Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka8978

Okres się spóźnia!

Polecane posty

Gość wariatka8978

Wtam. Spoźnia mi sie okres juz 3 dzien. Mialam dostac 28 ale jego nadal niema... Gumka ani nie pekla ani nic... Czy powodem moze byc olbrzymi stres jaki przezywam? Rzucil mnie chlopak z ktorym bylam 8 lat, poszedl do innej, zrobil to strasznie nagle i bardzo chamsko... Od wtorku z tego stresu nic nie jem, nie spie... Wygladm jak tragedia... Czy mozliwe ze to to? Przed tym wtorkiem zazywalam linea na odchudzanie ale po tym zerwaniu sama przestalam jesc i schudlam 3,5 kilo od wtorku... Czy to moze byc przyczyna nie nadchdzacego okresu? Pozdrawiam

Gość wariatka8978
Wspolczuje Ci i sobie... Ale mozliwe jest ze doszlo do zaplodnienia po tym jak robiłam chlopakowi loda a on mial na nim plyn przedejakulacyjny? Pozniej go pocalowalam a po 5 minutach ona zrobił mi minetke. Czy mozliwe ze plemiki z tego plynu przezyly w slinie i byly wstanie dostac sie do mojej komorki jajowej? Czy ślina zabiła plemniki?

Gość wariatka8978
Czyli z drugiej strony mozliwe... Kurcze, bardzo sie martwie... W sumie wtdy nie doszlo do wytrysku ale mowi sie ze w tej wydzielinie tez sa plemniki... Ale czy enzymy sliny mogly zabic te plemniki?

To na pewno ze stresu, przeżywasz trudne chwile więc bardzo możliwe, że dlatego spóźnia Ci się okres... :)

Gość wariatka8978
Mam taka nadzeiej... Ale wogole nie czuje sie jak przed @. Nie bola mnie piersi ani nic...

Gość wariatka8978
Nadal go nie ma... To juz prawie tydzien... Ja dalej jestem w depresji i strasznie sie stresuje i przezywam to ze mnie zostawil... Powiedzcie mi czy moge byc w ciazy? Czy to spoznienie spowodowane jest stresem, przezyciem, wczesniejszym odchudzaniem i nie jedzeniem? W sumie juz od paru dni jem i jade na psychotropach... Czy to mozliwe ze sie spoznia dla tego ze tyle przezylam ostatnio czy jestem w ciazy? Pomozcie blagam, bo jeszcze to mnie dobija...

Gość wariatka8978
Czyi ciaza jest mozliwa? Czy raczej malo prawdopodobna?

Najprawdopodbniej to wyłącznie "wina" stresu w jakim żyjesz. Nie schizuj się - potrzebujesz teraz spokoju a nie nerwowego wypatrywania okresu. Jeśli to Cie uspokoi, kup sobie test.