Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomatoRao

Czy facet który....

Polecane posty

Gość TomatoRao

ma 172 cm wzrostu może mieć atrakcyjną kobiete? oczywiscie pomijam przypadki, kiedy dany delikwent jest np znanym sportowcem bądz aktorem i ma sporo pieniedzy.. chodzi mi o typowego chlopaka z osiedla, który nie zarabia kokosów ani nie jest znanym celebrytą:)

Gość goguy
ja tam lubię kurdupli,sama mam 170 cm a miałam mniejszych, mam miłe wspomnienia, czuli kochankowie, wychowani, bez narcystycznych egoistycznych zachowań jak w przypadku atrakcyjnych 190 cm.

Gość ygfdhg
a ty widzisz w tym jakis problem, bo nie rozumiem ?

Gość TomatoRao
Mam po prostu wrazenie, ze bedac tak niskim , te atrakcyjne kobiety w ogole na mnie nie patrza.. jak jestem na jakiejs dyskotece, lub kiedy ide ulica, żadna fajna dziewczyna nie zawiesi na mnie oka.. mijaja mnie jakbym byl powietrzem

Gość TomatoRao
Mysle, ze jakbym miał 190, to bylo by ze mnie konkretne ciacho

Gość TomatoRao
A co ja zrobie, ze tylko najlepsze kobiety mi sie podobaja??

skoro dla Ciebie najlepszą kobietą jest kobieta, która nie zwraca na Ciebie uwagi ze względu na wzrost, to gratuluję

Gość anka24k
jeśli napiszę, że tak bo mój facet ma 168cm wzrostu-czyli tyle ile ja, to wyjdę na mało skromną tak? no ale fakt, jestem atrakcyjna a on ma 168cm wzrostu, nie jest bogaczem ani znanym aktorem itp. pozdrawiam

Gość a czy gruba kobieta ma szansę
na atrakcyjnego faceta?? nie ma, bo jest gruba i powinna mierzyć siły na zamiary popatrz w lustro i spuść z tonu, jak jesteś kurduplem do startuj do dziewczyn ze swojej półki, bo to aż śmieszne jest jak taki wypierdek startuje do ładnej dziewczyny

Gość P O K A F O T E