Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wieem

Moj facet mnie nie podnieca..

Polecane posty

Gość sama nie wieem

hmm ciezko to pisac jestem z facetem 3 lata i kiedys naprawde mielismy fajny sex a teraz ja kompletnie nic nie czuje. kiedys wystarczylo mi 2 minuty pieszczot i juz bylam ugotowana a teraz moze to robic pol godziny a ja prawie nie jestem podniecona. kiedys po odrobinie alkoholu naprawde sie dzialo a teraz alkohol nawet na normalny sex nie pomaga. sama nie wiem co mam robic...

Gość sama nie wieem
wolalabym go nie zmieniac bo jest naprawde fajnym i warosciowym facetem ktorego kocham. zreszta tak mysle ze chyba u kazdego po jakims czasie temperatura opada i nie jest juz tak fajnie jak na poczatku.. jest na to jakas rada?

Gość omarek
nie zmieniaj go tylko spróbuj z kimś innym

Gość a mozeeee e
pogadaj z nim i tyle i nie zostawiaj go ;)

Gość huhuha
Wydaje mi się że to jest powód nudy powinniście spróbować jakiś nowy rzeczy i nowych miejsc a przede wszystkim musisz z nim jakoś porozmawiać oczywiście nie wal prosto z mostu że cię nie podnieca:D

widać tu rutynę .mała separacja by się przydała :D:D te same ,to samo ,uszami wychodzi :D

ale nie martw się każdego kto jest na takim etapie to dopada :D grunt to znaleźć przyczynę :D

Gość sama nie wieem
ciezko mowic o malej separacji kiedy mieszkamy ze soba... co mam mu kazac przeprowadzic sie na miesiac do matki bym miala separacje? ;) w sumie ja nie mam mu nic za zarzucenia. stara sie facet, urozmaica.. tylko ja ostatnio jestem taka oziebla i nic na mnie nie dziala :(

nie ma się co martwić każdy z nas przechodzi to samo ,taki okres i nie zawsze się da cos zrobić . czasem trzeba przeczekać ,zwolnić ,zająć się czymś innym ,może wyjazd do rodziny .:D

Jakiś tak ona się nie da podkręcić ,a jak już to jednorazowo . a jej chodzi że nie ma chęci ogólnie ,czyt(dłuższy) czas.

Gość adi_P
to idz wez się powiesz

Gość maru26
nowy kutas, przynajmniej na boku