Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś na smutno

trudno mi znaleźć faceta ....

Polecane posty

Gość dziś na smutno

Nie wiem z czego to wynika, po prostu nie mogę znaleźć sobie faceta. Od 2 lat jestem sama, wcześniej miałam tylko jednego chłopaka, zresztą ten związek nie należał do udanych. Mam 25 lat i czuję, że czas mi umyka... chciałabym się jeszcze kiedyś zakochać, ale po prostu nawet nie mam w kim... wróciłam po półrocznym pobycie zagranicą, znajomi się rozeszli każdy w swoją stronę, więc nie mam za bardzo przez kogo poznawać nowych ludzi, wychodzę do klubów, ale tam wiadomo - sami jednorazowi podrywacze :/

Nie uogólniaj... Nie sami... jakieś 99,9999%. Masz szanse 1 na milion. Spójrz na to z dobrej strony - w lotto masz szansę 1 na 8 milionów;) A poważnie - też bywam w klubach i wcale nie uważam się za "jednorazowego podrywacza".

"podobno każdy ma swoją drugą połówkę jabłka" - podobno każdy ma... Ale nie każdy musi ją odnaleźć;)

Gość dziś na smutno
A może sama powinnam podrywać facetów... bo tak czekając na to aż jakiś się zdecyduje, to mogę zakwitnąć...

Gość dziś na smutno
no ja znam jednego, ale się boję trochę... ogólnie boję się mężczyzn, nawet jak oni sami mnie podrywają, a co dopiero na odwrót :P

a czemu niby się boisz? pogryzł Cię któryś? no tak - lepiej żalić się na forum niż spróbować zmienić swój stan...

Gość do asiaczek24
to nie musi byc wcale wina tego ze sie 1 odezwalas, moze wcale nie chcial konttnuowac znajomosci

Gość Skąd jestes

Gość dziś na smutno
heh.. widzisz, jak się pierwsza odzywasz czy pierwsza podrywasz faceta, musisz się liczyć z ryzykiem, że Cię pogoni/wyśmieje/zignoruje, więc mniej więcej tego bym się bała ogólnie boję się, że potencjalny facet będzie mnie źle traktował, dlatego zawsze na początku znajomości trzymam dystans i to może zniechęcać, ale taka jestem i już

Gość słuchajcie znam ten problem
i szczerze to nie rozumiem tego fenomenu że jedne dziewczyny cały czas kogoś mają i jest to dla nich naturalne że nawet jak się rozejdą z facetem to natychmiast znajdują sobie nowego i nigdy nie są same. A innym upływają lata, łażą gdzie mogą, starają się poznawać ludzi gdzie się tylko da ale nic z tego nie wynika. Przy czym wcale nie jest powiedziane że te drugie są brzydkie a te pierwsze piękne. Serio mogę się zesrać a i tak nie dostanę odpowiedzi. Życie jest strasznie niesprawiedliwe.

Gość Z Kątowni

Gość A gdzie jest kątownia
?

Gość dziś na smutno
ja jestem z łodzi...

Gość A to daleko
:/, raz tam tylko przejazdem byłem

Gość no i z Widzewem wczoraj
przegralismy, to tez dobrze nie jest :/

Gość dziś na smutno
tzn. ja trochę rozumiem ten fenomen... moja współlokatorka tak miała - zawsze jakiś facet się kręcił, bo ona była obrotna dziewczyna i zdarzało jej się mieć 2 w tym samym czasie, jednego trzymała na wszelki wypadek no a ja zawsze ostrożnie do tego podchodziłam, chciałam najpierw poznać faceta itd. nie jestem taka otwarta, więc i dużo facetów się zniechęcało

-> widzisz, jak się pierwsza odzywasz czy pierwsza podrywasz faceta, musisz się liczyć z ryzykiem, że Cię pogoni/wyśmieje/zignoruje, więc mniej więcej tego bym się bała druga strona ryzykuje identycznie -> ogólnie boję się, że potencjalny facet będzie mnie źle traktował a samotność dobrze się z tobą obchodzi?

Gość dziś na smutno
jestem szczęśliwsza sama, niż jak byłam z "byłym" czyli tak źle znowu nie jest

łżesz, rusałko ;) "Mam 25 lat i czuję, że czas mi umyka... chciałabym się jeszcze kiedyś zakochać, ale po prostu nawet nie mam w kim..." poza tym fakt, że nie rozkładasz nóg przed facetami wcale cię nie dyskryminuje - nie wiem w czym dokładnie, ale problem leży w czymś innym ja osobiście wolę kobiety, nad którymi trzeba popracować, oswoić, zdobyć a nie takie jakieś łatwe blaszki :)

Gość ja tez jestem z lodzi
no podaj swoj numer to dam ci possac:D

Gość superfrajer
nic nie dostajesz jak nie zaryzykujesz. proste. ta bariera, ktora masz w sobie zniknie jak poczujesz sie na tyle samotna, ze juz nie wytrzymasz. wkurzysz sie. to dziala jak automat. przestajesz byc niesmiala.

Gość blond solara z pomorza
Może sama se upatrz faceta i poderwij a nie czekasz na księcia z bajki aż jakiś cie poderwie :)