Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliczeeek

Potrącona przez samochód- odszkodowanie itd

Polecane posty

Gość króliczeeek

Witam serdecznie. Mam pytanie. zostałam potrącona przez samochod na pasach, bylam w szpitalu, od poniedziałku zaczna mi się wizyty u chirurga, ortopedy itd. jednak ze względu na długie terminy udam się prywatnie. Czy moge sie starać o odszkodowanie z ubezpieczenia jej samochodu?

Trzeba było wezwać policję. Kierowca potrącający pieszego na pasach zwykle jest winny. A o zadośćuczynienie za krzywdę i odszkodowanie za leczenie mozesz dochodzić na drodze powództwa cywilnego. Skasuj go na 50 tys PLN.

tak!a najlepiej zglos sie o europejskiego centrum odszkodowan.oni sie zajmuja takimi sprawami i wywalczaja najwyzsze odszkodowania.wiem bo mojemu tacie sprawe prowadza. podaje namiary do nich www.euco.pl skad jestes?

Gość ja bylam potracona na pasach
i to nie sama jedna. A mimo wszystko uznali mnie (i innych za winnych). Tzn umorzenie bylo, bo mnie nastraszyli, ze jak bede chciala proces to sie dla mnie zle skonczy. Okazalo sie, ze sie nie zgadzaly zeznania moje i tych osob ktore zostaly potracone razem ze mna. Ja czekalam na przejscie 40 sekund, oni ponad minute :classic_cool: Jak kierowca ma mocne plecy albo duzo kasy - to przechodzen bedzie winny :P

nie powiem ci dokladnie bo nie wiem bo nie mialam umowy w rece.bo to nie moja sprawa tylko ojca.ale wiem ze jak narazie wywalczyli juz 13 tys dla niego i dalej sie odwoluja od decyzji.nie dlugo bedzie nastepna rozprawa o nastepna kwote ok 10 tys

tak, możesz zgłosić szkodę osobą, pod warunkiem, że masz spisany numer polisy i w jakim towarzystwie była ubezpieczona sprawczyni wypadku. potrzebna Ci bedzie cała dokumentacja lekarska. przynajmniej jest tak u mnie w firmie ubezpieczeniowej

Gość gość
moja znajoma wywalczyla odpowiednie odszkodowanie dzieki kancelarii www.kancelaria-temida.pl sprawe zalatwili bardzo szybko

Gość maryweb
Polecam Euco. Ubezpieczyciel dawał mi 4 tysiące a euco wywalczyło mi ponad 50. Namiar na mojego agenta: adam.kita@euco.pl

Gość gość
Pomogło mi euco. Gość we mnie jechał. Miałam problemy z kregosłupem