Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cucumberek

O czym to swiadczy??

Polecane posty

Gość cucumberek

Wlasnie dostalem sms od kobiety ktora nie dawala znaku zycie od ponad dwoch miesiecy a w tresci jest napisane ze to jej nowy numer telefonu oraz ze mnie pozdrawia i zyczy milego dnia. Po co mi przyslala takiego sms jak nie utrzymujemy ze soba kontaktu i to ona mnie kopnela w tylek twierdzac ze czuje ze ja nie jestem tym o ktorym marzy i sni.

Gość cudmiodmalina
wyslala pewnie ta wizytowke do wszystkich ktorych numer miala w swojej ksiazce adresowej- nie podniecaj sie tak, bo to nic nie znaczy

Gość bleble1
to jej odpisz: dziękuje nie skorzystam

Gość moze poprostu
wysylala takiego smsa wszystkim w ksiazce tel i do ciebie tez wyslala ;]

Gość cucumberek
To nie wizytowka a zwykly sms,jesli mnie olala i poinformowala mnie o tym oraz podobno wywalila moje fotki jak i numer fona to po co cos takiego robi?? Widocznie nie wywalila mojego numeru skoro wyslala mi sms :P

Gość to nic nie oznacza
nic zupełnie nic ... wiem bo tak miałem a sobie niczego nie pomacałem :classic_cool:

Ja bym sobie nie robiła zbędnych nadziei po co ?? w koncu Cie olała... myślisz ze przyjdzie i żuci Ci się w ramiona??

Gość cucumberek
Uwaga nastepny sms o tresci "Co u Ciebie?Ja sie przeprowadzam. Nie robie sobie zadnej nadzieii ,tylko zastanawia mnie po co wysyla jakiegos sms i przypomina o sobie. Moze jesienna aura wprowadzila ja w jakis dziwny stan :)