Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość power is back on truck

Czy Was też to wkurza? Na pewno! Więc skomentujcie to!

Polecane posty

Gość power is back on truck

Byłam niedawno na imprezie. Wszyscy się świetnie bawili, było dużo par, a jednak potrafili bawić się z innymi. Ok ja rozumiem, że jak ktoś jest zakochany, to dużo czasu spędza ze sobą, ale nie pojmuję zachowania, gdzieś ktoś został zaproszony na imprezę, gdzie zna się osoby, nie ma obcych a tymczasem oni sobie siedzą we dwójkę (zakochana para) i nawet się nie odezwą do nikogo, bo są tak sobą zainteresowani. Ja można nawet nie wstać,siedzieć przez 7 godzin (!!!!!!!) na jednym krześle i się przyglądać zabawie jednocześnie obejmując ukochaną? To takie dziwne, takie sztuczne. W dodatku byli bardzo znudzeni. Najedli się i poszli. Koleżance było przykro, że się tak zachowywali nawet nie chcieli sobie zdjęcia zrobić. Tak się nie robi. Ja też byłam ze swoim facetem i potrafiliśmy miło spędzić czas.

Gość masz racje cosmopolitan 25
predzej czy pozniej ta ,,milosc,,sie skonczy

Gość OnIOna
A co cie obchodzi że tylko siedzieliśmy ?! Po co mieliśmy głupkowato skakać i gdzieś łazić i gadać. Posiedzieliśmy ze sobą zjedliśmy popatrzyliśmy. I tyle. Zajmij się sobą.

Gość Bety Boop ***
Powiem tylko tyle że żal mi ich...porąbani jacyś. JA to bym ich z tej imprezy wywaliła chyba jakby była u mnie...

Gość koralowa fala
Widocznie mało rozrywkowi ludzie :P My zawsze bawimy się razem ze wszystkimi, bo i tak mamy mnóstwo czasu aby posiedzieć sobie we dwójkę w domu.

Gość ditexs
kolezanka mogla im powiedziec na koniec imprezy tak:nazarli,napili to wydupcac z moich progow!

Gość Czy 90 ludzi z kafeterii to
prymitywne chamy ?

Gość ditexs
a czy Twoja stara chapaladzide wodzowi z plemienia himba?