Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0330

wysoka temperatura przed okresem, niska temperatura w ciąży?

Polecane posty

Gość Dorka55
Minia nie znam się na testach owulacyjnych, nigdy ich nie stosowałam. Jeśli Twoja tempka trzyma się wysoko to super, to rokuje bardzo dobrze. Ja miałam takie same odczucia co Ty, bóle brzucha jak na @ i kłucie jajników i bóle piersi już 1 dzień od owulacji. trwają do dziś (29 dc) ale nie są tak mocne. Zauważyłam u siebie żyłki na piersiach i dopiero jak mój mąż powiedział że je widzi, to uwierzyłam, że je mam. Więc wierzę Ci że masz ciemniejsze brodawki, czekaj na męża, na pewno potwierdzi ;) Super, że masz już jedną dzidzię i życzę Ci mocno kolejnej ;) ps. Trochę jeszcze poszperałam na necie ws. temperartur. Okazuje się, że wiele dziewczyn ma duże wahania temperatury, podobne do moich i Oli, i jeszcze dziwniejsze nawet. Nie wiem czym to tłumaczyć. Każdy jest inny.

Cześć Dziewczyny:) Dorka ja nadal nie mam okresu (spóżnia się 3 dzień). Objawy takie jak przed każdą miesiączką i ciągle mam wrażenie że zaraz będę musiała iść do toalety:). Nie testowałam jeszcze bo chcę to zrobić jak najpóźniej (Ile wytrzymam;) ). Co się tyczy ciebie to jest to już twój 29 d.c więc rokowania są chyba dobre prawda?:) Trzymam kciuki mocniutko:)

Witam cię Minia. Myślę że jesteś w podobnej sytuacji co ja i Dorka . Przeanalizowałam nasze wszystkie objawy i część z nich wydaje się normalną sprawą przed okresem, wyjątkiem jak dla mnie są żyłki jakie Dorka zauważyła na piersiach choć muszę poczytać gdzieś w jakim okresie ciąż normalnie się ukazują. U mnie okres spóźnia się już 3 dzień ale czuję to typowe dla okresu napięcie nisko brzucha i wydaje mi się że lada chwila go dostanę. Pamiętasz swoje objawy we wczesnej ciąży? Miałaś wtedy niczym nie wyróżniające się objawy (jak przed okresem) ? Czy też napięcie miało jakiś inny charakter? Dużo byś nam pomogła tym opisem choć pewnie i tak lada dzień wszystko się wyjaśni:). Poza tym fajnie że do nas dołączyłaś:)

We wczesnej ciąży miałam takie same objawy jak na @- z tego co pamiętam były silniejsze, a poza tym piersi strasznie mnie swędziały. W takim razie dla nas wszystkich jest szansa:) Wczoraj mój mąż wrócił do domu i twierdzi, że piersi mam takie same:) Sama nie wiem, czy sobie wmawiam, czy to Jego brak spostrzegawczości;) Rano tempka nadal 37,2 więc to dobry znak:) Jutro teścik. Trzymam za was kciuki:)

To zupełnie jak ja tyle że nie mam żadnych odczuć związanych z piersiami ..no może poza bólem kiedy je przyciskam. Od dziś mam za to mocne napięcia w macicy. Czuję jakby twardniała przez co czuję jakbym miała za sekundę dostać okres a potem nagle napięcie puszcza i to wszystko powtarza się bardzo często. Dziś 4 dzień po terminie okresu ale nadal niedowierzam i myślę że przyjdzie. Dorka co u Ciebie?????? Napisz koniecznie:)

Dziewczynki piszcie!;). Dorka nic nie piszesz...a nawet jak się nie udało to będziemy najwyżej próbować w przyszłym cyklu (przyszłym jak dla mnie bo nadal nic się nie dzieje) Mogłabym zrobić już test ale...ta słodka nieświadomość trzyma mnie w nadzieji;D i nie chcę jej zniweczyć tak szybko:). Minia ty też daj znać. Pozdrawiam Was mocno:)

Dziewczynki piszcie!;). Dorka nic nie piszesz...a nawet jak się nie udało to będziemy najwyżej próbować w przyszłym cyklu (przyszłym jak dla mnie bo nadal nic się nie dzieje) Mogłabym zrobić już test ale...ta słodka nieświadomość trzyma mnie w nadzieji;D i nie chcę jej zniweczyć tak szybko:). Minia ty też daj znać. Pozdrawiam Was mocno:)

Gość Dorka55
Cześć dziewczyny!!! U mnie dziś @ więc staranka miałam nieudane. Nie wiem, czy będę się starac w przyszłym cyklu, bo boję się, że za bardzo chcę ciąży i dlatego mi się nie udaje. Ola życzę Ci z całego serca pozytywnego testu, daj znać kiedy będziesz go robić i jaki był wynik. Pozdrawiam!

Nie szkodzi, nic się nie martw!!! Ja staram się już pół roku ale nie chce robić przerw bo nie wiem ile tak naprawdę przyjdzie mi czekać a tak co miesiąc daję sobie szansę:) uwierz mi tak jest lepiej pomimo że żyje się w każdym cyklu nadzieją. Ja już nie raz byłam tak zła na swój organizm że za każdym nieudanym razem mówiłam: Nigdy więcej a w efekcie żal mi było każdej następnej owulacji;D. Dorka głowa do góry! Ja też nie wiem czy okres nie przyjdzie jutro albo pojutrze ponieważ zawsze miałam cykle 28 dniowe i dopiero od dwóch miesięcy obserwuję 24 dniowe. Tym razem mogę dostać tak jak dostawałam zawsze (Stąd ta moja niepewność). Myślę że jak się nie uda to jak znam siebie , na upartego będę próbować dalej:). Dam ci znać i napiszę też jak wypadł test (zrobię go pojutrze skoro jutro byłby mój 28 d.c). Mam nadzieję że nie znikniesz z forum i będziesz dawała znać! Mnie w każdym razie zawsze tu znajdziesz:). Pozdrawiam cieplutko!!:)

Dorka..... nie jesteś sama, dostałam okres:). Może to niezbyt miłe z mojej strony ale o wiele przyjemniej mi kiedy nie jestem sama;). Staramy się ponownie?:D. Ja przypełznę na forum już za jakieś kilkanaście dni:). Pozdrawiam, idę się upić;D (żarcik)

Oj, przykro mi dziewczyny:( Ja nadal czekam:) Nie poddawajcie się Babeczki:)

Dzięki:) w imieniu moim i Dorki:) Dużo lepiej się znosi porażki kiedy ma się wsparcie:). Daj znać jak poszło testowanie. Trzymam kciuki!:)

Gość Dorka55
Dziewczyny jesteście kochane :) dzięki za wsparcie :) Potem się odezwę :)

U mnie też nic z tego. Zrobiłam betę i wyszła 0,1. Teraz czekam tylko na @

No więc mam nadzieję że spotkamy się tu przy następnych próbach:). Minia mam nadzieję że się nie poddasz i że będziesz jeszcze z nami!:) Pozdrawiam ciepło.

AAAAAAA właśnie zauważyłam grautulacje dzieciątka:) nie mam dzidzi poroniłam poprzednio ale zapraszam do drugiego wątku tam pogawędzimy:)

Gość Dorka55
To dziewczynki przenosimy się na wątek Minii :)

Nowy wątek zrobił się dość tłoczny;D. Dziewczynki ja jak przyjdzie do staranek to dam wam znać na tym wątku i jak zrobię test to również:). Będę też obserwować wasze dyskusje z nowego wątku:)