinę, czy jest szczęśliwie zakochany, bo skądinąd wiem, że jest sam, przynajmniej oficjalnie, ale dlatego, że ma zasady i jest bardzo honorowy. To zresztą zawsze mi imponowało i tak bardzo różniło go od innych facetów. Rozmawiając z nim wiele o życiu, zdążyłam się zorientować jakie miał zdanie na temat dziewczyn tak postępujących jak ja ostatecznie. Najbardziej nie szanował takich, które oplatają facetów, po to by wygodnie żyć, a miłość, wierność i uczciwość traktują względnie. Wówczas się z nim oczywiście zgadzałam, nawet nie przeszłoby mi wtedy do głowy, że teoretycznie rozmawiamy o mnie w przyszłości. Na pewno mnie już nie kocha, a już daje sobie głowę uciąć, że nigdy nie pokochałby mojego dziecka, spłodzonego w czasie, gdy darzył mnie tak silnym uczuciem. Po za tym, w czasie ostatniej rozmowy dał wyraz temu co o mnie sądzi i powiedział, że już nigdy nie chce mnie widzieć. I nawet jeśli było to wówczas dyktowane emocjami, o radykalnej zmianie zdania nie mam co marzyć :( Taka jest niestety bolesna rzeczywistość. Dzisiaj czuję się już dobrze, jest dzień, słoneczko świeci, pozwala optymistycznie patrzeć na świat i mieć nadzieję, że będę jeszcze szczęśliwa. Tego też Wam życzę i dziękuję!

Gość Ty Smutna A
skur.wilas sie po prostu i tyle Nie chcialas faceta tylko kasy WIĘC O CO TERAZ KUR>wa zale?? masz co chciałaś UDŁAW SIĘ TĄ KASĄ ZDZIRO I domyślasz się, czemu mąż się zmienił - bo dotarło do niego, że ma za żónę kurwe, ktora jest z nim dla kasy Też bym traktowała taką osobę chamsko ... rzygać mi się chce na ciebie

Gość wtrace sie znowu
do smutna a - sprobuj przeczytac jeszcze raz to co napisalas. Kazdy medal ma dwie strony a kazda sprawa co najmniej kilka. Lubisz rzezby? Rzezby nalezy ogladac obchodzac je dookola , z kazdej strony. Dopiero wtedy bedziesz miala ich pelny obraz. Tak samo jest z Twoja sytuacja. Ty patrzysz tylko i wylacznie z jednego punktu. Do czego zmierzam ? Jak Cie czytam to wyraznie widze, ze Twoja sprawa wcale nie wyglada tak jak to przedstawiasz. Przemysl sobie to wszystko jeszcze raz od poczatku. Mozliwe, ze dojdziesz do zupelnie innych wnioskow.

nie czepiajcie sie dziewczyny.dlaczego musisz ja od razu zwyzywac--->Ty Smutna A ma prawo do wlasnych odczuc,czuje sie zle , jest nieszczesliwa, uwaza ze popelnila blad zyciowy- o tym jest ten topic. analiza osob ,ktore potrafia jedynie sypac płytkie wulgaryzmy jest tu zbędna. samotna a----> ty sama wiesz, czy masz szanse na odnowienie tej znajomosci,czy nie. przykre, ze tak wam sie ulozylo.ale moze po cos jednak to bylo,skad wiesz co Ci jeszcze zycie szykuje.ja wierze w przsznaczenie i wydaje mi sie ,ze zawsze cos jest po cos.

Gość - Bellissima -
>>marita23 cóż Rimmel to kosmetyki dla kobiet, a nie dla zwierząt

Gość Brunoo
same dzi wki lecące na kase, na pofybel kurfom!!!!!!!!!!!!!

Gość tam taram ta
Brunoo,powiedz nam dziecko o co Ci chodzi... :o

Gość Annnnnnnna
Skur wi sie i jeszcze lamentuje, czasami mi wstyd, że są wśród nas takie szmaty, później porządny facet po takich doświadczeniach inne traktuje jak zabawki albo dzifki i koło się zamyka, a wszystko przez jedną niewyżyta szmatę

Gość ...nice flower...
jak to historie lubią się powtarzać, a my nie wyciągamy wniosków

Gość Michele
oj wyciągamy wyciągamy, wszystko mozna byle nie dać się złapać za rękę :))