Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość likasds

czy są tu jakieś kobiety, dla których mąż jest jedynym facetem w życiu?

Polecane posty

Gość likasds

Bo ja z moim, pierwsz y raz się całowałam, i to robiłam, on za to miał kilka ex. Nie był prawiczkiem gdy się poznaliśmy. On wie że ja byłam dziewicą, ale nie wiem że w każdym aspekcie tego słowa. Teraz on mówi o zaręczynach. A ja nie potrafię sobie tego wyobrazić, więc powiedziałam mu że to za wcześnie. Ale nie wiem, to chyba nienormalne, wychodzić za tego 1 faceta. Nie doswiadczając w życiu nic innego. On się wyszalał i spróbował z innymi, ja nie. Boję się, że w przyszłości może mnie to męczyć.

Gość wieszhmmm
ja bylam dziewica, maz byl moim pirewszym partnerem w lozku, wczesnej mlam kilku facetow ale do niczegonie doszo,i powiem ci ze , jestem mezatka 10 lat i zdradzilam meza z ciekawosci po 7 latach malzenstwa , poprostu chcilam zobaczyc jak to jest z innym , niestety lepiej bylo i spotykam sie z kochankiem,nie popelnij tego bledu , lepiej yszalej sie przed slubem jak masz probowac PO!

Gość likasds
ale nie potrafię, go teraz zostawić, żebyy zobaczyć jak jest ? Raz tylko całowałam sie z innym z ciekawości. Boje sie ze kiedys bede chciala zaznac seksu, no ale nie odejde od niego teraz tylko dlatego..

Gość ja bym chcial miec zone
dla ktorej bylbym jedynym

Gość wieszhmmm
byc moze nie zdradzisz PO slubie, tego nie wiesz, ale z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze ciekawosc jest ogromna,zastanawiasz sie jak to jest,ale to zalezy od ciebie czy zdecydujesz sie na taki krok, zycze ci wytrwalosc

Gość wieszhmmmm
a ona dla ciebie bedzie jedyna????czy tylko chcesz byc dla niej?

dla mnie tez bedzie jedyna

Gość likasds
nie wiem czy wytrwam, nie moglam wytrwac presji tego jak to jest calowac sie z innym i sprobowalam. Gdybym ja dla niego byla ta jedyna to co inengo. A tak wkurzam sie, jak widze te jego ex. Szlag mnie trafia. Albo jak jego kumple przyjda i cos wspominaja.

Gość zdradzisz go
kiedys na pewno. z ciekawosci

Gość likasds
uwazacie ze to niemozliwie, miec w zyciu 1 partnera tylko .. ?

Gość zdradzisz go
ciekawosc zawsze zwyciezy :P trzeba miec porownanie :P

ja bym wolal zeby mnie zona zdradzila, niz zebym mial sie meczyc z jej brakiem dziewictwa przed slubem. jakbym nie zdradzila, to bym sie rozwiodl i znalazl nowa, a jakby nie byla dziewica to bym zgrzytal zebami przez cale zycie

Gość likasds
ale nie moge isc teraz do lozka z innym. On by mi tego nie wybaczyl, on nie mogl zniesc mysli ze bedac z nim calowalam sie z innym

Gość wieszhmmm
to szukaj dziewic, powodzenia przy rozwodach

Gość wieszhmmm
sprobowalas pocalunku z ciekawosci,wiec odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade, moze teraz tak naprawde nie zdajesz sobie z tego sprawy ale po latach malzenstwa , rutyny klotni , itd,bedzie cie to gnebilo i niejednokrotnie powiesz 'ale glupia bylam ze sie nei wyszalalam"on mial raj an ziemi a ja! choc podkreslam tak wcale nie musi byc u ciebie.Ps. a po slubie myslisz ze ci wybaczy?

Gość wieszhmmm
poszalej jeszcze dziewczyno , wyszalej sie, zapewne jestes jeszcze mloda.

Gość likasds
moge sie wstrzymywac i w ogole, nie spieszy sie. Tylko im dluzej z nim jestem tym mniejsze szanse na sprobowanie czegos nowego. A z drugiej strony nie chce odchodzic. Najchetniej powiedzialabym kochanie zrobmy sobie ppol roku przerwy ja sie wyszaleje, a potem bierz mnie na zawsze:P.

Gość likasds
22 :P

Gość likasds
po prosttu mam jakis kryzys, ze juz wszystko przeminelo, co najlepsze, ze jestem stara i w ogóle.

Gość likasds
tak, wlasnie w tym problem, ze boje sie ze teraz bez problemu kogos znajde. chwilo jestem jeszcze piekna i mloda:P , boje sie ze niedlugo zostanie tylko to i :P

Gość likasds
myslelismy o slubie za jakies 2 laTA. :) Tylko ja nawet zareczac sie nie jestem gotowa, a odczuwam presje

Gość kalamamakaks
aaa

kant dupy nie dochodzi do zdrady, jak ktos jest porzadny i ma kregoslup moralny to nigdy nie zdradzi, a kobieta ktora zdradzila to kurwa, ktora zasluguje na rozjechanie walcem drogom i nasranie na ryj

Gość jamammm
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, mój mąż był moim pierwszym chłopakiem, z którym pierwszy raz się całowałam, straciłam dziewictwo, ja dla niego byłam również pierwszą partnerką seksualną choć wcześniej miał dziewczyny, jesteśmy razem prawie9lat a 4 po ślubie, a zdradą się brzydzimym, po co próbować z innymi jeśli wiesz że jesteś z miłością swojego życia:)więc odpowiedź można ja w moim mężczyźnie jestem nadal zakochana jak na początku:)

Gość nie wierze ze sa
jeszcze takie naiwne baby zeby kota w worku kupowac:> ja mialam 3 i maz 4..:) najlepszy:P

Gość do nie wierze ze sa
ale nie zdradzilas chyba nigdy?

Gość a niby po co
..? nie ciagnie mnie wogole do innych..teraz myskle zeby dom wybudowac....wyszalałam sie dosyc:> i uwazam ze kazdy tak powinien a nie potem ciagnie dupa do innych bo sie nie posmakowało...

Gość jamammm
mój mąż oprócz tego że jest jedynym to nadal cały czas czuję do niego magię milości, pożądania, jego dotyk powoduje że jestem jego i nigdy przenigdy nie pomyślalam o innym, choćby dla spróbowania , nawet inni mi się nie podobają tylko on

Gość kobieta ktora juz zdradzila to
gowno scierwo i kurwa