Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube palce

Skąd partner znał rozmiar Waszego palca?

Polecane posty

Gość grube palce

Często oświadczyny są miłym zaskoczeniem, ale no właśnie, jak zrobić niespodziankę dziewczynie, której nie zna się rozmiaru palca? u mnie nie będzie zaskoczenia, bo mój chłopak mówił mi, że kupi mi pierścionek, nawet miałam mu w internecie pokazać, jakie mniej więcej mi się podobają. Pokazałam mu, teraz na niego czekam, ale on nie zna mojego rozmiaru! Nie mam typowej 12-nastki, ale 17

Gość wiedzialam
ze moj moz chce kupic pierscionek zareczynowy ale powiedzial ze bedzie lepiej jak kupimy razemi tak zrobilismy :-)

Gość wwwwwxy
u mnie było to bardzo proste:) ... wczesniej miałam tylko dwa pierscionki w ktorcyh chodzilam jak sobie przyppomnialam ze wogole takowe posiadam:D ... wiec ktoregos razu Moj A. normalniej na swiecie 'buchnal' mi owy pierscien zmierzył i po sprawie:D podzucil w kilka dni pozniej:) a ja swiecie przekonana bylam ze mi zginal - a do tego mam wyjatkowy talent:D

Gość ffffffffffffffeeeeeeeeeeeee
mój też buchnął mi pierścionek

Moj narzeczony poprosil o pomoc moja siostre i to ona dala mu jeden ze swoich pierscionkow, bo mamy taki sam rozmiar i ten wlasnie pierscionek zostal pokazany jubilerowi.

Gość mój mierzył mój pierscionek
potajemnie ale ze względu na nietypowy pierścionek byłam też mierzyc jaki mam rozmiar

Gość a mój przez wiele miesięcy
pamiętał jaki na mnie pasował u jubilera jak w ramach żartów weszliśmy do salonu poprzymierzać. oświadczył się po ok. pół roku od tego wydarzenia - ja zdążyłam zapomnieć i miałam super niespodziankę, nic nie podejrzewałam :)

mój też ukradkiem zmierzył mój pierścionek który zdjęłam z ręki przed pójsciem do kąpieli. wkładał sobie na palce i zapamiętywał do którego miejsca na palcu wchodzi :)

Gość ja tak lubie
ja od 18nastki chodze w jednym pierscionku, ktory dostalam od chrzestnej a moj narzeczony ma na lancuszku zawieszony pierscionek, ktory jego mama kazala mu zrobic w afryce. ja sie uwielbiam nim bawic i zakladac na palce jak jest na lacuszku wiec kiedys i narzeczony zaczol zdejmowac moj z palca i go przymierzac. ja glupia myslalam, ze to zabawa a perfidniak bral miare :P

Gość uwazam ze zareczyny
niepowinny byc niespodzianka, poza tym jesli facet planuje cos takiego i chce sie nam oswiadczyc, nieinformujac nas o tym to moze byc w w szoku, wlasnie w takim szoku byl moj kolega po 6 latach bycia z kobieta poszedl do niej z pierscionkiem, a ona do niego: sorry ale ja mam kogos, a mieszkal razem.... uwazam ze jest to kolejny etap w zyciu ludzi ktorzy chca byc ze soba a przynajmniej sie deklaruja, potem slub a potem....roznie to bywa ja tez czekam na pierscionek , a jesli chodzi o rozmiar to przez przypadek znalazlam obraczke obok mojego domu srebrna i na dodatek moj rozmiar:)pokazalam mu ja i on ja zbral...dodam ze zaczelismy dopiero rozmawiac o zareczynach ale ja widzialam chce z nim byc on tez.....a teraz czekam na ten wlasciwy ale on wie ze jak przyjedzie to zrobi z siebie idioty...jak moj kolega

Gość drobnka laseczka
no to masz problem że masz masywne palce jak facet:)

"drobnka laseczka - no to masz problem że masz masywne palce jak facet" łojejejejej aleś jej wbiła, ulala, normalnie jesteś królową ciętej riposty. problemem w tym temacie nie jest to czy ktoś ma grube palce czy chude, ale to pewnie odkryjesz za dwa dni, jak dotrze do Ciebie to co dziś przeczytałas. normalnie jak policjant z dowcipu...

Gość paluchy jak u chlopa to
strasznie aseksualne musi byc :O