Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie

tesknota

Polecane posty

Gość tesknie
wiesz co Monis (przeskakuje z tematu) zranił mnie mocno, rok ciszy z jego strony. chyba zdał sobie sprawe ze bardzo mnie zranił i mysli tez pewnie ze mi juz przeszło. nie przeszło mi! kocham Go ale chce zeby tez tak cierpiał jak ja! chyba targaja nim wyrzuty sumienia....

DO :tesknicie za nimi a oni maja To właśnie z Nimi spędzaliśmy najpiękniejsze chwile.

Gość powiem tobie że
tesknicie za nimi a oni maja - a ja uważam, że to prawda i mimo, że napisane w taki sposób, to jednak mądre słowa :) zgadzam się ja po prostu nie mam nad tym kontroli, gdybym mogła nie kochać, to wiele bym za to dała, ale co począć wiem, że tracę najlepsze lata, ale też nic nie poradzę, nie jestem zainteresowana innymi mężczyznami, czekam na coś :o

Ja musze sie nim nacieszczy dopoki jestem młoda..bo pozniej się to skonczy...nie zapewni mi przyszlości

Gość tesknie
JA tez mam z nim najpiekniejsze lata , wspomnienia ktorych mi nikt nie zabierze! wspolne wyjazdy, restuarcje, . nawet sptykajac sie z kims myslalam ze zapomnialam Nim. ale sama siebie okłamywałam! wiem ze to jest bezsensu cały czas o nim myslec - ale co ja mam zrobic.... ?? PYTAM CO???? czasami mam zal do Boga ze poznał nas ze soba....?? po co?? skoro juz NIGDY NIE BEDZIEMY RAZEM!

Gość tesknie
wolałabym nie pisac tego tutaj. jak cos to napisze Ci na poczte e=mailowa??

jejku! A myślałam, że tylko ja na to "choruję",. Czasami sądzę, że to jakieś natręctwo, choroba psychiczna- przecież nie można myśleć o kimś nonstop, kto zranił i z kim nie ma się kontaktu przez rok...

Gość gość
To bardzo ciezka sprawa Przechodzilam przez to dlugi czas ale zakonczylam to ale to nei rozmowa na forum tu ni e warto czasem takich spraw poruszac

Gość powiem tobie że
Mania, napisz jak w końcu udało się Tobie wyleczyć? Miałaś z nim kontakt? Bo ja też już dobijam do 4 roku, sił brak.

Gość tesknie
monis na razie nie wysle Ci . ale jutro obiecuje!

Gość gość
powiem tobie że napisz na gg bo uciekam z tego topica

Gość tesknie
nie wiem czy to dobry pomysł - ale moze niech kazda z nas tak w skrocie napisze ..... co ja spotkało...

Też Mam żal , że go poznałam. Żałuję i tęsknie. Ciągle umawiam się z jakimiś facetami, łudząc się, że może zapomnę o tamtym. To nic nie pomaga. Czuję się trochę jak staruszka, którą nic już nie czeka. pomocy!:(

Gość powiem tobie że
szkoda, nie mam gg a jestem ciekawa, może jest jakiś złoty sposób :) no nic, powodzenia!

Gość tesknie
marika - czuje jakbys pisała o mnie tez. mamy ten sam tok myslenia .... kurcze dziewczyny ciezkie zycie z takim cierpieniem i bolem zyc......

Gość tesknie
DZIEWCZYNY! miłosc to cierpienie!!! juz przestalam wierzyc w milosc 19.09.2008 r.

Gość PhenelopeTH
a co zrobiłyście przez ten czas TĘSKNOTY? Sądzę, że nic. Pewnie siedziałyście w łóżku, wpatrując się w JEGO zdjęcie same się nakręcając. Nakręcając tę swoją miłość i tym samym tęsknotę. Najpiękniejsze chwile i najcudowniejsze wspomnienia macie tylko z NIM?! To ruszcie w końcu d*** i postarajcie się o inne równie wspaniałe przeżycia, z kimkolwiek innym. Można, trzeba tylko chcieć a nie samemu wpędzać się w dół i pilęgnować martwą miłość.

Gość moooonis
ja tesknilam cholernie za pewnym chlopakiem. na pol roku urwal sie kontakt bylo troche lepiej, ale nadal wracal. wkoncu spotkalismy sie i to wrocilo ze zdwojona sila...;/ teraz juz na szczescie nie musze tesknic bo jest codziennie obok... ale ten stan moze trwac naprwde dlugo i wiem z doswiadczenia ze pozbycie sie wszystkich zdjec nueru tel i wszystkiego co ci go przypomina nic nie da ;/

Gość powiem tobie że
wiem, bo ja już wszystko wyrzucałam, ale to nic nie dało najgorszy jest Internet, mozna wszystko znaleźć :O a co robiłam przez te lata? żyłam studiowałam, pracowałam, chodziłam na kursy, praktyki randkowałam etc. ale noszę w sobie pustkę, jestem stale smutna

Gość tesknie
penelope : nie siedziałam w łozku , nie wpatrywałam sie w jego zdjecia . to samo przychodziło wystarczyło, ze usłyszałam piosenke co mi sie z nim kojarzy, wystarczyło, ze ktos ze znajmych wspomniał jego imie, duzo przykładw! i jak tu mozna zapomniec??! zaczełam chodzic na imprezy, sptykac sie ze znajmomymi, NIC NIE DAŁO!

Gość PhenelopeTH
A próbowałyście przez ten czas ułożyć sobie życie z kimś innym?! I co jest powodem tego, ze z NIM nie jesteście? Tak tak, jakaś krzywda, ale jaka? To wszystko co piszecie wygląda totalnie dziwnie i hmm... masohistycznie. Nie jesteście z NIM bo was skrzywdził. Ale teraz same się krzywdzicie właśnie z NIM nie będąc...

Niektóre kobiety maja tak,ze nie patrza na to, iz zostaly poniżone.. wyzwane,okłamana czy nawet zdradzone. Zrobia wszystko by byc tylko z ukochanym. Inne natomiast nie potrafia wybaczyc nawej jednego kłamstwa, trzymajac sie zasady "mow mi nawet najgorsza prawde" Chłopak okłamał mnie pare razy, mowilam mu,ze moze chocic na imprezy, nawet jezeli bardzo tego chce..wystarczy powiedziec,ze idzie..i z kim.. sytuacja była dosc ciekawa, poniewaz pracowałam na recepcji i miałam nocyc ciezką popoludniowke, musialam zostac na nocce, a obiecałam mu,ze kolejny dzien spedzimy razem. Kiedy rano, wracajac do domu napisalam mu,ze wlasnie wracam,jestem padnieta i ide spac, wybuchla wojna, zero zrozumienia z jego strony, jak moglam obiecac mu,ze caly dzien razem spedzimy, a nagle go wystawilam. Polozylam sie na godzinke, mowie,jak juz obiecywałam ukochanemu, to nie moge go zawiesc.. i spedzilismy caly dzien razem.. wrocilam wieczorem z kina do domu.. wyczerpana.. ale zadowolona,ze nie zawiodla,i ze udalo sie uniknac klotni. po miesiacy, kiedy juz nie bylismy razem , okazalo sie,ze ten ktorego nie obchodzilo to,ze cala noc bylam w pracy, te sama noc przebalował. A nastepny dzien spedzil patrzac mi w oczy.. jak go sumienie nie gryzło? ;/ jak sobie przypominam te chwile to mam ochote kopnac go raz na zawsze w d*** i zapomniec, poznac kogos nowego.. mimo,ze minely 3lata.. On nadal siedzi mi w glowie.. ale dlaczego?;/

Gość tesknie
probwałam! ale nie bede oklamywac jego i siebie ze wszytsk jest ok! bo nie jest! dobra ja spadam . i znowu bezsenna noc.... a wiesz jak mnie korci zeby wyslac mu smsa i napisac co mi lezy na sercu. Nie obchdzi mnie to co inni sobie tym pomysla. ale przynajmniej wyrzuciłabym to z siebie. chcialabym zeby dowiedzial sie jak mi jest ciezko.... ps gdyby to byla błaha sparwa nie zakładałabym tego topicu. pozdr penelope:):):)

Gość PhenelopeTH
Przecież jesteś anonimowa, napisz więc co takiego stało się w Twoim zyciu, przez co założyłaś taki a nie inny wątek.

Gość tesknie
sorki ale narazie nie cche o tym pisac.....

Gość tesknie
to co zrobił mi On tj świństwo! zabawił sie mna , poczułam sie wykorzystana, oszukana - powinnam go nienawidzic a ja Go głuia kocham! jestem poprostu GŁUPIA!!!!

Gość tajemnicza A.
dziewczyny nie rozmawiajcie o weekendach... atknelam sie na ten temat rzez przypadek. ja nie moge zapomniec 16 miesiecy. po roku czasu zgodzlam se na weekend, i po co? po co? po to zeby teraz plakac cierpiec.