Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Mój sąsiad wczoraj się powiesił

Polecane posty

Gość hruhe64y
Był słaby psychicznie i tyle.

Gość pogardaaaaaaaaaaaaaa_______
bydlak - po co masz jej obijac ryja, jakie to prymitywne. typowy samiec w tej chwili z ciebie wychodzi. zostawic gowno i tyle. kazdy jest wolny, ma prawo robic co chce, zdradzac, kurvic sie itp, ludzie przyzwoici moga tylko sie od takich dystansowac i tyle...

"jest jednak jakas prawidlowosc ze wsrod samobojcow wiecej jest mezczyzn, nie mowie ze to ma dzialac na wasza niekorzysc, widocznie jestescie wrazliwsi od kobiet ," Pisałas o samobójstwie przez zdradę, a nie ogólnie. Zresztą niedziwne, że kobiety się mniej wieszają, jak ich jedynym zmarwieniem w życiu jest to czy są ładne i kilogramów nie przybyło. :o🖐️

Gość zgdffffffffffffffnf
moj sasiad zrobil dokladnie to samo zonka go zdradzala a w domu 3 dzieci nie wytrzymal i sie powiesil:(:(

Gość 198
>>poza tym niech ona też coś z tego ma i do końca życia wie, że przez nią ktoś sie zabił Myślę, że jej to nie wzrusza. Takie qrvviszcza nie mają uczuć.

>>kazdy jest wolny, ma prawo robic co chce, zdradzac, kurvic sie itp, wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego, a więc moralnie jest to jednoznaczne 🖐️

Gość pogardaaaaaaaaaaaaaa_______
moralnie tak bydlaku:) co jednak nie usprawiedliwia przemocy fizycznej wobec takiej kurvy:)

Gość dvwsbvc
Chciał to sie powiesił,bo był dupa nie chłop.Mogł zerwac z dziewczyna i byłoby OK.a tak nie dosc,ze dupek odebrał sobie zycie,to jeszcze obarczył dziewczyna odpoweidzialnoscia za jego smierc.Tacy ludzie tak ten co sie powiesił byli niespełna rozumu.

>>co jednak nie usprawiedliwia przemocy fizycznej wobec takiej kurvy racja, znaczniej dotkliwiej można niszczyć psychicznie :classic_cool:

Gość mimimichal
"obarczył dziewczyna odpoweidzialnoscia za jego smierc" Właśnie to trzyma mnie przy życiu. Nie chcę, żeby ktokolwiek miał wyrzuty sumienia z mojego powodu.

>obarczył dziewczyna odpoweidzialnoscia za jego smierc i dobrze, na drugi raz trzy razy się zastanowi czy warto się kurrwić :o

Gość fvbfevb
Bydlak.--opanuj sie.Ro,ze dziewczyna go zdradzała ,to jej sprawa,a on był idiota z aprzeproszeniem,bo zamiast zerwac z dziewczyna to odebrał sobie zycie.Dla mnei to idiota,bo sa ludzie ktorzy chieliby zyc,a umieraja,a taki idiota ,z taiego błahego powodu odebrał sobie zycie.

Szkoda kobiety , miała pecha, ale mam nadzieję, że terapia jej pomoże i będzie dalej żyła spokojnie, wspominając to zdarzenie jako koszmarny moment życia.

Gość zauwaz ze to wlasnie
chociaz seksik miala dobry widac ze jej chlop to nieudacznik slaby psychicznie nie nadawal sie na dobrego meza

Gość rfgvw3rg
Bydlak jej dupa,jej sprawa,wiec miała prawo zdradzac

Gość bardzo zmartwiona siostra
widocznie ani w lozku nie byl dobry ani silnego charakteru nie mial ze se zycie odebral za zdrade

Gość wiwiaaannna
a ty co tak to przezywasz?baby to takie kurwy a przesiadaujesz z dupa na babskim forum?polowa moich kolezanek juz powinna zawisnac bo takich cweli trafily a ty lamenty urzadzasz

>>Bydlak jej d**a,jej sprawa,wiec miała prawo zdradzac niech teraz do kńca swych dni ma na sumieniu tego faceta :)

Gość yi7r5i
Bydlak. to nie jest jej sumienie,tylko idotyzm tego co sie powiesił.Ja na jej miejscu olałabym to,ze sie powiesił ,bo tylko idoici w ten sposob postepuja

olała byś? odnieś to np do siebie - masz faceta, coś zrobiłaś, on się wiesza, olewasz i udajesz, ze nic się nie stało? :classic_cool:

Gość cfqaefcq
Bydlak,tak,olałabym gdy facet przez moja zdrade sie powiesił,bo przez zdrade to idiotyzm odbierac sobie zycie.

Gość reiterin
pewnie gdyby go wcześniej zostawiła też by się powiesił. Słaby koleś. A tak na marginesie pytanie do męskiej części wypowiadających się w temacie, gdyby temat dotyczył kobiety, która odebrała sobie życie bo facet ją zdradzał, czy też zwyzywali byście kolesia od ostatnich skurwysynów? Bo mam nieodparte wrażenie, że sami siebie traktujecie dużo łagodniej.

Gość wqurweee
nawet nie pytaj tu same sfrustrowane pedzie ktorzy nigdy kobiety nie mieli albo zostali kopnieci w dupe i musza sie wyzyc... daj spokoj czytasz to co ten frajerzyna pisze?tak jakby normalne bylo samobojstwo bo ktos kogos zdradzil kuzwa a potem pyta za co mozna sie ewentualnie zabic hahaha co za przyglup

mógł sobie włączyć płytę z nagraniem budki suflera . Jolka, Jolka. I tak był w lepszej sytuacji, tamtego z autobusem arabów zdradziła