Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To przez te tabletki

Pomocy! problem z seksem...

Polecane posty

Witajcie, od wczoraj zaczelam wspolzyc, ogolnie wszytsko potoczylo sie dobrze;) Nie bolalo zbytnio, krwi nie bylo, jedyne co mi przeszkadzalo to, ze jestem strasznie sucha! I dlatego przy drugim razie, a nawet dzis na nastepny dzien strasznie piecze , nie ma nawilzenia. Czy to moze normalne przy stosukach pierwszych? Czy to moze przez tabletki antkoncepcyjne, ktore biore od ok 2 tyg? Czy mi przejdzie i wroci do normy? (wczesniej bylam mocno wilgotna)

Prosze was dziewczyny, czy to przez tabletki czy ze mna cos nie tak? ;/

Witaj, myślę, że to przez tabletki bądź za mało się podnieciłaś, ale raczej przez tabsy. Jednym ze skutków ubocznych stosowania tabletek jest odczuwalny brak nawilżenia pochwy przy stosunku. Oczywiście nie każdy ma taki problem ale może właśnie na Ciebie trafiło. Polecam Ci żel do kupienia w aptece INTIMA czy jakoś tak , nie drogi a bardzo dobry. Żeby było lepiej, może spróbuj by partner pieścił Cię oralnie, to i wtedy masz nawilżenie i odpowiednio może Cię podniecić. Powodzenia !

Dzieki, wlasnie mam zamiar kupic jakis zel, jakas godz temu probowlaismy z oliwka dla dzieci "bambino" bylo lepiej, ale teraz mnie piecze;/ szkoda ze jedynym moim problemem przy pierwszym razie nie byla blona dziewicza, a moja naturalna wilgotnosc;/ Jka myslicie jesli to moje pierwsze opakowanie to ureguluje sie to z czasem czy zmienic tabletki? a moze jestem juz skazana dop konca na zele?

Wiesz myślę, że to sprawa indiwidualna przeważnie ta suchość nie przechodzi ...;/ Radziłabym Ci nie kombinować z oliwkami, bądź innymi chemikaliami, "tam" flora nasza potrzebuje naturalnych składników i idealnie dobranych do tamtego wnętrza. Naprawdę myślę, że powinnaś skorzystać z tego żelu, używałam go sama i szczerze lepszy niż durex. Ja przy tabletkach nie miałam tego problemu, natomiast moja siostra miała, odstawiła tabletki, i wszystko wróciło do normy, ale też musiała używać żelu póki brała tabletki bo po każdym zbliżeniu miała nieprzyjemne tego skutki.

Wielkie dzieki, juz w poniedzialek kupuje ten zel:))

Gość dziwneee
ja koncze pierwsze opakowanie tabletek novynette i powiem Wam ze teraz bywam mokra jak nigdy, bez tabletek bylam przecietnie wilgotna a teraz sie ze mnie leje. co najdziwniejsze, po orgazmie jest taki wyrzut jakiego nigdy nie mialam, az sie zastanawiac zaczelam czy damskiego wytrysku nie mam .... dla mnie szok