Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klex

Czym w świetle równouprawnienia tłumaczycie płacenie przez faceta na randkach?

Polecane posty

Gość zapewne tłumaczą ustami

--->Śpiący Leniwiec Już od pierwszej randki?

Gość mylisz
Faceci sprytnie wykorzystuja tekst z równouprawnieniem do tego zeby nie płacic na randce:) Płacenie za dziewczyne na randce to niepisana zasada

Gość babcia krysia
niektore kobiety inaczej pojmuja rownouprawnienie

Gość www.tnij.org/zakupy2009
Niech raz płaci kobieta a następnym razem facet i po problemie

niepisaną zasadą jest też ,że kobieta powinna na pierwszej randce obciągnąć z połykiem i co ? często łamana :o

Gość zespół edwardsa
w świetle równouprawnienia mozesz tez dostac po ryju, nosic ciezkie zakupy, i w ogole wszystko mozesz :D

--->"w świetle równouprawnienia mozesz tez dostac po ryju, nosic ciezkie zakupy" Dokładnie:) Mi się naprawdę podoba to równouprawnienie, wkvrwia mnie tylko to, że dziewczyny nie są za równouprawnieniem:/

Gość zespół edwardsa
ALez są ale tylko tam gdzie wygodne to rownouprawnienie :D Trzeba sprowadzic na ziemie czasami.

W sumie to jest też niepisana zasada, że kobieta zarabia mniej niż facet. To z resztą pasuje do niepisanej zasady, że facet płaci na randce. Więc tej niepisanej zasady z mniejszymi zarobkami też nie powinno się zmieniać. No kvrwa albo w jedną stronę, tzn równouprawnienie albo w drugą, czyli bez równouprawnienia. To jak?

pewnie tym, że płaci ten, kto zaprasza a to zwykle facet zaprasza kobietę, nie odwrotnie

-->pewnie tym, że płaci ten, kto zaprasza A to muszę przyznać, że sprytne...bo raczej trudno będzie facetom to zmienić

no tak sądzę nie wiem z doświadczenia, bo zawsze płacilam za siebie, chyba, ze ktoś sie bardzo uparł no, chyba, ze mnie tym wkurzył, to i tak sama płaciłam

Gość Podoba mi sie takst
Płacenie na pierwszej radnce to rozłozona na raty opłata za usługi seksualne... Ekstra i do tego takie prawdziwe....

Dlaczego kobiety pobierają opłaty za usługi seksualne? Jednak większość kobiet nie lubi seksu i dlatego chce coś w zamian?

Gość Męskie Dziewięć
A jak nie dojdzie do drugiej randki ani konsumpcji to co to jest ? Zła lokata środków pieniężnych ?

No do takiego właśnie wniosku doszedłem po pięciu randkach, które kosztowały w sumie 350zł a nic z nich nie wyszło

No do takiego właśnie wniosku doszedłem po pięciu randkach, które kosztowały w sumie 350zł a nic z nich nie wyszło} :D

Gość gadka facetów
o "rownouprawnieniu" to wygodny wykręt by ukryc swoje skąpstwo i buractwo:p

Gość smiechu warte.......
zazwyczaj najwieksze wąty odnosnie placenia mają pryszczate szczyle...ale nie martwcie sie - jest szansa, że do 30-tki sie wyrobicie jak zobaczycie, że żadna normalna kobieta nie kontynuuje z wami znajomości!:classic_cool:

Gość
nie bylam nigdy na prawdziwej randce jak nie mielismy wspolnego konta to przy wypadach gdzies kazdy placil za siebie i tyle, bo niby dlaczego po polowie jak np. ja zamowie salatke za 7 zlotych a on danie obiadowe za zlotych 20? kazdy za siebie i tyle... inna rzecz, ze w dlugotrwalych zwiazkach budzet robi sie wspolny, i co na to powiedz autorze?